Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2616
16.1.13 01:09

Ahoj holky, díky za gratulace :-)
Marry - Alinka už taky nechodí spát po obědě a večer zalehne nejdřív ve 22h :roll: Ale ráno vstáváme tak v devět a dyl.. dnes např. až o čtvrt na 11 :-) Jinak Moni většinou prospí den a pak v noci bývá trošku neklidná a neusíná tak rychle, jak bych ráda.. Ale dnes jsem uspávala Ali a usnula i Moni, takže ted už spí a tak jsem zvědavá kdy se probudí?? Většinou právě usínala v 1 a budí se v 5 a nakojím a spíme dál.. To už teda s Moni v posteli, tatka v pět vstává, tak už je tam místo :-)Ale dnes počítám že budem kojit tak ve tři..
Jinak Ali vůbec nespí ve své posteli, ale s náma. Ona už tak spí půl roku asi.. Tak nevím, jak ji to odnaučíme :-)
Moni je kapku víc blinkací, občas pročůrá oblečení, takže pračka jede nonstop..
Alinka je moc hodná, Moničku má ráda ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
16.1.13 01:11

@labell díky moc a jak se vám daří??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
16.1.13 01:12

@didi81 díky a koukám, jste těhotní? :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
16.1.13 01:14

Katsha - taky mám spánkový deficit.. Moni spí hlavně přes den, ale Alí vůbec, takže nemůžu jít spát ani na chvíli.. V noci kojím tak dvakrát, někdy přebaluju nad ránem.. Jinak je Moni strašné zlatíčko, moc ji miluju a užívám si ji. Ali byla uřvánek, tak jsem měla depky, ale tohle je krásné mateřství :-)
A jak vy se máte??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
16.1.13 14:00

@Kamka33 Jj konečně se zadařilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5862
16.1.13 17:50
Tak ona zase tak moc nechyběla, myslím, že některé děti tam chybí víc. A kamarádky tam má, mluví asi o čtyřech holčičkách a jednom chlapečkovi, tak si myslím, že dobrý.
A já už asi zapomněla, možná jsi to psala, Nikolka chodí teď do školky prvním rokem? Protože Teri loni chodila na dvě dopoledne do Macešky a přijde mi, že loni byla teda nemocná častěji, to bylo pořád něco. Teď se celkem drží, kromě herpangíny v říjnu, kdy měla i horečky, neměla nic než rýmu a kašel, se kterými by klidně do školky mohla, ale nechala jsem ji doma kvůli ostatním dětem, aby je nenakazila. Ale je prostě vidět, že už se trochu promořila školkovými bacily a není tak náchylná. :nevim:
@Marry11 píše:
KASHA:má tam malá hodně kamarádů i dkyž tam moc chybí?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5862
16.1.13 17:56
Ohrádku máme a vytáhneme ji v okamžiku, kdy se Markétka začne pohybovat. A sklízet ji budu, až začne chodit. V případě Teri to bylo od 7 do 12 měsíců, u Verunky od 8 do 12 měsíců.
@Marry11 píše:
Katsha:
máš doma ohrádku? Já přemýšlím že ji zase dám jak sklidíme strom Neli se v n teda nelíbí ani v posteli a nemůžu ji nechat běht po bytě když jsem celá mokrá a chstám jídlo :roll:

Příspěvek upraven 16.01.13 v 18:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5862
16.1.13 18:06

@Kamka33
To máte podobné jako my, my taky chodíme spát po půlnoci, ale pak ráno kolikrát vyspáváme i do 9-10. :) Naštěstí Veru je taky povaleč, takže když ji manžel ráno v 7 přenese ke mně do postele, tak ona většinou ještě spí nebo znova usne, nebo se jen tak povaluje a je hodná. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
17.1.13 08:20

Holky tak vidím, že to máte podobné jako u nás MY POKAŽDÝ A DNES JDME SPÁT BRZY TO NEMŮŽE NESTIHNOUT jenže je to vždy sklízení do postele v 11 30 a pak se to ještě protáhne no konečná no. Můj se snaží ted chce chodit dříve dopráce nadpracovává at může chodit dříve takže to ještě horší, že pak nemám čas skoro na nic.

Jinak MÁM DOCELA PROBLÉM SEHNAT NA DÍTKO KOMBINÉZU TAK 116 nemá někdo nějakou lyžařskou? Dnes e jdu podívat do jednoho bazaru na mmb nní vůbec nic :nevim:
A mně už to nebaví včera jsme byly v olympii děti to tm náramně bavilo nebot Neli se rozhodla že nam uteče přes celou olympii Nikolka ji v tom podporovala místo aby ji nám vrátila zpátky kam se hnula jedna tam šla druhá stačilo aby Nikča se rozhodla jít k nám ale dobrý to bylo až ke konci asi byly obě vyčerpané. A Neli ta spala naposled ve 12 a prošla celou olympii spousty obchodu a ještě si hodinu a půl snad hrála doma jnež se rozhodla v 22 30 usnout :lol: :mrgreen: tak to už fakt není možný ale pak to šlo samo samozřejmně s mámou zachumlaná v posteli a přitisklá abych ji nezdrhla :mrgreen: :mrgreen:

Tak a za chvíli se s Nelichem oblíkám a razím do toho bazaru no nevím nemám z toho dobrý pocit už mně to leze na nervy :roll:

• Citovat
  • Upravit
Kac
5049
17.1.13 09:36

@Marry11 my máme kombinézu 116 ale jedeme na jarní prázdiny na hory a chci ji vzít jako náhradní. tak bych ti ji mohla půjčit do 8.2. je oranžová. s odnímatelnou kapucí.
Nebo chceš vyloženě koupit, tak mám ještě jednu přibližně stejné velikosti-základ modrá se žlutými, červenými doplňky. Je lyžařská. ALe máme ji u tychýně a ta přijede až 25.1. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
17.1.13 09:53

Kac ty si tak hodná :* jenže co kdybysme ti ji rozbily :( Já nemám žádnou kombinézu mmb tam není prostě nic :( a řeknu ti že včera jsme jeli do olympie a tam prostě byla velikost 110-116 a bylo ji to těsné a víc tam fakt nebylo my propásly sezonu jak jsme byly vkuse nemocní :( A já mám tak obavy ji koupit bez zkoušení nebot se netrefím a budu čekat 3roky na Nelču?
A nebudu mtí zase nic.

Přece jen v bundičce na boby není ideál.
Nevím jak se domluvit raději bych na ni mrkla a koupila ji od tebe protože se bojím c kdyby ji to trdlo zničilo :twisted:

• Citovat
  • Upravit
Kac
5049
17.1.13 09:57

Tak bych ti prodala tu lyžařskou. Je do švagrové, tak by byla ráda! Její holka ji nosit nebude to mi říkala. Ale až toho 25.1. tchyňak přijed hlídat a já s manželem si jedeme uživat do Orlických :dance:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
17.1.13 11:26

Kac nepo3le3 fotku?
prosím tě ta moje je hrozně náročná snad je tam teda něco červeného? :think:

Nelču musím pochválit zvládla utapat asi skoro 1.5 zastávky tam a zpět v bazaru vůbec nic :roll:

• Citovat
  • Upravit
Marry11
17.1.13 11:36

Kac a potřebovala bych to spěšně nebot Nikča mně mrzne venku a ted přituhne já podala ještě inzerát na mmb začínám z toho šílet fakt že jo. To nemají v obchodě kombinézu? :roll:
Už je tam pomalu jaro ve všech obchodech zato nemůžu že my vylezem skoro na jaře a ještě je zima a nemám tolik času někde nakupovat oblečení :roll:

• Citovat
  • Upravit
Marry11
17.1.13 12:00

Frčím do školky a pak jíst Nelča vytuhla tak ted nějak ji naložit a neprobudit haha. No a čekáme opraváře na pračku :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová