Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2616
4.10.12 22:59

@Marry11 no můj se tak často nestěhoval, to jen já.. Se mnou se teď stěhoval po druhý, sám za život asi po pátý, šestý si myslím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5862
5.10.12 15:13

@Kamka33
A neznáš náhodou Táňu Svobodovou, bydlí taky ve Staré Líšni na Macháčkově, má dvě děti - Klárku a Vilémka a má e-shop s dětskými věcmi?
Jinak na společnou vycházku se taky těšíme, můžeme třeba i do Mariánského údolí.
A to stěhování, to je fakt šílené, to jste každé dva roky někde jinde. 8o To bych nedala, když si představím, kolik máme věcí, tak doufám, že se budeme stěhovat jen jednou, až v budoucnu snad postavíme domeček. Naštěstí teď máme skoro jistotu, že nás nikdo z našeho bytu nevyžene, bydlíme u manželových prarodičů, kterým patří celý dům se čtyřmi byty. A ti jsou taky rádi, že tu jsme, protože manžel jim s ledasčím pomůže. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
5.10.12 23:29

@katsha Tak paní znám jen skrz capáčky, které jsme tam nedávno koupily, ale kámošit se nekámošíme, vy jo? Přišla mi fajn :-)
No my se třeba ted stehovat nemuseli, ale nabídka baráčku byla lákavá než být v byte 2+1, 4.patro bez výtahu.. s dvěma detma by to byl záhul.. tak jsme se rozhodli využít šanci, byť na tři roky a hledáme si něco svého.. Ale spíš byt, na domeček nedošáhnem..
No můžeme jít do Mariánek, ale můžem jít i k nám, pokud bude zima.. nebo do té Hvezdicky herničky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5862
6.10.12 09:20

@Kamka33
Jo, já se s ní znám už tři roky, to ještě byly Terezka a Klárka malé a společně jsme kočárkovaly :) Teď už se vídáme málo, párkrát do roka. :( A ten obchůdek je super, má tam moc pěkné věci. :palec:
To je jasné, že baráček je lepší, zvlášť když jste bydleli v takovém krcálku. My máme sice byt, ale 4+1, takže to jde. :) Ale dům bychom časem chtěli, pozemek už máme, ale splácíme ho, takže jen tak stavět nebudeme. :nevim:
Na tu vycházku - to se pak domluvíme podle počasí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
16.10.12 00:10

@katsha ahojky, zítra odpolko se chystám s malou do dětské kavárny v Líšni. Pokud by ses chtěla přidat, písni mi tel do SZ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
31.10.12 08:27

Ahoj holky, mám doma Duphaston, asi 4 balení (možná víc), který už neplánuju užívat. Pokud jej některá užíváte, nemáte o něj zájem? Je stále v expiračce a přijde mi líto jej vyhodit ( v lékárně), když za něj jiní platí. Kdo má zájem, tak se ozvěte na SZ, nic za něj nechci!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
31.10.12 19:08

ZŠ Brno

Ahojky,
půjdeme k zápisu s dcerou a já začínám koukat po ZŠ v Krpoli - Staňkovu máme nejblíž. Dle www se mi líbí i v Jundrově anebo ta Evropská na Vinohradech (jsou z ruky, pravda). Máte prosím školáčka ve škole v Krpoli? Jak je spokojen on a Vy? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
8.1.13 23:25

Kasha:
ahoj tak jak válčíš? Vidím, že jste oslavili 2 roky druhého a malá má 3 měsíce toto letí to je konec.
Jak ti malá chodí do školky?
Ta naše jsem si měla dělat čárky tam byla tak 20× za tech pul roku :lol: příjde mně to šílené ale je fakticky nemocná už si připadám že jsme jak hypochondři :lol: ale ted byla doražena tak že má antibiotika ted jdu v pátek po 10dnech ven na ko a uvidíme kdy padne znova :lol:

kamca už jsi porodila? co se vám narodilo já se omlouvám pokud ne či ano já nevím ani kdy si měla termín :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2616
10.1.13 01:04

Jojo, porodila :-) máme Moničku, narodila se 28.12. a měla míry 2960g a 50cm. Je strašně hodné mimčo!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
10.1.13 07:08

@Kamka33 moc gratuluju! Krásné :lol: míry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5862
10.1.13 11:44

@Marry11
díky za optání, jde to… :) Taky jsme prosinec promarodily, Terezka byla víc doma než ve školce, ale přes Vánoce se to spravilo, takže teď už zase chodí a zatím se drží. Verunka pořád trochu chrochtá, má tu rýmu někde vzadu, takže z nosu jí neteče, ale ani to nejde vysmrkat nebo odsát.
Malá naštěstí na to byla nejlíp. Zítra oslaví už 4 měsíce, strašně to letí, má už 7,5 kg. :) Přes den je hodná, ale co předvádí večer, to od holek neznám. Sice kolem deváté usne, ale za půl hodiny už je vzhůru, protivná, nechce pít, nechce ležet na hrací dece, musíme ji houpat v houpacím lehátku. :zed: Za další půlhodinu si milostivě cucne mlíka a zase do lehátka, kde ji ještě tak hodinu houpeme, než konečně usne. A v noci je to taky horší, budila se kolem 6., ale teď už většinou kolem 4.-5, dnes dokonce už o půl čtvrté. A ráno se taky budí dřív než se budila, takže jsem značně nedospaná. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
10.1.13 13:19

Kamka moc gratuluji, ty si taky neuděláš metřík a kdo t má v té hlavě pořád sledovat a kontrolovat :lol:
Tak jen at je malá stále hodná neboj ta naše bývala spavá tak 2 měsíce a rozjela se ve velkém.
Přestala spát ve dne a když tak padna na 20 minut musela bych se podívat do knihy ale najíst jsme se někdy stačily :mrgreen:

Katsha:
neboj s nespavcem mám svoji zkušenost včera šla spát v 23 hodin zkazila se chodívala v 20 30 a ted se oD vánoc rozhodla místo uspávání sama spát bez mámy tak šlo to 2 dny a to msueal mít u sebe spousty hraček a padla no a ted se nedaří a nedaří křičela by asi do rána :roll: No a pak po daní ke mně se rozhodne nespat a směje se kope nohama prochází se po bytě do th se nám budí i Nikča takže 2 děti nás straší ještě v noci :mrgreen: :mrgreen:
No a pak se ONA SAMA ROZHODNE SPÁT tak to jde bez práce.
Můj včera řekl:běž já to zvládnu a já mu říkám JO? NEBOJ VSTANU Z POSTELE A ZAČNE KŘČET A JE U MNĚ a tak ihned jak jsem sem se zvedla už křik a běžela za mnou má takovou uzkost když se vzdálím no tak nic tak jsem šla aspon s křikem na záchod :mrgreen: :mrgreen:
No je to dcela náročné to uspání dítěte neuvěřitelné to Nikča už v její době uměla spát sama zato zase předtím nespávala a chdila spát v 1 ráno.
Tak se ted obě vystřídaly.

Spánek po obědě luxus. Nají se dám ji do postýlky může tu být kdokoliv zavře oči nehýbe se asi se přejí a usne proč to nedělá večer???

Ale jako jinak je zlatíčko to se musí nechat s Nikčou si hrají a vyvádí lumpárny ted jsme pořídily zkuzavku s postelí takže od rána do večera jsou schopny tak klouzat :mrgreen:

Nikča ta už je odedneška VYHLÁŠENA JAKO ZDRAVÝ ČLOVĚK :mrgreen: dávám ji pocit zdravý do středy :mrgreen:
A mně už z toho klepne protže on nejít ven přes 10dnů nonstop už mně z toho fakt klepne. No a ta se ted rozespala jak má novu postýlku tak mám obě DĚTI USPANÉ :lol: :mrgreen: takže takto spí asi týden společně což neznám. tak mám aspon oddech po obědě.

Jinak ty první měsíce jsou asi šílené co s tím spát?
A jinak musí to být hezké jak opatrují malou ty 2 ;)

• Citovat
  • Upravit
Marry11
10.1.13 13:30

KASHA:má tam malá hodně kamarádů i dkyž tam moc chybí? Nikča teda básní o asi 4 dětech Eliška, Kristýnka, Honzík ted má nějkýho Oldíka a Honzík prý už s ní nekamarádi že má Kristýnku z toho byla špatná :mrgreen: Ale děti ji jako zdravý kdž tam jde ale v prosinci tam byla středa čtvrtek pátek přeed těmi vánoci už byla zdravá a my musela koupit aspon balící papír na dárk y :roll: no a to byl teda výstup že teda se nrpobudí že bude spát věky a že musí být doam s maminkou že ji bude smutno a že si teda jde pro pyžamko do školky který měla 1× na sobě a že tdy přijít po obídku.
chodim každý den v 12 00 takže tak ted to bude zas mor Nelča bude zas celá rozhozená nebot mám školku že musím jít do šchodu a nemám odvahu ji tam nechat samotnou…

Takže vlastně když chodí do školyk Neli nespí vůbec protže ji přesně po pár minutách beru nahoru a probudím dojedeme v 12 15 a jede maraton dál :lol:

No a nakonec teda jak se pro ni vracím tak je spokojená další den se už těší ted se těší moc. Ale příjde mně, že pak přichází o ten kolektiv o ten režim co už třeba mohla znát ze školky. A to mně štve to že hážeme oknem 3000 Kč to už vem čert + 1000 kč cvičení kde byla tak 4× za půl rok.

No třeba se ted rozchodí koupila jse i vitamíny na imunitu gumový medvdky tak uvidíme co to udělá.

Každopádně neli má být prohlášená za zdravu a začíná ji rýma :mrgreen:

A ten můj? Ten si stěžoval, co mu nosí domů za bacily a už byl 2× s nima nemocný :mrgreen: :mrgreen:

A jsem ráda, že mám nakonec školku 1 minutu od domu protože by mně to asi zabilo chodit pěšky 15-20 minut :roll:

• Citovat
  • Upravit
1962
10.1.13 15:27
@Kamka33 píše:
Jojo, porodila :-) máme Moničku, narodila se 28.12. a měla míry 2960g a 50cm. Je strašně hodné mimčo!!

Moc gratuluji!!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
12.1.13 10:53

Katsha:
máš doma ohrádku? Já přemýšlím že ji zase dám jak sklidíme strom Neli se v n teda nelíbí ani v posteli a nemůžu ji nechat běht po bytě když jsem celá mokrá a chstám jídlo :roll:

Jinak si dobrá, že to tak zvládáš fakt máš ty děti tak moc u sebe Nikča už je hrozně rozumná naopak se mně zdá že být těhule je snad i lepší když je tak chytrá :mrgreen: :lol:
Přece jen tě nechá odpočinout sem tam se nasměju rovnou hlášce co pronese je to fajn :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová