Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24320
26.5.13 10:57
@Marry11 píše:
Jejda já dělám studii jak počít chlapečka a ty mně to neřekneš :mrgreen: :mrgreen:

Vsak ti v ni nebranim.Ne delam si srandu. Budem mit druhe kluka. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
26.5.13 11:04

No vidíš to to sem potřebovala vědět tím pádek snažili jste se moc intenzivně :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jestli ne tak naše teorei plození snad výjde :mrgreen:

moc gratuluju 8)

• Citovat
  • Upravit
24320
26.5.13 11:09

@Marry11 : nesnazili jsme se intzeivne nebyl cas. Takze probehli dva sexy z toho jeden v dobe ovulace… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
26.5.13 11:11

WOW TO JSEM POTŘEBOVALA SLYŠET MŮJ totiž tak chce chlapečka že během sexu 11DC mně řekl dnes ne MUSÍ TO BÝT KLUK tím pádem možná máme větší šanci takže čekáme právě na 2 sexy v ovu a po ovu :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
24320
26.5.13 11:12
@Marry11 píše:
WOW TO JSEM POTŘEBOVALA SLYŠET MŮJ totiž tak chce chlapečka že během sexu 11DC mně řekl dnes ne MUSÍ TO BÝT KLUK tím pádem možná máme větší šanci takže čekáme právě na 2 sexy v ovu a po ovu :mrgreen: :mrgreen:

Jeden :lol:
Ten prvni probehl hned po menstruaci cca tri dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5862
26.5.13 11:15

@Marry11
Takže zkoušíte třetí dítko, to je super… :)
Jj, taky bych potřebovala podrobný návod, jak „vyrobit“ chlapečka. :) Pokud teda někdy půjdeme ještě do čtvrťátka, zatím je to ve stadiu rozhodování. Ale nejdřív tak za rok, teď potřebuju oddychový čas. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
26.5.13 11:15

No u nás byl ještě později ale pod velkým dozorem :))

ale v klidku já nikam nespěchám já tu ovu určitě minu tímto způsobem :lol: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Marry11
26.5.13 11:16

První pokud je tento pokus zatím jsme měli pkaždý přerušovaný a nezadařilo se vlastně by mně to zkazilo studii :))

snad ten 11DC mně to studii nezkazí :))

J8 4 fakt ne takže ted a nebo nikdy :))

Tak já se někdy ozvu ale těžko tímto způsbem budu těhotná za 5 let :mrgreen: :mrgreen:

já mám totiž pře ovulací každý den :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
24320
26.5.13 11:17
@Marry11 píše:
No u nás byl ještě později ale pod velkým dozorem :))ale v klidku já nikam nespěchám já tu ovu určitě minu tímto způsobem :lol: :mrgreen:

Myslim ze den po ovu staci.
Krisulka by Vam mohla dat navod ta ma dva kluky. :lol: :lol:
A moje pribuzna taky ceka druheho kluka. A markova sestra ma takyx dva kluky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
26.5.13 11:34

Jojo přeně tak můj jinak nechce at tomu dá větší šanci :mrgreen: no nechávám tomu čas mám času habaděj :))

• Citovat
  • Upravit
2616
28.5.13 00:20

Hojky, já myslela, ze kluci se dělají těsně na konci ovulace?? Holky jsme měly vždycky na začátku ovu.. jen dedukce :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
28.5.13 06:22
@Kamka33 píše:
Hojky, já myslela, ze kluci se dělají těsně na konci ovulace?? Holky jsme měly vždycky na začátku ovu.. jen dedukce :-))

No to by odpovidalo. Jenomze nekdo sexuje pred po a behem :lol: :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
28.5.13 20:48

V ovu a den po ovu můj začíná být trochu na nervy že bude mít doma 4 holky a že takovou přesilu doma nedá :mrgreen: :mrgreen: Každopádně ten stres dává i na mně já si dávám maximální pozor na všechny dny tímto tempem budu těhotná za rok ale není kam spěchat :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
2616
30.5.13 00:21

@Marry11 s tvou energii i ctyri deti :-)) A jak se stravujes, ze jsi tak cila???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
30.5.13 08:05

Kamka jak si přišla nato že jsem tak čilá?:)
Já koukám, že ty píšeš v době kdy už i já mám půlnoc :lol:

Tak dnes jedu do Olympie bože doufám, že mně ta Neli po cestě zase se nesloží ale dcera chce jahůdkové tuniky z lindexu včera je i oplakala tak ji je dám k narozenináím :jazyk:
Ale bud padnu po cestě já nebo Neli ale ještě to namyslím možná se stavím pouze do tesca pro poukáz do sportisima jako dárek :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová