Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@labell píše:
@Marry11 mě se líbí třeba tohle: http://www.sreality.cz/…-/2136875868hmm ale zas schody
Příspěvek upraven 25.06.13 v 15:23
Pozor hruba stavba pocitej dalsi milion. ![]()
Ale jinak Hostěnice jsou krásný, to okolí…jeli jsme tam o víkendu na kole ![]()
Každopádně přišel domů a hlásil:
BYL LEPŠÍ NEŽ MÁME MY tento panelák fakt se ti tak nelíbil
sice by tam bylo dost pěnez ale jemu se líbil že nebyl se schodama část bylo nově dostaveného ale vadil nám 1 tmavý pokoj a hlavně ten pididvorek no jemu by to ale stačilo že ztu cenu nemůžeme chtít lepší.
10× se ptal zda říkám NE a tak napsal NE do realitky ![]()
Aknelka:jojo taky bych to tak viděla, že v neděli vezmeme auto a porjedem se podívat na ty části co máme v seznamu jakou by měl cestu do práce může to stopnout a podle toho bude se dál jednat.
A taky ta příroda tam bude lepší než přímo to Brno pro děti.
No já jsem fakt zvědavá kde skončíme nebojte napiši určitě ![]()
@Marry11 jojo je to na prd koupit starej barák. Původně jsme to taky udělali, ale pořád sme tak přicházeli na další a další lahůdky tak se radši prodal.
@Marry11 píše:
No nedokonečná tam 1 je ale i tak je to 2,3 a dokončení je tak kolem většinou 1,2
dnes k tomu fakt sedneme ono koupit starý dům je starý dům kolega si koupil a musí sundat stropy že mu můžou spadnoutA taky se tam spousty peněz pak dá navíc jenže abys se to zastavilo někde na sumě 3,3
ten dům taky stál 3,1 s provizí + ty upravy malování a tak dále stěhování těžký uvidíme s čím příjde on by rád kdybych jáv ybral aon to okoukne a řekne kupujeme nebaví ho hledat vůbec a taky aby to místo domku stálo zato aby to nebylo přímo na ulici kde jezdí samý auta něco klidnějšího
to je taky oříšek
Marry: ja ti to reknu popravde.Ted jsme jeli do Jihlavy a vis kolik je tam vesnicek atd pro deti jako stvorene. Takhle by jsme ted premysleli my. A co ze by jsme dojizdeli. Spoustu veci si dokazem vypesovat odchovat atd takze bych se vyprdla na cele Brno vcetne 15minutove dostupnosti. Takze po rodicaku si najit praci na zkraceny uvazek uklid atd stihas vyzvedvat a jeste sposutu usetris…
@AknelinkaO no právě, taky se mi tam strašně líbí. Určitě ještě milion, ale zas je to novostavba.
KATKA já mám v plánu mít zkrácený uvazek tak do 14hodin nevím jak to půjde můj docelá vydělá a at si dětí ještě užiju takže zkrácený nato že něco dělám at mám klid na duši a právě zahradka je prima že si vypěstuješ spousty sama tím pádem když nemáš práci máš pocit že něco v životě děláš! A něco se trochu dorovná tak to ten můj vždy říkal ![]()
že jestli mu budu pěstovat na zahradce.
No ale nakonec jsme chtěli to Brno ale to je fakt nereálné.
prosím tě dál nás nestěhuj tchýni máme až z Blanskem ot bude výprava z Rajhradu ![]()
jak vždy říkal bydlíme poblží mamminky zvládneš to? Dělali si ze mně srandu zda ji chci za sousedku a nakonec jdeme na druhou stranu.
Novostavba je fakt novostavba bože ale kde vzít pozemek do pul milionu? ![]()
@labell píše:
@Marry11 a toto? http://www.sreality.cz/…-/4253590364
Ten vypada dobre. Akorat je v Insonvelenci tak to osetrit. A aby nebyl problem s tama pak majitele byvale dostat…
Labbel prosím tě nestěhuj mně až do Prahy ne dělám si srandu pozor některý tuřany nejsou tuřany toot je uplně mimo ![]()
Chce to at se někdo rozvádí a prodávají novostabu
jak to vůbec je když se kupuje ten kdo dá dřív peníze co?
kdo má v hotovosti 3 miliny jsme nahraní ![]()
@Marry11 píše:
KATKA já mám v plánu mít zkrácený uvazek tak do 14hodin nevím jak to půjde můj docelá vydělá a at si dětí ještě užiju takže zkrácený nato že něco dělám at mám klid na duši a právě zahradka je prima že si vypěstuješ spousty sama tím pádem když nemáš práci máš pocit že něco v životě děláš! A něco se trochu dorovná tak to ten můj vždy říkal![]()
že jestli mu budu pěstovat na zahradce.
No ale nakonec jsme chtěli to Brno ale to je fakt nereálné.
prosím tě dál nás nestěhuj tchýni máme až z Blanskem ot bude výprava z Rajhradu
Novostavba je fakt novostavba bože ale kde vzít pozemek do pul milionu?
jak vždy říkal bydlíme poblží mamminky zvládneš to? Dělali si ze mně srandu zda ji chci za sousedku a nakonec jdeme na druhou stranu.
do milionu sezenes.Za dva postavis. Velky dum nema cenu decka ti za par let utecou…
@Marry11 koupit nějakej zbor a zbourat ho. Hlavně ono se vždycky všechno tak vyšplhá, že ta stavba (pokud to není svépomocí) vyjde přes 3 mega.
No nedokonečná tam 1 je ale i tak je to 2,3 a dokončení je tak kolem většinou 1,2
A taky se tam spousty peněz pak dá navíc jenže abys se to zastavilo někde na sumě 3,3 

dnes k tomu fakt sedneme ono koupit starý dům je starý dům kolega si koupil a musí sundat stropy že mu můžou spadnout
ten dům taky stál 3,1 s provizí + ty upravy malování a tak dále stěhování těžký uvidíme s čím příjde on by rád kdybych jáv ybral aon to okoukne a řekne kupujeme nebaví ho hledat vůbec a taky aby to místo domku stálo zato aby to nebylo přímo na ulici kde jezdí samý auta něco klidnějšího
to je taky oříšek