Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, kontrola u dr. proběhla parádně. Na sreening teda nepůjdu, řekl mi, že projasnění je v normálu. Tak pak až tripple testy.. Mimčo je krásné, 6cm ![]()
My jsme nakonec koupili novou, na bazarech se cas od casu objevi, ale hned je pryc nebo je cerna…
@markytka3 Marky, koupila jsem minulý týden taky novou… Je to paráda!!
Ahojky, přidávám se k nosítkářkám, my teda nakonec koupili ergo a taky spokojenost ![]()
A jak se jinak všechny máte? Celé léto někde na prázdkách? My teda trčíme v Brně
Myslely jsme si, jak budem chodit plavat do Kenny, ale furt nám ty lekce ruší, tak už se těšíme na září na nějaké ty kroužky ![]()
Kamko, taky jsme chodili s holkama do Kenny a líbilo se nám to tam, chtěla bych zase na podzim někam chodit, ale holky budou mít v říjnu 3, tak nevím, jestli to tam pro ně ještě bude nebo spíš najít nějaké plavací kurzy už jako pro větší děti…a jak to, že vám to ruší? Loni přes léto se plavalo normálně, akorát vím, že tam měli nějaký problém s bazénem, tak asi na týden to bylo zavřené…teda taky se nám občas stalo, že třeba ráno napsali, že lekce odpadá, což není nic moc, když si to člověk naplánuje ![]()
@Kamka33 Ono to po těch prázdninách bude lepší… v létě je vždycky zmatek ![]()
Nemůžu se rozhodnout, kam a jestli vůbec chodit plavat… ![]()
@AknelinkaO No nám to zrušili už snad pětkrát
No studená voda.. To je hlavní problém.. No od září bych se tam už nehlásila, jestli nechceš být zklamaná jako my.. My dostáváme pravidleně hodku před plavcem sms, že se hodina ruší
To jak uznáš, není radostné a člověk by mohl třebas mít jiný program.. a dost nás to mrzí, vodičku rády ![]()
Kamko, tak to teda nejsou vůbec potěšující zprávy
A přitom tam vždycky byla tak teplá voda, to je divné, že se jim ty závady takhle opakují a zrovna v létě, loni to bylo přesně to samé ![]()
Já teda plavčo jednoznačně doporučuji, holky jsou jak kačeny, vůbec jim nevadí potápění, jedna už se vrhá do vody i bez rukávků a snaží se sama plavat, takže já myslím, že jim to plavání od mimin něco určitě dalo.
Balenko, já mám zkušenosti jenom s Kenny, takže jinam neporadím, vím že třeba kámoška si to chválila i v Modřicích, ale záleží, odkud jsi. Každopádně dobrá je slaná voda.