Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24320
18.3.13 19:29
@markytka3 píše:
@kattkka jejej holka koukam na metrik!!! moc gratulujuuuuuu!!! :mavam: :mavam:

Dekuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
18.3.13 19:36

@kattkka koukám a gratuluji!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
18.3.13 19:37
@Kac píše:
@kattkka koukám a gratuluji!!!

Dekuju. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
19.3.13 02:14
@markytka3 píše:
@kattkka jejej holka koukam na metrik!!! moc gratulujuuuuuu!!! :mavam: :mavam:

taky moc gratuluji :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
25.3.13 14:20

Ahojky! Nechystá se nějaký maminka začit chodit s dítětem plavat plaváčci TŘÍDA GENERÁLA PÍKY 11 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
25.3.13 16:03

@Zuza30 ja tam chodim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
26.3.13 07:39

@paskuda my chodíme teď do Rosničky, ale dostaly jsme poukaz do Plaváčku. Jsi tam spokojená, kolik vás je v kurzu, při zápisu si můžu zvolit, který den bych chtěla chodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
26.3.13 13:23

@Zuza30 Mně se tam MOC líbí :) V kurzu je nás 9 (ale mělo být 10, protože moje kamarádka najednou onemocněla).. to mi přijde relativně dost, spíš kvůli sprchám, než kvůli samotnému kurzu. Zázemí hezké, jediné, co mi vadí, v té odpočinkové místnosti po plavání není postýlka, dítě mi ještě nesedí, tak ho nemám kam dávat (pořád ho mám na rukách, anštěstí mi vždycky někdo pomůže, abych třeba mohla ohřát jídlo a pod.)
Den si opravdu zvolíš sama a halvně se mi líbí, že když nemůžeš, tak je možnost to nahradit a nabídek je docela dost!
Za sebe doporučuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
26.3.13 18:19

@Zuza30 Ahoj, jaký to je v té rosničce? Chtěli bysme tam taky chodit. Jestli teda chodíš na majdalenky. Děkuju. V Brně je toho hodně, ale zdá se mně, že tady je taková teplá voda, tak mně to víc láká :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
26.3.13 18:35

Prosím Brňandy nevíte kde se dostává papír o ukončení mateřské…jsem teď na pracáku a potřebujou ten doklad o ukončení na zdravotní pojišťovně??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
26.3.13 19:26

@lulu11 Ahojky,chodíme na majdalenky, v kurzu je 4 až 5 dětí, po plavání můžeš využit s dítětem i parní saunu, teplota vody 34,u sprch a v šatnách je dětská postýlka s břebalovacím pultem. V recepci je mikrovlnka, jídelní židle, moje dítě taky ještě nesedí, tak ho mám v kočárku, který mám u sebe u stolu, abych ho mohla nakrmit. Nám se tam líbí, určitě budeme dál pokračovat. Jen jsme dostaly poukaz do jinýho plavání, ale přemýšlím, že by tam místo mě, chodil tatínek :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
27.3.13 00:28

@Zuza30 to je na lesne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
27.3.13 08:22
@Kamka33 píše:
@Zuza30 to je na lesne??

jj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
27.3.13 09:28

@Zuza30 Jéé, tak to je super :). Tak tam taky půjdem, děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
30.3.13 19:33

VELKÁ PROSBA O POMOC!!!!

Maminečky moje, obracím se na vás s prosbou o pomoc. Rozhodla jsem se, jako vděk za vypyplání mých dvou nedonošeňátek, pomoci naší brněnské porodnici sehnat penízky na odsávačku mateřského mléka na nově zbudovaný rooming in neboť tamní situace je neúnosná. Představte si 2 odsávačky pro 16 maminek, maminky musí dlouho čekat, aby si mohly odstříkat místo toho aby, nejen v noci, odpočívaly. :-(

Celodenní péče o nedonošeňátka je opravdu velmi náročný, jak fyzicky, tak hlavně psychicky (vím o čem píšu), a nedostatek spánku tuto „stresující“ situaci ještě více umocňuje. :-(

Proto se na vás obracím s prosbou o drobný příspěveček na nově zbudované konto. Budu vděčná za každou desetikorunku, která na kontě přibyde. Sbírka je pod záštitou občanského sdružení Zrnka, účet je transparentní. Váš příspěvek si lze odečíst z daní(potvrzení zašleme na vyžádání).

Moc a moc vám za maminky z Obilného trhu děkuji.

Markéta (maminka martinka 33tt+6/2009 a marketky 33tt+6/2012)

číslo transparentního účtu: 3789354060/5500

NEZAPOMEŇTE PROSÍM VAR. SYMBOL: 1111(bez něj nebude platba přiřazena na tento účel)

P. S. prosím o další šíření této prosby mezi vaše známé :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová