Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Marry11
19.5.13 10:03

No mám toho ted fakt moc já se musm podívat vím do 3 milion§ ale o hotovosti mám pocit že jsem mlčela :))

• Citovat
  • Upravit
Marry11
19.5.13 10:11

No musím pak na vzduch 3 dny mezi 4zděma mně málem zabila a budu doma nejmín dalěíh 10dnů mezi pár zděma doma starší už bude mtí ATB určitě má 38,5-39 takže tak :(

frčím a namyslete kam se všichni stěhujem :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
18305
19.5.13 10:15

No kam… ÚTĚCHOV! Milionářská vesnička - a Mr. Bean na hrad! (Teda na radnici… )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
19.5.13 16:50

Tak ja zdravim z pozořic :-) mame tu super materske centrum, plno deni, bus nizkopodlazak - za 30 min vankovka, ve spicce jezdi co 30 min, 15min autem centrum. :mavam: bydleni se tu da sehnat hodne levne :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
20.5.13 06:07

A jejda, tak jsem se právě dozvěděla, že budeme prodávat byt 3+1 na Lesné. Dnes začínáme vyklizení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
20.5.13 08:53

Balenka vy jste měli ještě i byt?

u nás jsme zavřeni Nikča má ATB takže konečně po měsicí se rozhodla mudra. A se ještě třeba ve školce ukáže :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3780
20.5.13 08:56

@Marry11 ne ne, babička je nemocná a nemůžeme držet byt a ještě platit dům s pečovatelskou službou, tak se strejdové rozhodli byt prodat a z toho financovat léčbu… Moje je jen jedna dvanáctina… ;) a to až časem v dědictví…
My máme jen hypotéku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
20.5.13 09:03

Balenka jasně jen :) Já doma mám čekání na bydlení já už nehledám já čekám až on rozhodne co bude :) máme v tom jeden háček a uvidíme co vymyslí ten můj koumák :) Včera řekl at jsou všichni štastni takže uvidíme co našmudlil :)

Tak a jsem doma zavřená do středy a ve středu jdeme na KO s Neliškem a pak jsem zavřená tak do června :)
Už mně to doma nebaví

• Citovat
  • Upravit
24320
20.5.13 09:06

@Marry11 Co je Nikce??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
20.5.13 09:10

Balenka koukej na Nelíška už je to v pohodě a byly tak krásný ranní foto před mudrou :lol: :mrgreen:

Nikči udělali výtěr z krku a je asi 4týden pořád nemocná 14dnů v kuse kašel po ránu večer a pak zelená rýma ta je pryč a ted má zarudlý krk a vysoký teploty.

• Citovat
  • Upravit
3780
20.5.13 09:10

@Marry11 my jdeme zítra ještě do dětské na EEG…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
20.5.13 09:11

Já jdu ve středu škoda :))
právě objednáno no musíme to doklepat s Nikčou na ATB co se dá dělat

mudra byla překvapená tak ta Nkči to měla znova ne my že se nám děti střídají že to měla malá :)

a největší drbna z baráku viděla jak mně odnáší dítě v ruce saniták.

Takže tak no :)
bože já už nemžu vylézt ani ven :))

• Citovat
  • Upravit
3780
20.5.13 09:17

Na lidi v baráku prdím… Ale na dědině to tak docela nejde :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
20.5.13 09:21
@balenka píše:
Na lidi v baráku prdím… Ale na dědině to tak docela nejde :-D

Jde.Ale nesmi clovek moc kamaradit. :oops:.Ja mam hodne odstup…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
20.5.13 10:00

Balenka starší se bojí tech tvých 2 zvířat co tam dělají hrozně se jich bojí a zalezla do postele :)

No já se těším až jednous e přestěhujeme ale zvědavý lidi jsou všude tím pádem až výjd za baráku tak se mně hned zeptají co se menší stalo že byla odnesená na rukou od zacháranářů. Ptali se kdo ji vezme já se nehlásila nebot můj mně zakál do nemocnice vjet že se mám prý napřed uklidnit :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová