Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@paskuda píše:
Chci se zeptat, zda nekdo chodite na cviceni po porodu a kam?? Ja si nasla spoustu moznosti (cenap, majka kurzy, agentura vetrnik, mamicentrum). Co doporucujete?
I kdyz nekde pisi, ze miminko sebou, tak si to moc neumim predstavit. Neplacou vam tam deti? Nase mala ma dva mesice a nejak si neumim predstavit, ze by tam byla tu hodinu vedle me na podlozce..
Prosim, podelte se o zkusenost.
S cvičením zkušenost nemám, chodila jsem na břišní tance pro maminky s dětmi. Úplně malá miminka mohla být v šátku nebo na podložce, větší děti si tam různě hrály, tancovaly. Naše byla (a je
) hodně nosící, takže v tom šátku to tam v podstatě celé prospala, na podložce by mi tam určitě nevydržela…ale byly tam i miminka, která ano a spokojeně si tam ležela…občas je maminka pochovala…Takže záleží na dítěti, s naší dcerou si to moc představit nedokážu…
@Andris píše:
Ahoj holky, taky tu mám spoustu oblečení a nevím v Brně kam to zanést?
Jinak všem krásný víkend a dobrou noc.
ja jsem si udelala eshop s oblecky po ratolestech a prodavam to tam, mam tam i veci od mamin z naseho materskeho centra. veci jsou tam za par kacek bo se toho taky chceme zbavit, kdyby jste neco potrebovali, juknete: martinko(tecka)eshop-zdarma(tecka)cz, do brna vam to dovezu klido az dom
![]()
@berruska píše:
Jenom pro info: včera Kenny sice mělo vodu prý 30st. ale ve sprchách netekla voda vůbecže zase havárka v Řečkovicích…mě už to přijde podezřelé
Ahoj, no jak už jsem říkala, můj názor je ten, že Kenny jde pomalu do kytek.. Budu ráda, když dochodíme letní cyklus, který furt odpadá a pak už se tam nepřihlásíme.. Stejnak už to teď máme z ruky a pomalu se budu připravovat na mimi.. ![]()
@Kamka33 píše:
Ahoj, no jak už jsem říkala, můj názor je ten, že Kenny jde pomalu do kytek.. Budu ráda, když dochodíme letní cyklus, který furt odpadá a pak už se tam nepřihlásíme.. Stejnak už to teď máme z ruky a pomalu se budu připravovat na mimi..
plavani holky, silva z kenny ma svoji skolu v modricich ve wellness! s martinkem tam jdeme ve ctvrtek, s malou v lednu - hledam 1-2 mamky s mimi cca pulrocnimi v lednu, aby nam otevrela hodinu pro takto male.
ad kenny, ja tam mam 3 lekce, musela jsem kvuli komplikacim v tehu ze dne na den skoncit. kdyz jsme si to meli vybrat v lete, tak mi 2× ani dopredu nedali vedet, ze to neni a jela jsem tam i s marketkou v tech vedrech zbytecne a to to mam mhd pres 1,5HOD
takze tam stale mam ty 3 hodiny
![]()
No, založila jsem novou diskuzi na toto téma, mrkněte https://www.emimino.cz/…guje-121250/
a uvidíme, jestli se ještě někdo chytne, ale já osobně si myslím, že Kenny končí ![]()
Holky: co udelat konecne sraz??Market a spol??
Ale odpoledne chodime uz do skolky.
Sem pro ale my už jsme nemocní
Nikča byla jetejší v sobotu teplota a aby první den nepromeškala tak ten ji dorazil a sedíme doma snad do neděle???A v pondělí jde do školky zas na 1 den? ![]()
@kattkka no u nas uz je to zabity bo martinek je ve skolce a odpo po skolce ma kazdy den krouzek…
Ahojte,
já jsem si říkala o prázdinách tady bude málokdo a po prázdninách to vše zase začne, takže zase nebude čas. ![]()
u nás kroužky začínají až koncem září.
plavani holky, tak jsem byla ve ctvrtek v modricich ve wellnessu s martinkem plavat u sylvi (kdo ji znaji netreba predstavovat, kdo ne, tak je to uzasna lektorka plavani), a byl to supeeer relax. pulhodky vyuka a pak kdo chtel mohl jit na pulhodky do vyrivky. oba bazeny pres 31 stupnu. nadherne teplounky!!! od ledna jsem domluvena, ze zacnem chodit s marketkou, ![]()
aknelinko kampak chodite s dvojcatky vy? s nama v kurzu je jeste kristynka s tatinkem a 2 nezname mamky
@markytka3 kde to je přesně prosím v těch Modřicích? nebo máš prosím kontakt? díky moc
@berruska píše:
@markytka3 kde to je přesně prosím v těch Modřicích? nebo máš prosím kontakt? díky moc
je to ve wellness modrice, vede to sylva (ta co ucila driv v kenny), na sz posilam tydliton. ![]()
@markytka3 díky moc, já totiž našla plavání v tom wellness, ale Sylvu jako instruktorku nee, tak jí brnknu. ![]()
Není to reklama moc se omlouvám, ale dnes mi přišel meil s nabídkou která se neodmítá. Kalendáře s fotek.
Děláme takto se sestrou kalendáře již 3tí rok a je to fakt velmi výhodná nabídka!!! Akurát musíte malinko fofrovat jen do 30.9. akce +2 zdarma do konce října pak +1 zdarma!!!
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Mají víc druhů, myslím že je z čeho vybírat. Koukněte, vyrobte pěkný dárek na vánoce a ještě ušetříte hromadu peněz.
Nechci spamovat, ani vás nikoho k ničemu nepřemlouvám, ale kalendář vyjde při počtu 4ks - to děláme my na 60Kč, nikde jinde neseženete, pokud si teda neděláte vlastní a i tak bude tisk asi dražší. Takže se omlouvám pokud někoho prudím, ale prostě jsme vám to chtěla jen říct
![]()