Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kvalita je naprosto luxusní mám od nich 3 pyžama dovezené právě z UK ale ta paní byla dosti nespolehlivá dlužila mně i dlouho peníze tím pádem nad 50 liber se to vyplatí pomalu si to kupovat sama a kdybyc našla nadšence spencera tak se to vyplatí pro nás všechny lepe než dávat peníze dovozcům.
Kvalita nextu už je prostě pryč to nemá cenu kupovat mám od nich vše nové a konečná žmolečky spencer to se nehnulo jak dkyby to nebylo vypráno.
Každopádně na pobočce s nevyplatí v čr nic kupovat vše oproti www stránkách spencera mají na pobočce snad o 30 procent dražší
A jak tady pročítám pohlaví, taky jsem byla u Vlašína a ve 13 týdnu mi oznámil dvě holky a bylo to tak, já tomu věřila, ale manžel stále doufal, že se spletl. ![]()
Ahoj holky, diskuzi jsem nepročítala, ale ráda bych poznala fajn kočky na procházky, kafčo, pokec…:-) Jsem z Kr. Pole a mám roční holčičku.
Pralinka ahoj ta zda není pro tebe malá stará tak my klidně ![]()
jsem taky z Krpole třeba bydlíme u sebe ![]()
@Marry11 Věk dětí nerozhoduje;-) Ale směju se…chudák malá stará
Ale jen tak ze zvědavosti - kolik je malé?
1,8 mesicu hold už je to stařena proti té tvoji a to ta starší to už je babička bude mít 5 let ![]()
Ahoj holky, jste tu nektera z lisne ci vinohrad a nemate v sob dopol program? mam pro vas tip - cviceni port de bras na kotlance
ja jdu ![]()
Kamka třeba se za tebou přestěhuju do lišně
jdeme si prohlídnout barák ![]()
Kamka ne je to zatímů dům co se nemůže prodat ale možná za 14dnů hjo uvidíme ![]()
Ty tam bydlíš v domku nebo v paneláku?
Přemýšlíme o něm každej den můj ho šel vyfotit by v inzerci asi přesně 4 hodiny tchýně mně volala a psala synovi volala my tedy původně dle okna mysleli že je to jiný dům. Ale nakonec není taky špatný…
Raději přes soukromou zprávu kdyby mně ho někdo koupil než ho uvidíme by mně to mrzelo ![]()
Dopravní dostupnost je skvělá můj by to měl 10 minut do práce jenže má jen 65 m dvoreček ![]()
Tak ted co je lepší do smrti dojíždět nebo se smířit s pididvorečkem???
Protože na dům přes 3 miliony fakt nemáme a i některý nemají zahrady
@Marry11 Teda, koukám, že sháníte to co my. Do 3 mil. a pokud možno se zahrádkou ![]()
No právě vyplatí se objednávat z UK takže kdybych vždy něco chtěla složili bysme se na půl za pošlu x za libru a výjde ti to levnějc než jít do obchodu na hlavní pobočku.
Tak proto sem se ptala je tam právě výprodej