Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24320
10.5.13 13:28

Jinak v tom okoli jsem toho nasla hodne jako ja bych si vybrala ted jo :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
10.5.13 13:36

Jojo ale to je ve spešově Kattka tento směr známe manžel pochází z Blanska takže a do spešova je to prostě ještě kus se vlastně dostat není to přímo v Rájci jestřebí :( Ano je to blízko já za nim pravidelně co sobotu jezdila vlakem ale prostě pracuje v Brně uplně na jiném konci takže to by měl nejmín 1 hodinu snad autem do práce a vlakem by bylo na zešílení.

Je nádherný ten dům souhlasím ale prostě člověk platí za lokaltu kde ten domek je :( a to je to proč by tento dům v Brně či 10 km od Brna jiným směrem tím jihem spíš stál ne 2,3 ale 3,8-4,5 a už jsme zase uplně ve špatné kategorii na co nemáme :(

• Citovat
  • Upravit
Marry11
10.5.13 13:38

Kaatka ne práci nemám takže to je prostě rovnou na odstřelení ale můj by chtěl ještě 3 miminko takže to je zas záležitost dalších 5 let a to už nenajdu práci nikde takže bydlet ještě prostě asi v rájci tak jsem bez práce snad do smrti :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Marry11
10.5.13 13:43

Čekám že si měn šef povolá tak v lednu zda se domluvíme na odstupném už mně o tom říkal před 3 lety kdy jsem byla těhotná už podruhý takže takto no.

Takže nečeká na mně nic můj má práci fakt zajištěnou že je stále povýšený ano mohou skončit mohou ale jak říkám jeho kolega pracuje v jiném oboru bydlí směr Blansko pracuje tam a má o 10 tisíc mín a to je prostě rozdíl… na hypotéce mín o tolik peněz navíc.
Ano mohli bysme rovnou kupovat Blansko a tam pracovat jenže to je firma co jen tak nekrachne jako nějaká v Blansku.
Ano mohou propouštět ale prosím tě ten můj je tak žádanej že pracuje i ve sttátní svátky a vkuse má už i pracovní noteebook a čeká ho povýšení už i psal že žena si sem tam stěžuje že zase šmudlí notebook :lol: :mrgreen:
takže takto to je já jsem s dětima zabitej případ na práci řeknu ti i jednou těžko člověk sežene ta strší viz třeba byla v kuse nemocná takže těžký dneska.

• Citovat
  • Upravit
24320
10.5.13 13:44
@Marry11 píše:
Kaatka ne práci nemám takže to je prostě rovnou na odstřelení ale můj by chtěl ještě 3 miminko takže to je zas záležitost dalších 5 let a to už nenajdu práci nikde takže bydlet ještě prostě asi v rájci tak jsem bez práce snad do smrti :mrgreen: :mrgreen:

Si nevyberes.Ono mit v zivotopisu jenom jedno dite staci…
Ono my by jsme toho vybrali vic. Jenomze nejsme narocni.My by jsme klidne ten Spesov brali i za cenu toho ze muz jednou treba bude dojizdet…mame na to jiny pohled…
No nic mene jestli tvuj muz pochazi z Blanska tak chapu ze se mu nechce dojizdet. :lol: :lol: :oops: no jo Blanensky kraj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
10.5.13 13:53

@Marry11 : co dela tvuj muz?? Jestli to neni tajne.
Hele marry tvuj optimismus bych chtela mit opravdu.Muj muz ma taky dobre misto ale nerikam nikdy. Firma kde je muj muz se osemntam dostane do konkurzu. Jenomze kdyz se ti zmeni vedeni je to problem a vedeni se muze zmenit ze dne na den a i tohle sebou nese poblemy…Vidis a jinak muz je spokojeny kde je tedy taky si stezuje ale kdo ne. A je nam jasne ze pokud jednou odejde, vyhodi ho i to se muze stat tak jinde bude mit stejne ne li vic pak jeste.Ale niz nepujde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
10.5.13 13:57

Programuje něco moc tajného :)) fakt to neví ani manželka :))

A jak ti říkám ten programuje též ale bydlí ještě daleko za boskovicemi a má o plat mín. A já abych jednou vůbec vlastně mohla finačně pomoc tak bydlet asi navždy v Brně.

Věř mně já sama pořád nevím.
Za Brnem lepší vzduch zahrada plody ale tam je to neskutečný dojíždění to co dáš za domek co stál mín v závěru ti sotjí moc peněz na dopravě nemylsím i času a unavy ale jen ty ceny dopravy.

Já pořád ještě sama nevím přesně co bude zatím jsme v začátku hledáme asi 14dnů a věř mně že už ve 2 snech jsem se stěhovala :lol: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
24320
10.5.13 14:04

Me stacilo napsat ze programator. ;).Ono min mit muzes ale nekdy to min te vyjde navic.Pri tech cenach.
Je mi jasne ze jsi se uz stehovala i ve snu ja taky ale realita byla jina. :lol:.Tekrat ty ceny byli jine i na pozemky a zacit stavet proste jinde…
Obcas bych sla na ten barak ale nekam na vesnicu kde decka budu moc v klidu vypustit ven s jinyma deckama. A na zahrade mit bazen :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
10.5.13 14:18

Kaatka ale my se jednou někam fakt přestěhujeme :))
jen než ho našmoulíme nebo co našmoulíme se mně bude zdávat časem o každé věci než vybereme :))

Je to moc těžký vše má + – a zatím není nidke žádný favorit takže tak ten pokud za Brnem tak přímo na železnici ne spešov.

• Citovat
  • Upravit
24320
10.5.13 14:20
@Marry11 píše:
Kaatka ale my se jednou někam fakt přestěhujeme :))
jen než ho našmoulíme nebo co našmoulíme se mně bude zdávat časem o každé věci než vybereme :))Je to moc těžký vše má + – a zatím není nidke žádný favorit takže tak ten pokud za Brnem tak přímo na železnici ne spešov.

Je a stejne nic nevyberete to znam.Vim jak u nas. A to jsme chteli i k rekonstrukci klidne neco…Tady nadelas kvuli 2km na vlak :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
10.5.13 14:37

No nestraš vše bude lepší než tento byt :))

No ja vím novostavba je skvělá jenže kde na ni vzít peníze???
Kdoví jak všechny domy vypadají zatím jsme na žádné obhlídce nebyly :)) ten jeden bude možná za 14dnů nbo až za 3 měsíce na první okouknutí.

Ale třeba se něco zjeví no uvidíme.

J8 bych byla ráda brzy ale to vypadá tak na další rok ještš tu tak tu Nikča tu školku asi dochodí a pak budem bydlet asi jinde
to vypadá na dlouhý lokte :))

• Citovat
  • Upravit
24320
10.5.13 15:20

Ty novostavby nejsou tak strasne.Spis ty pozemky tam je to horsi. Kamaradka postavili i s pozemkem u nas za 3mil.Ale chce to si hodne veci udelat sami…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
10.5.13 15:54

Jasný novostavba na klíč 2,1 milionů asi plus mínus no ale když pozemek je za skoro 1,5 milionů tak špatný nedostupný pro nás.

Ale třeba příjde levno než ten můj se rozhoupe tak to bude za babku :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2616
12.5.13 21:35

@Marry11 tak pisni sz :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
14.5.13 17:22

Kamka máš ji tam včera jsme pendlovaly po lišni od ondráčkove po ten náš možná dům ještě zvažujeme všem se to zdá moc levně podezřelá cena :))
Kdoví co tam bude za háček :))

No každopádně na odráčkove myslíš ten zelený co? rok už ho prodávaj a jako je pěkný 6+2 ale nemá ani kousek dvorku a mít nemůže protože tam už jsou skály :))
Jeli jsme se podívat i na ten jednou náš vytypovaný dům co už dávno prodaly z 2,9 myslím spadnul na 2,2 a nic moc se mně zdál celý prasknutý

No máme další fotku a musíme čekat na makléře až se rozhodne nás pustit do vnitř :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová