Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24320
10.5.13 11:15
@Marry11 píše:
Musím rpo oběd vysvětlím MUŽI TAKOVÝ PENÍZE JAKO JE TA FIRMA NIKDE NENÁBÍDNOUT pokud firma nezkrachuje není důvod ji měnit.

Utikej.Ale firma nemusi krachovat. Snizovani stavu atd kor v dnesni dobe propousteni a uz se to veze takze proto tom zahrnout i tenhle plan co bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
10.5.13 11:41

Jdu je nakrmit starší je nemocná šli jsem pro oběd věř mn že tato firma je tu dlouho a vím že nemusí být ale co se týká firem je rozdíl i plat o 10 000 Kč pracovat například v Blansku.

A to je už sakra rozdíl

pro měn práce spíš Brno co tam seženu.

je toho fakt víc vítězí pro nás Brno.

No tak sjem si postěžovala že nám zvedly dost nechutně nájem v kuchyni dělá naše známá co bydlela v našem baráku tak byla ráda že už našli bydlení trvalo jim to 3 roky :poblion: máme se na co těšit

• Citovat
  • Upravit
24320
10.5.13 11:56
@Marry11 píše:
Jdu je nakrmit starší je nemocná šli jsem pro oběd věř mn že tato firma je tu dlouho a vím že nemusí být ale co se týká firem je rozdíl i plat o 10 000 Kč pracovat například v Blansku.

A to je už sakra rozdíl

pro měn práce spíš Brno co tam seženu.

je toho fakt víc vítězí pro nás Brno.

No tak sjem si postěžovala že nám zvedly dost nechutně nájem v kuchyni dělá naše známá co bydlela v našem baráku tak byla ráda že už našli bydlení trvalo jim to 3 roky :poblion: máme se na co těšit

Ja nerikam Blansko jenom ale psala jsem jak v kterym oboru. ;).Proto jsem psala ze nevim co dela tvuj muz a proste vse se odviji od daneho oboru…
Mimochodem pro tvoji predstavu ja jsem treba z Popuvek za 25minut na hlavni nadrazi.Coz z nekterych koncin Brna nejsem co jsme zjistovali tak jsem rychlejij na hlavaku jako kdybych jela z Bystrce kamechy. ;). A jedna vec v Lisni nemaji mista do skolek pry nebrali ani 4lete co jsem slysela. Takze je fajn ze je jsi v Brne ale podivej se na to z druhe stranky. ;).
Najem je blbe ze Vam zvedli.Lec jedna vec na baraku budes splacet hypoteku plus si udelej stavebnni sporeni nebo neco kam budes odkladat penize at budes treba delat novou strechu, okna atd. A v Brne v baraku za 2,5 mil. to delat budes to mi ver. Barak co sezenes v Brne tak kousek za Brnem ho sezenes o ctvrtinu mene i polovinu…ale delej jak myslim ale premyslejte o tom i z jine stranky veci a znovu si to projdete.Pac nekdy se opravdu vyplati tech par km dojizdet. A rodina je na tom financne lip. ;).Misto hypoteky cca 12tisic spalcis treba 6 a kdyz mas v blizkosti idos tak te to vsechno vyjde trreba na 7 takze 5000muzes davat bokem napriklad na tu strechu ber to jako priklad a jeste si porad v pluse. Rozumis mi?? Jako i nema cenu se za kazde situace hnat do vlastniho. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
10.5.13 12:14

Kattka Nikči bude 5.5 skoro ale my se budem stěhovat kdoví kdy zatím je to první favorit v cenové hranici.
Neviděli jsme ho osobně uvnitř.

Prostě si to vem barák za Brnem rovná se menší rodinný život protože budem pořád prostě mimo to jak si napsala, že tvůj ještě vyzvedne ze školky tak haha mj chodí v 19 30 či později.

Bydlet za Brnem nese to že brzy příjdeš o děti prostě budem každý jinde a jako malý i muž jinde než žít dál v Brně.
Nevím no je to prostě takto
Ano tam se zahrada koupí máme asi 7 lokalit:
Kuřim, lipůvka, pak směr spíš rosice, rajhrad, střelice, modřice tuřany, ujezd u Brna.
A prostě ostatní vesničky kde prostě nemáš aspon vlak bus stojí za prd nemá smysl to je neskutečná doprava jako ted jsme MLADÍ ALE JEDNOU NÁM BUDE 50 budem stále muset nuceni pracovat.

Prostě vše má dost pro a proti a jednu věc pak musíš přijmout bud smrtelné dojíždění a nebo dvorek.
V Brně prostě radši staví protože tady sou pozemky drahý tak kdo by to nechával tu trávu že jo.

• Citovat
  • Upravit
Marry11
10.5.13 12:17

A ROZDÍL bytu je i když máš dvorek protože máš ty děti kam bez problémů třeba při vaření vypustit.
Takto prostě to vidím já na výběh písek zkuzavku tam místo bude.
Jako nebudem mít zahradu plnou plodu ale to jsme i doted neměli.
Tchýně má zahradu velkou takže si vše od ní odvezeme.

Nevím uvidíme nechci mluvit jakože už ho fakt kupujeme protože sami ještě nevíme
Máme tu dost střelenou sousedku co šla na mýho muže zvonit proč zrovna ted si vrtá poličku do panelu nebo nám zničila kvítka na balkonu jako mohou být taky divný sousedi ale barák je trochu soukromý.

A uvidíme třeba překvapí něco a koupím enic neuspěcháváme prosím tě můj je rozvážný AŽ NAJDU PROHLÍDNE TAK ŘEKNE ASI JO a než se rozhodne JE PRODANÝ :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
24320
10.5.13 12:24

Do Rosic jezdime nakupovat kdyz se nam nechce do Brna :lol:.Do strelic to mam 5km.
Ja nerikam odstehuj se do uplny diry j.Ale jinak v dosahu idosu se da cokoliv coz kdyz si po sobe prectes tak to tak v tvych prvnich prispevcich nezni spis co neni v Brne nekupuju. :lol: to zni. Jinak i ty Vase kategorie se daji rozsirit a neco najdete i treba se zahraou my bychm jich tedkom nasli spousty. Tenkrat nebyli bohuzel :cert: ale co uz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
10.5.13 12:28

@Marry11 vy jste v najemnim?? Nebo mate byt od mesta?? Hele sousedy budes mit vsude i na baarku v radovce takze si nevyberes. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
10.5.13 12:33

Ano jsm eprosím tě v nájemním bytě původně tu byl nájem kolem 2000 Kč-4000 Kč a od té doby co se sem muž nastěhoval tak za 6 let se zvedly na 11 500 kč ted memntálně nevím zda je to náhoda či zvedly všem nebo my se ozvaly že chceme vědět ZDA UDĚLÁ NÁM ZDARMA KUCHYN…
takže asi za 14dnů nám donesly papír o zvýšeném nájmu TO UŽ MŮJ ŘEKL DOST TAK KRVAVEJ NÁJEM TU PLATIT NEBUDU HLEDÁME SI VLASTNÍ BOŽE JÁ SE MUSÍM ZADLUŽIT U BANKY.

já hledám on schvaluje a vyhledáváme na netu kde to leží okolí než vůbec odepisujeme.

A NEBOJ TED JSME DOPLÁCELY JEŠTĚ 11 500 KČ ZATO ŽE SI chlap udělal výtah 5000 kč takže sme doplácely děti utratili víc za vodu.

No a ted budem platit s energiemi 13 500 kč

takže hypo bude 10 000 kč ale ne ze vším ale bude to náš majetek a NORMÁLNĚ MŮJ MNĚ VYMALUJE :lol: :mrgreen: :mrgreen:

¨JENŽE DOST TĚŽKÝ NO SAMI JEŠTĚ NEVÍM EJAK ŘÍKÁM ale heldaly jsme dobu za Brnem ty lokality ALE NEVÍM NO NECHCI ABYSME SE ZTRATILY MOC BRZY :(

• Citovat
  • Upravit
Marry11
10.5.13 12:35

HELE MÝME SNAD DLE MÝHO MUŽE NEJHORŠÍ BYT V BRNĚ :(

všichni si odkoupili v době rozkrádání bytů jak mně řekl byt za hubičku pul milionu JEN NÁS KOUPILA FIRMA KTERÁ BYTY NEPRODÁ…jak se už ptal kdysi a nikdo je nemá koupený A CHCE NEHORÁZNÝ NÁJEM TO ŽE MÁME UMAKART ZA TUTO CENU TI PSÁT RADŠI ANI NEBUDU.

TOTIŽ MY PO NICH CHTĚLI VÝMĚNU VANY UMYVADLY PODLAHY A zdražili nám to

JO A KDO SE SEM NASTĚHUJE TAK SI TO MÁ UDĚLAT ZA SVOJE NE ŽE ONI TO SPRAVÍ AŽ MY SE ODSTĚHUJEME

• Citovat
  • Upravit
Marry11
10.5.13 12:36

KATKA KLIDNĚ MNĚ NAPIŠ JINÝ LOKALITY RÁDA SE fakt poučím.

LOKALITA STŘELICE JE SKVĚLÁ 11 minut vlame ale tam to stojí 4 miliny všechno 8o

• Citovat
  • Upravit
Marry11
10.5.13 12:37

Já sama fakt nevím dle mně ten dům NEBUDE TEN PRAVÝ A PAK SE BUDE ZAS HLEDAT DOBU DÁL NIC NEPŘIBÍVÁ ASI SE TO TAK ČASTO NEPRODÁVÁ NO už dávno jsme měli hledat púrotože taková věc dlouho trvá můj se vždy bál vzít hypotéku ale ted TO MYSLÍ VÁŽNĚ KDYŽ UŽ SI STĚŽUJE KOLEGUM V PRÁCI A INFORUJE JE O NÁJMU CO TU PLATÍ a že musí rychle utéct tak to myslí vážně :lol: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Marry11
10.5.13 12:50

Kattka ano přesně tak před 6ti lety byly ceny jinde než jsou ted proto jsme nájemné platili dál ale ted už je to vyšší částka než dáme za hypo a ceny šli relativně docela už dolu a hypotéky

• Citovat
  • Upravit
24320
10.5.13 13:11

Hele marry a ty se mas kam po rodicovske vratit ze pises ze mas praci v Brne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
10.5.13 13:16

http://www.sreality.cz/…-/2676896604
tohle je treba pred dokoncenim trosku drazsi pozemek nic moc ale z Rajce je to 35-40minut do Brna vlakem na nadrazi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
10.5.13 13:20

http://www.sreality.cz/…-/3509228380
tohle tezko v Brne najdes.Tady pisou ze to ma zahradu 20m od domu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová