Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
629
25.6.13 13:53

@Marry11 no proto píšu hodně štěstí, tohle jsme řešili před 3 rokama. Fakt na prd. Vedle nás teď koupili domek za 2.8, napřed ho chtěli opravit, ale nakonec ho srovnali se zemí celej. Postě v Brně do 3 mega je pomalu k totálce. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
25.6.13 13:56

Marry: ale byli jste v dobre ulici. Ale to kde se to stalo je tenhle http://brno.idnes.cz/foto.aspx?…
Ten co jsi hodila odkaz je blizko toho te zvrazdene rodiny. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
25.6.13 13:58

Naši prodávají barák, ale není to v Brně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
25.6.13 14:11

Labbel přesně tak já jsem ráda, že jsme se na něj šly podívat otevřelo mně to aspon oči o čem takový domy jsou a dnes budeme dávat finance dohromady jestli nezačít spíš stavět jenže to by pozemky musely mít jinou cenu :pocitac:
domek postavíš za 2,2 jenže co ten pozemek :(

klidně mně dům pošly

Příspěvek upraven 28.06.13 v 22:09

• Citovat
  • Upravit
Marry11
25.6.13 14:13

Rajhrad rosice rousínov máme tyto mimo Brněnské lokality sedneš do vlaku a si v centru za 15 minut ale i tak se tam nedá nic najít.

Do té doby nám děti vyrostou jak jsem vždy říkala :zed: :zed: Nikča je děsně natěšená na nový dům a nechce jinde bydlet 8o tak jsem ráda já paneláky nenávidím a to není naočkovaná :mrgreen:

Jenže ta zas nechápe sumy peněz že no uvidíme Nelča je menší tak aspon ona si jej víc užije no třeba seženeme brzy.

• Citovat
  • Upravit
629
25.6.13 14:23
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
25.6.13 14:26

@Marry11 jojo to chápu. Minulej týden tu byla kamoška s děckama a malá jí říká: já bych taky chtěla zahradu a bazén. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
25.6.13 14:33

Takže holky kdyby toto chtěla manželka tak mám asi Ne :mrgreen: já nato čekám už 8 let :) Ale jak Nikolka touží po zahradce tak muž se může strhat :mrgreen: a už ji plánuje co tam bude dělat jenže najít něco no :( zas nechci ty děti ztratit za Brnem ale řekla bych že asi půjdeme za Brno, že to nepůjde v Brně.

čechyně to není přímo v rousínově škoda ta doprava je tam jak? se musím podívat no ukážu mu to až příjde co si o tom myslí to si piš.
No uvidíme my máme zahradu u tchýně a děti zalívaly jak vzteklý Neli se polila kompled od trika až po kalhoty a bly štastný obě dvě běhaly po zahradce na tom domku by brzy doběhaly :( Já bych měla klidnější život než je držet v bytovce když člověk vaří a cokolvi dělá Nikča už je šikulka takže Neli by zvládla na pískovišti uklídat.

No musíme najít schjo bude to trvat ještě tak 2 roky no uvidí se.

• Citovat
  • Upravit
629
25.6.13 14:38

@Marry11 je to kilák a půl od Rousínova a na zastávku směr Brno je to cca 5-7 minut. Zajíždí tam školní autobus ráno a odpolko. Jako žádná tragédie, záleží jak si zhýčkaná z Brna :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
25.6.13 14:42

No můj moc nechce zads nic menšího co se týká vesniček a taky nechce dům se schodama :zed: takže my než vyberem já budu po smrti :lol:

• Citovat
  • Upravit
Marry11
25.6.13 14:42

Ty bydlíš fajn žebětín je super jenže drahej :zed:

• Citovat
  • Upravit
4072
25.6.13 14:46

Co hajany u brna je to kousek jezdi tam mhd mrkni na rdbrist.cz tedka tam delaji dalsi vystavbu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
25.6.13 14:49

Není tam vlak :(
něco ještě co je na dráze vlaku :zed:

• Citovat
  • Upravit
629
25.6.13 14:49

@Marry11 jojo schody chápu. A co byt se zahrádkou to ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
25.6.13 14:51

No dnes popovídáme s mým ježiš ten byl sešlý už přesně zjištoval stav našich uspor a mamince řekl zda může mu i pomoc a půjčit na 1 rok peníze a nakonec to nebude třeba protože do 1 roku neseženeme :mrgreen:

No já to vidím asi nakonec hledat nato mimo Brno dnes ještě shodnotíme + a - nebot zahradka je moc fajn tam byl sotva n atom pověsila prádlo :zed:

A jen ten směr rajhrad at je to blíž do práce Kattka ví že Blansko nemůže být fakt ne můj by se zbláznil a odejít z práce nechce zase mu přidaly a je tam moc oblíbený

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová