Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No, já jsem byla a asi bych šla zas
hlavně kvůli těm triplům, že vycházej často špatně, tak abych měla klid. Věk je právě jeden z rizikových faktorů
Jinak také oroduju za Veveří a MuDr. Vlašín ![]()
@Kamka33 Na tom NT screeningu jsem byla, ale musí se to stihnout do konce 13. týdne, takže neváhej se objednat ![]()
Byla jsem ráda, že jsem šla, protože mi vyšly blbě tripl testy, tak jsem se tak nenervovala, protože jsem měla právě tenhle nadstandartní v pořádku ![]()
A navíc mi ho proplatila pojišťovna - jsem u průmyslové, ale myslím, že to proplácí víc pojišťoven ![]()
Byla jsem taky na Veveří…
Já na NT screeningu byla taky, nechtěla jsem jít na triple testy. Jinak jsem byla též na Veveří.
Holky, já jsem se asi zbláznila, ale právě jsem zachránila mini koťátko… asi ho někdo vyhodil… Jdu nastudovat, co s ním mám udělat… Chudinka malinkatej se jen třese…
To je asi ta těhotenská přecitlivělost, ale ani netěhotná bych ho tam nenechala…
![]()
Podotýkám, že máme malý byt, tak už mu sháním náhradní péči, jestli se mi ho podaří vypiplat…
balenko Já takhle před 14 dny zachranovala 3 - nekdo je nechal v igelitce u nás v ulici
prvne jsem je krmila strikackou - mlikem, potom mliko a do toho nadrobit rohlik a ted uz to posledni jeste nerozdany uz zere ty mekky kocici kapsicky z misky. Nech jim nekde v dosahu krabici s piskem, sem tam je tam supni - nauci se do toho curat.
Balenka - tak, to jsi moc hodná a fotečku toho koťátka bys neměla? ![]()
@doriang kocourek má „bebinko“ na hlavičce, tak nevím, jak to dopadne… Je apatický a už 4 hodiny téměř nepřetržitě spí…
Jaké mléko? Myslím, že kravské netráví…
@Kamka33 Je fakt v žalostném stavu, na zveřejňování fotek to fakt zatím není… Jestli přežije, tak určo fotku nahodím ![]()
Koukám, že už jsem tu dlouho nebyla, takové novinky…
Markytko, gratuluji k dceři
Hezké jméno
![]()
Kamko, tobě gratuluji k těhotenství a na NT screening určitě běž, na Veveří. Je to pěkný zážitek ![]()
Balenko, prý se dají koupit i speciální „sunary“ pro koťata
Víc nevím. Kočky nemusí kravské mléko dobře snášet. Jak jsou ta koťata stará, to asi nepoznáš, co?
@chuanitka Ahojky, jak se pořád máš? Já mám dneska kontrolu na gyndě, tak pak se rozhodnu, zda jít i na Veveří. Při prvním těhu mi stačilo, když mi můj gyndař říkal, že se mu líbí páteř i nosní kůstky
A Alička se pak narodila krásná, však víš ![]()