Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1180
17.8.12 22:54

@Kamka33 ahojík, tak já zrovna s ředitelkou Kenny zrovna jednala ve čtvrtek :cert: dobíráme 5 náhrad a končíme :cert: chodili jsme na vaničky a plavání až do teď, poslední půl rok to stojí za prd :zed: a to nemluvím raději o tom rušení a studené vodě :nevim: Z jednání sem odcházela skor s brekem, co ta si tam na mě vymýšlela :poblion: :zed:
Zkusíme asi Filii.
Jinak špatné směry, já jsem z Kohoutovic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
17.8.12 22:57

Berrusko, a jak to zdůvodnila??? Jestli fakt nemají nějaké finanční problémy, to přece není možné, že to předtím docela dobře fungovalo :nevim:
Ještě si známí chválí Plaváčky, o Filii bohužel nic nevím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
17.8.12 23:00

Ona to nijak nezdůvodnila a ještě mi řekla, že to, že měli vodu 31 stupňů bylo z jejich dobré vůle, že na stránkách píšou 28-31 stupňů, ale to jsem tam nikde nenašla, mimochodem stránky nefungujou. Ona pak začla házet špínu na mě a to sem jí už vůbec nepochopila, protože mi tam do léta byli spokojení a ještě jsem jí tam poslala kamarádky a ty taky končí. Nevím, nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
17.8.12 23:05

Tak loni v létě si ještě sypali popel na hlavu a omlouvali se, takže jak vidno, naše prachy asi nepotřebují :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
17.8.12 23:12

Přesně tak, taky jsem tam byla už loňské léto a můžu hodnotit 100:1 :cert: celkově, mají i teď jinak náhrady- musíš mít zaplacený kurz, jinak si náhrady nesmíš vybírat :zed: takže naše penízky potřebujou, ale nějak jim nedocházejí jiné věci. Taky se změnily lektorky, Sylva už tam není, jen Iva, ta byla na nějaké operaci a neplave, je tam náhrada nová Petra-podle mě nic moc, zpomalená a můj syn ani neví, kdo je lektorka :nevim: a Jana- ředitelka, řekla bych že stejná nuda, oproti Ivě, nevím, můj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
17.8.12 23:20

Je to prostě neseriozní přístup a nás už tam neuvidí :cert: Nám i holkám hrozně vyhovovala Sylva, možná i kvůli ní jsme tam jezdili přes celé Brno a nepodívali se po ničem jiném, jakékoliv jiné lektorky byly o ničem :nevim:
No tak si aspoň nemusím vyčítat, že jsme tam víc jak půl roku nebyli a nepřišli jsme o žádné prachy :roll: A na podzim třeba najdem něco jiného už od těch tří let.
Nevíte někdo, jaký je třeba pro děti Kravák? Jestli tam není moc zima? No to ono asi bude všude, my se právě jezdíme ohřívat radši do Laa než do brněnských bazénů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
18.8.12 11:06

V Řečkovicích mám rodiče a tak jednou za týden tam jezdíme na celý den… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
19.8.12 23:37

@berruska @AknelinkaO Holky, my měly jít na náhradní plavčo teď v pátek, na otázku, kolik má voda stupnu mi řekli - 29 a půl. No jelikož jsme mívali 31, tak jsem tu hodinu radši propásla. Alinka i tak má trochu nudli u nosu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
20.8.12 15:09

Kendra:zda nevadí malá je mladší 3/8 měla 1 rok tak můžem starší bude ve školce a časm tam bude dýl než na začátku já si myslím, že ani domů nepříjde je natěšená zatím a nám bude smutno, a atky nemáme nikoho na písku kromě toho že jsou pořád spolu a já s nimi ;) takže se klidně můžem sejít a třeba si děti budou rozumět jsme z Krpole rovnou doješ přímo z globusu k nám :mrgreen: nebo my k tomu do globusu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Kac
5049
20.8.12 18:33

@berruska
Ahoj,
reaguji jen proto, že jsi psala, že bydlíš v Kohoutkách my jsme chodili na plavčo nejprve do Juventusu(Libušina třída) a potom jak se to opravuje chodili jsme do aquaparku pod: Fontána (dětský klub)
jestli bys chtěla chodit tam tak o veškeré info na: malavlnka@seznam.cz
tel 604 231 584 a přes prázdniny mají příměstské tábory. Lektorka teta Táňa super! Takže já bych doporučila je. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
21.8.12 13:03
@Kac píše:
@berruska
Ahoj,
reaguji jen proto, že jsi psala, že bydlíš v Kohoutkách my jsme chodili na plavčo nejprve do Juventusu(Libušina třída) a potom jak se to opravuje chodili jsme do aquaparku pod: Fontána (dětský klub)
jestli bys chtěla chodit tam tak o veškeré info na: malavlnka@seznam.cz
tel 604 231 584 a přes prázdniny mají příměstské tábory. Lektorka teta Táňa super! Takže já bych doporučila je. ;)

Díky, já o jejich plavču vím a znám, ale v aquaparku mi teda taky přijde dost studená voda a trochu nevhodné podmínky pro děti. Když jdeš jednou za čas, tak ok, ale pravidělně bych tam nechodila. Není to ani vyhrazený bazén pro děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
21.8.12 13:32

Já v Kohoutkách byla jednou pár měsíců po otvíračce a nikdy více, zima, neútulno, malé děti brečely už v šatnách, že je jim tam zima…tak nevím, třeba se tam něco změnilo :roll:
Dnes jsem se bavila se známou, co chodí už od mimina do Plaváčků na Gen. Píky a ta je tam hrozně spokojená, jezdí s nimi i na nějaké dovolené, už pokračují třetí rok.
Nevím, asi to chce zkusit podívat se někam dopředu, než se zaplatí kurzovné :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
21.8.12 17:10

No já čekám, až Fontána začne plavat zpátky na Juventusu. Tam to bylo nejlepší ani jednou jsem nelezla do vody s pocitem, že je mi už hned zima. A to jsem dost zimomřivá a vydržela jsem tam i 3/4hodiny. V aqua musím po půlhodce do vířivky, kde se i Lůci líbí, tak to praktikujeme tak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
22.8.12 09:48

Jazune a kdy býváte v Řečkovicích?
Marry11 Kr.Pole nevadí…autobusem jsme tam cobydup ;) Jen mám strach, aby se tvá dcerka nelekla toho našeho raracha :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
22.8.12 10:12

Ahoj holky, včera jsme plavaly v Kenny, malá se drkotala celou dobu :-( Voda pry 29,6 st. No nevím, i mně byla zima :-( Kde je Gen. Píky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová