Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5891
25.6.13 17:16

@Marry11 Jo jo, holky se taky nejradši pořád jen hrabou v hlíně :mrgreen: Jsem si to právě uvědomila ten rozdíl, když jsme pak byly někde na hřiště v Brně, jak mi to pak připadlo takové špinavé, že člověk neví, co tam kolikrát najde :roll: A takhle doma nemá strach tam ty děcka vypustit.
A ten vlak máte jako podmínku proč? Však kdybys chtěla nějak poradit pak nebo nějaké info ohledně něčeho, tak se zeptej, ten jih znám ;) Já teda všude jezdím autem, zas mi vyhovuje ta Olympie a Ikea, je to 10min. jízdy, to je super. Já bych zas do nějaké menší „díry“ nešla, ale to je zas otázka vkusu, co kdo preferuje. Kdybych o něčem věděla, tak dám vědět, mám známé v jedné realitce, ale jak říkám, teď přes léto je to asi horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
25.6.13 18:09

Jo určitě si na mně vzpomen pokud se nstane zázrak a už budeme bydlet.

No přesně tka chce to něco většího ten rajhrad je fakt favorit. Vlak kvůli dopravnímu spojení, že je pohodlnější než bus a rychlejší.

A tento směr kvůli spojení taky do práce Slatina :mrgreen: proto chceme bydlet tímto směrem než ten směr Blansko je na přírodu rozhodně lepší ano Kaatka by řekla pohodlí, ale je to doživotní a je to fakt veliká firma držet by se tu chvíli ještě měla…
Takže by se zbláznil tím směrem budeme ke tchýni jedzit skoro 1 hodinu…

Ta bydlí až dál než za Blanskem.

Ten výběh dětí že jsou tam naše věci je skvělý než nějaký pochybný čtvrti či hřiště to mně povídej :roll: takto sníh bude naprosto jako nový na naši zahrádce pokud si nepořídíme psa :))

ale můj by nepřežil se psem takže tak:)

Příspěvek upraven 28.06.13 v 22:18

• Citovat
  • Upravit
5891
25.6.13 18:17

@Marry11 Známá v Rajhradě si moc chválí školku, školu teda nevím…jo a je tam vynikající cukrárna, my tam jezdíme :mrgreen: A na nákupy je tam i tesco, Rajhrad je prý prostě super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
25.6.13 18:52

No právě ten můj tam má šéfa a taky spokojený a 1 mého znemého a taky spokojený že je hned v Brně.

Otázka koupila bys zánovní dům číhala neby bys začla stavět?
Jenže aby to někde vůbec skončilol to je tak drahý ty pozmeky ale třeba spadne nějaký zazrak do klína v podobě levného pozemku.

• Citovat
  • Upravit
5891
25.6.13 18:55

@Marry11 Pochybuji, že v Rajhradě seženete levný pozemek, to byste museli někam dál :roll: Navíc stavba RD není jen tak, to by chtělo pořádný stavební dozor, bála bych se těch rychlodomů na klíč, pokud jsem pochopila, tak chcete bydlet brzy a tohle by bylo asi na dlouhé lokte :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
25.6.13 18:57

No je to kolem toho 1 milionu no :( nevím co řekne finační nato.

Já ti pak řeknu jak jsme to zase vymysleli jako rychle jo ale zas kvalitně víš.

Přece jen to už nějak doklepeme právě aby nás neobraly ještě pozemek a žádný dům z toho mám strach přece jen hruba stavba už drží ale zas nevíš jak je udělaná je to hruza.

• Citovat
  • Upravit
5891
25.6.13 19:23

@Marry11 Tak až pojedete o víkendu na tu okružní jízdu, tak to se můžete klidně stavit u nás…pojedete přes Tuřany do Sokolnic a Újezda (tam je ten vlak), pak to vezmete přes Žatčany, Měnín, Rajhradice do Rajhradu a uvidíš veškeré okolí :mrgreen: Ještě se hodně stavělo dřív v Rebešovicích, co vím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
25.6.13 22:58

@Marry11 hele marry, vy mate ten vlak zadarmo ze je to pro vas priorita? ja co mam decka, tak jsem rada, ze jim nemusim jezdit. jo a v rousinove baraky do 3 mega uplne na pohodu. :-) zamer se na mistni realitky a uvidis. :mavam: a dle meho 3 mega barak v brne bez dalsich vetsich investic, schodu etc. - hola blaznovina, rikala jsem to svemu priteli, ktery do nemovitosti „vidi“ a zacli mu cukat koutky, nic marry ve zlem, treba budete mit stesti - ten odkaz na ty turany vypada moc pekne :mavam:

zdravim aknelinku :mavam: jak je sylva v modricich tak to je supeeer navic dojizdeni od nas 15 min autem. a co vy? chodite jeste nekam plavat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
25.6.13 23:10

@markytka3 Ahojky :mavam: Nechodíme, zimu jsme s holkama prolyžovali, takže to nebyl čas a teď zajdem občas na koupák, uvidím jak to bude s plaváním ve školce a kdyžtak něco na podzim vymyslíme. Sylva tam má plavčo i pro větší děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
25.6.13 23:15

Jo vypadá pěkně ale ve skutečnosti vypadala zahrada uplně jinak než ji mají vyfocenou to nebyl tento plácet to byla polovina z toho oni totiž na tom plácku postavily tu psolední místnost.

No chlap po manželovi chtěl naše požadavky a že se mu třeba z něčím ozve tak uvidíme kam to dál pospěje.

Na Brno je taky mít štěstí kdo akutně potřebuje peníze je to o štěstí i jinde barák když je už prostě potřeba splácet hypotéku a nejde jim to tak hold to musí celý rpdoat.
A o tom to je prostě mít štěstí.

• Citovat
  • Upravit
2616
26.6.13 01:24

@Marry11 uz nehledame.. jedine postavit svuj - staci mi rekonstrukce sousedova domu - ten maka jak silenej a rikal mi, vedet to, takto radsi zbouram a postavim zgruntu novej!!! pri koupi nepoznas, jaky to opravdu je.. nekdy fakt cena upne mimo!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
26.6.13 01:47

MAry a co zkusit ty Pozorice nebo Sivice, Tvaroznou? Je to nájezd kousek od Slatiny kruháče a bus tam jezdi i o vikendech co hodina, pres tyden co pulhodina a domy nabizeji i pozemky, treba za půl mega..

Ja spis naopak uvazuju o byte a casem koupit nekde chatku na odreagovani na vikendy..

Muj manzel tak nejak premysli o svem rodnem miste a bydlet tam s dedou.. Zahrada tam je, hned vedle les..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
26.6.13 08:37

Leda Pozořice ale tam už je jen bus odepsali jsme na 1 pozemek kde přesně leží a můj řekl leda stavět či mít štěstí na novostavbu ale zase aby nebyla odfláká zítra to promyslíme co dál dnse se potřebujeme dospat ta Nelča chodí každej den spát po 24 00 takže asi tak :roll:
Ale pokročili jsme ze nechce byt pro děti že to není vhodné starý dům už nás přešel že dáme vesměs stejný peníze a ted teda se rozhodnout dál či pozemkovaot či hledat novostavby.

Jenže ten dozor na stavbě aby tam někdo vůbec makal :roll:

• Citovat
  • Upravit
5862
26.6.13 11:51

@Marry11
No já Tě chápu, že nechcete koupi unáhlit, já bych asi byla stejná, taky bych pořád váhala… :) Poradit neumím, ale přeju vám štěstí, ať najdete něco podle vašich představ. :hug:
My teda chceme do budoucna taky domek. Zatím jsme v bytě v čtyřbytovém domě manželových prarodičů. Zahradu tu máme a letos poprvé ji můžeme využívat - zatím pískoviště a bazének. Ale není to úplně ono, protože jsme v prvním patře, takže tam sice holky pustím, ale když by se něco stalo, tak než doběhnu dolů…
Jinak taky jsme původně chtěli koupit starší barák a rekonstruovat, ale já bych se dost bála toho, že by dům mohl mít nějaké skryté vady a museli bysme do něj nalít další miliony. Tak jsme nakonec koupili zahradu od tchánovců, jezdíme tam už řadu let a tak to tam známe. Zatím ji teda splácíme, ale bezúročně, takže na pohodu. Teď tam jezdíme zahrádkařit a odpočívat, ale časem tam budeme stavět. Je to v bývalé zahrádkářské kolonii za Futurem, ale teď se tam mohutně staví, takže je to spíš vilková čtvrť. Okolí teda nic moc, ale když se popojede směrem na Moravany, Ořechov,,, tak tam už je docela hezky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
26.6.13 18:02

Kasha díky ty to chápeš, já teda nechápu jak píše Kaatka že by už bydleli dávno tak jestli mají 4 miliony tak to chápu.

My máme omezené možnosti v tom, že 3 děti a dům je asi moc nebezpečná dráha takže v jedné dráze nakonec třeba ustoupíme
Nevím zatím je vše v inprogress :)

Každopádně v září pokud se nepřestěhujeme mně tu začne malovat :mrgreen: :mrgreen:
Tak jsem sama zvědavá už aby bylo září :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová