Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Marry11 : Bohunice jsou nektere konciny otresne nejsou.
ALe musis vedet ktere.Ono jich moc neni. Jinak ja tam jako mala taky vyrustala cca 5let.
@Marry11 Hele, k tomu Adamovu: já se tam stěhuju jednak kvůli cenám nemovitostí (když něco budovat, tak ne v místě, kde ti první kopnutí do země vyprázdní peněženku…) a jednak kvůli lidem. Znám tam pár lidí, co se kvůli různým příčinám odstěhovali z Brna zrovna tam. No a myslím, že i díky nim kontakt s Brnem neztratím. No a je to jedna z těch relativně rozumných variant dojíždění na Černovickou terasu do práce…
Příspěvek upraven 19.05.13 v 05:40
Jo a k těm Chrlicím - když máš štěstí, tak panelový byt 2+1 na ulici Šromové pořídíš za 1 400 000 plus provize plus poplatky. Ale to musíš mít štěstí. Na ulicích Pěkné a Jánošíkové je to podstatně dražší (I když i ty 2+1 jsou tam větší - a jsou tam až 4+1).
Jinak pokud potřebujete šetřit, tak ze svého seznamu potenciálních bydlišť zrovna vyřaďte Bílovice nad Svitavou. Dojezdnost do Brna dobrá, ale díky nové výstavbě a přílivu mladých rodin tam v posledních cca osmi letech vystřelily ceny nemovistí strašně nahoru… I domek na zbourání (jako stavební místo) tam pod milión nejde.
@Jura007 píše:
Jinak pokud potřebujete šetřit, tak ze svého seznamu potenciálních bydlišť zrovna vyřaďte Bílovice nad Svitavou. Dojezdnost do Brna dobrá, ale díky nové výstavbě a přílivu mladých rodin tam v posledních cca osmi letech vystřelily ceny nemovistí strašně nahoru… I domek na zbourání (jako stavební místo) tam pod milión nejde.
I Babice tedy jestli muzu.Tam je to taky drazsi.
Jura:bílovice jsou luxus fakt příroda blízkost do Brna parádní BUS VLAK jenže sehnat tam bydlení nelze pro normální lidi finančně.
Takže jsou rovno vyškrknutý.
BABICE STOJÍ Z PRD VLAK od místa domu je snad 2 kilometry musíme myslet i do budoucnosti ne si pořídit bydlení a pak prostě mít problémy.
@Marry11 píše:
Jura:bílovice jsou luxus fakt příroda blízkost do Brna parádní BUS VLAK jenže sehnat tam bydlení nelze pro normální lidi finančně.
Takže jsou rovno vyškrknutý.BABICE STOJÍ Z PRD VLAK od místa domu je snad 2 kilometry musíme myslet i do budoucnosti ne si pořídit bydlení a pak prostě mít problémy.
JA se z vas potentim.ALe jezdi VAm tam bus.
.No Babice jsou krsne ale krasna priroda, vesnice. Hele Marry ale popravde. Nechcete si sehnat radsi byt?? Poro Vas by to bylo idelani. ![]()
No já pořád žiju v tom snu, že se mně poštěstí po padesátce si postavit domeček v Adamově na Fibichové. To bych snad finančně zvládl, ta stráň je pěkně osluněná a k vlaku i na hlavní silnici v Adamově je to pár desítek metrů. A dunění vlaku mně nevadí, já vlaky zbožňuju… ![]()
@Jura007 : ja jako dite bydlela cca 5let v Zidenicich v tom baraku co je u nadrazi. ![]()
Tak to je něco trochu jiného, ten je přímo u kolejí. Tady to tlumí ostatní domy ze zástavby - a navíc je to od vlaku trochu dál.
Taky si uvědom, že v Maloměřicích je nákladové nádraží (mám ho za barákem). No a z něj přes Židenice jedou všechny nákladní vlaky na Veselí, Břeclav a Jihlavu. Plus všechny rychlíky a osobáky na Tišnov, Havl. Brod a Blansko. To se nedá srovnávat.
Kaatka je prostě daleko vlak chcceme bydlet poblíž vlakového nádraží aby tam byla škola i 2 stupen nechceme aby děti dojíždění už od 6té třídy mimo.
Je v tom víc ne jen to že sme pohodlní. Prostě máme 1 auto a myslíme hodně do budoucna.
Ono poříit bydlení je u nás aspon doživotně prostě nebudeme mít nato zase to měnit.
A prostě můj je naprosto rozvážný
balenka ne jako ten tvůj když jsem mu včera řekla, jak tvůj ti pomohl při poordu být ihned v porodnici TAK MNĚ DODAL TAK TO BYS ČEKALA VE FROTNĚ A DODAL BY MNĚ DRŽ nedá se nic dělat musíme čekat
.
Neboj já si do té porododnice Bohunice musela dojít od brány až do porodnice při 7 cm
.
Můj je pohodář
až moc leze mně to na nervy
![]()
@Marry11 : taky mame jedno auto. A skolu mame jenom prvni stupen. A i tu nejspis budem volit od prvni tridy Brno…
A to ze to dite bude dojizdet se stat muze.Bude chtit na gympl z 5tridy.To si nevyebres. Clovek by na baraku nemel byt pohodlny ale neco obetovat. Jednou chce jit na barak tak se musim obetovat.
. Uplne zbytecne jste se nasadili vysoko. Jako kdybych hledala bydleni tedkom tak x bydlime co jsem nasla jak v nasi financni strance tak strance toho jak to bydleni vypada a nemuseli by se do nej vrazet. Popripadne udelat celkovou rekonstrukci ale porad by jsme byli v nasi financni hladine…A ta finanncni hladina by byla zhruba to comate vy tedkom…
Uff katka nevím ja tu nepsala jakou hotovost mám pocit máme ![]()
M"j nechce dražší věc protože pak se platí moc za uroky
.
tím pádem prostě víc si půjčovat nechce proto máme tento rozptyl peněz že za víc ne.
No uvidíme ta LÍŠEN JE PERFEKT třeba se poštěstí tím domem kde jsme první uvidíme co udělá čas prosím tě ten můj je tak rozvážný že prodají veškerý nemovitosti ![]()
jdu na bleskovou polévku
to je nudlová ![]()
@Marry11 píše:
Uff katka nevím ja tu nepsala jakou hotovost mám pocit máme
M"j nechce dražší věc protože pak se platí moc za uroky.
tím pádem prostě víc si půjčovat nechce proto máme tento rozptyl peněz že za víc ne.No uvidíme ta LÍŠEN JE PERFEKT třeba se poštěstí tím domem kde jsme první uvidíme co udělá čas prosím tě ten můj je tak rozvážný že prodají veškerý nemovitosti
jdu na bleskovou polévkuto je nudlová
Jo psali jsi
.Ty nevis co pises uz.
![]()