Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1180
12.6.12 21:41

No, já jsem byla a asi bych šla zas ;) hlavně kvůli těm triplům, že vycházej často špatně, tak abych měla klid. Věk je právě jeden z rizikových faktorů :? Jinak také oroduju za Veveří a MuDr. Vlašín :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
13.6.12 09:40

@Kamka33 Na tom NT screeningu jsem byla, ale musí se to stihnout do konce 13. týdne, takže neváhej se objednat ;)
Byla jsem ráda, že jsem šla, protože mi vyšly blbě tripl testy, tak jsem se tak nenervovala, protože jsem měla právě tenhle nadstandartní v pořádku ;)
A navíc mi ho proplatila pojišťovna - jsem u průmyslové, ale myslím, že to proplácí víc pojišťoven ;)
Byla jsem taky na Veveří…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
13.6.12 09:50

Já na NT screeningu byla taky, nechtěla jsem jít na triple testy. Jinak jsem byla též na Veveří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
13.6.12 10:12

Díky holky, tak já se zkusím ještě objednat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
13.6.12 12:02
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
13.6.12 13:57

Holky, já jsem se asi zbláznila, ale právě jsem zachránila mini koťátko… asi ho někdo vyhodil… Jdu nastudovat, co s ním mám udělat… Chudinka malinkatej se jen třese…
To je asi ta těhotenská přecitlivělost, ale ani netěhotná bych ho tam nenechala… :zed: :zed:
Podotýkám, že máme malý byt, tak už mu sháním náhradní péči, jestli se mi ho podaří vypiplat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
13.6.12 15:12

balenko Já takhle před 14 dny zachranovala 3 - nekdo je nechal v igelitce u nás v ulici :cert: prvne jsem je krmila strikackou - mlikem, potom mliko a do toho nadrobit rohlik a ted uz to posledni jeste nerozdany uz zere ty mekky kocici kapsicky z misky. Nech jim nekde v dosahu krabici s piskem, sem tam je tam supni - nauci se do toho curat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
13.6.12 15:41
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
13.6.12 15:44

Balenka - tak, to jsi moc hodná a fotečku toho koťátka bys neměla? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
13.6.12 16:39

@doriang kocourek má „bebinko“ na hlavičce, tak nevím, jak to dopadne… Je apatický a už 4 hodiny téměř nepřetržitě spí…
Jaké mléko? Myslím, že kravské netráví…
@Kamka33 Je fakt v žalostném stavu, na zveřejňování fotek to fakt zatím není… Jestli přežije, tak určo fotku nahodím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
13.6.12 16:49

@balenka to je tak na veterináře :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
13.6.12 20:17

Tak už má hrobeček… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
13.6.12 22:40

To mě moc mrzí :-((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
14.6.12 09:29

Koukám, že už jsem tu dlouho nebyla, takové novinky…

Markytko, gratuluji k dceři :kytka: :D Hezké jméno :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kamko, tobě gratuluji k těhotenství a na NT screening určitě běž, na Veveří. Je to pěkný zážitek :srdce:

Balenko, prý se dají koupit i speciální „sunary“ pro koťata :think: Víc nevím. Kočky nemusí kravské mléko dobře snášet. Jak jsou ta koťata stará, to asi nepoznáš, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
14.6.12 10:29

@chuanitka Ahojky, jak se pořád máš? Já mám dneska kontrolu na gyndě, tak pak se rozhodnu, zda jít i na Veveří. Při prvním těhu mi stačilo, když mi můj gyndař říkal, že se mu líbí páteř i nosní kůstky :-) A Alička se pak narodila krásná, však víš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová