Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ten autodrom není tak hroznej. Mám za sebou Bosonohy i Troubsko a dálnice je teda horší. Na motorky musí být hezky.
Jinak Adamov je krásnej, moc se mi tam líbí. Je tam všechno a přitom je to v lese. Jen do Brna už je to docela daleko- kvůli práci, atd… ![]()
Adamov je terén pro drsné povahy. (Kattka už tady o to brnkla.) Prakticky každá droga, co an světě existuje, se tam dá koupit. Vychovávat tam děti musí být docela fuška…
A jestli je do Brna daleko? Dvacet kilometrů. Za 22 minut jsem vlakem na brněnském Hlavním nádraží.
No ale možná právě skrz ty problémy si myslím, že do budoucna se tam bude dát něco „vybudovat“… ![]()
@Kamka33 píše:
Drogy?? tak to jsem netusila!!!
No je fakt, že se to nenabízí veřejně… A taky prý člověk musí vědět, za kým jít. Ale už víc rodičů mně řeklo, že marihuanu prý jejich dítěti jako první nabídl spolužák.
Ale co jsem se ptal chlapů v práci, tak jejich děcka na základkách na Vihohradech/staré Líšni nebo Bohunicích prý mají ty stejné zážitky. Akorát v tom Adamově je to pro mě bezprostřednější tím, že ty „začínající dealery“
potkávám - a jejich rodiče taky.
@Marry11 Neomylně jsem Tě našla podle těch krásných okatých holčiček! Ještě pořád jsme na oddělení a čekáme na odvoz…
Balenka moc ráda jsem tě poznala, byla si fajn fakt ![]()
Malá je nádherná.
Ani nevíš jak jsem ráda, že jsem doma a neboj doma se nenudím starší má 39,2 leží s diazepamem a doslova nemluví a červená a má na sobě ručník nebot kombinujeme na srážení po 3 hodinách takže asi takto to u nás vypadá.
Menší tu běhá zatím jako ryba a já čekám kdy to chytne taky a snad by se ji to neopakoval mně by fakt kleplo ale pohoda mám tu 5 věci na záchranu
![]()
@Kamka33 píše:
A neznate nekdo pozorice? Jak tam se bydli a zije??
V Pozořicích - a taky v Kobylnicích, Křenovicích a tak okolo - je prý celkem bohatý kulturní život…
Teda na vesnické poměry bohatý. Z Pozořic znám tak akorát hudební skupinu „Lehká noha“…
@Marry11 já jsem nakonec jela z nemocnice taxíkem v 6, protože manžel se zasekl na vodě a přijeli by pro nás až po 20h…
Tak to mně doslova rozesmálo fakt taxíkem tos to mohla zabait v 15 30
![]()
No hlavně at jste v pohodičce u nás bude asi veselo já snad vylezu ven v červnu
![]()
V pondělí jdu k dětské at té starší dá už asi ATB nebot jede asi 3 týdny bez školky kašel a ted se hodily vysoký horečky.
Takže spí a spí a ještě že zvládly vůbec pro nás přijet.
Nevím ten můj by mně poslal tramavjí že bych to zvládla ![]()
Nový domky se za ty 2 dny objevili tak mrkneme
moc nevěřím že jednou budem bydlet kéž by ![]()
@Kamka33 píše:No a co.Jde slyset o vikendu a vyjimecne a kdyz nejsi venku nic neslysis.
Popuvky jsme taky asi zkoumali, nebo to byly popovice!?! byl tam slyset autodrom!!!
@Jura007 píše:
Zatím pronájem. Doufám, že do tří let budu schopný koupit vlastní. Ale uvidíme.
Tak drzim palce at se libi a pak se odrazis do vlastniho.
@Jura007 Jako vsude je to stejne si nevyberes. Ale Adamov je tim proste proslulej vic.
Kamka na téma díry se přidám víš kolikd dír jsme studovaly?:)
Jinak díky za zprávu to byl šok co jsem se dozvěděla jak je ten svět fakt malej
![]()
My jsme s Nelichem asi moc profláklý ![]()
Jinak báby:já to jde s mamánkem?:)
ta moje za 2dny vkuse mně nemá dost jak ji zvedne táta říká slovo NE a jak já tak je klidná
čekala mně před koupelnou křičela mu celou dobu a při umitý rukou mně sleduje kdy buud hotová to je náročný to fakt neznám takovýho závisláka
![]()
Tak a jde se spat já už padnu ![]()
dír na stěhování máme asi 7 ale nevím nevím vede Brno ![]()
Jura prosím tě můj se ptá proč se stěhuješ do ADAMOVA, že tam nic není jen paneláky a holá díra
.
A prosím tě KATKA PROČ BOHUNICE?:)
Já ted určitě urazím Kac která tam bydlí ale ty jsou fakt otřesné ![]()
Aspon mně se zdá, že tam je jen dálnice paneláky a hotovo.
Jinak naše díry:
Kuřim
sokolnice bus 30 vlak 20 m
chrlice DRAHÉ
střelice DRAHÉ 15 MINUT
újezd u Brna 20 minut vlak autobus 35 m
slavkov u Brna VLAK 37 m autobus 25
rousinov 35 m vlak autobus 25 m
rajhrad vlak 15 m bus 20 m
rosice 25-30 M VLAK bus 18-25
máme vybrané díry směr dolu od Brna ne nahoru k Brnu kvůli práci Kaatkka ví můj bude v práci NAVŽDY
![]()
Toto josu díry a zajímá mně pro a proti některých dír ![]()
Střelice by byly skvělý bože tam to stojí vše přes 4 miliony
![]()
TAK A JDU LOVIT BARÁKY MUSÍM HO DONUTIT NA PRVNÍ PROHLÍDKU už ted se bojí
![]()