Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
18651
22.5.12 12:15

Tak Brňajdy, Markytka už to má opět za sebou a vítáme Markétku :kytka: :kytka: Moc na ně myslelte ;)

ahojky holky, tak to mam za sebou. 15.5. jsem porodila nasi marketku – 2225g, 45cm. na den presne jako s martinkem (33tt+5) mi praskla voda. ted jsme v porodnici a obe bojujem s kojenim :-( marketka se ma cile k svetu, tak doufam, ze nas brzy pusti dom. papa m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2509
24.5.12 09:10

Ahoj maminky, po delší době jsme s klukama přijela do Brna :)

Tak hledám co nejvíce akcí…jediné co vím, že 9. června v sobotu je v Lužáneckém parku western den :) a pak 2. června ta mašinka v Olympii, ale tam bude dle mě extrémně narváno…jaké máte tipy vy na výlety a akce ted v Brně? Budu ráda za každou radu…a prosím ta akce na kraváku už tedy proběhla 19.5. nebo bude tento víkend?
Pokud by se někdo chtěl setkat a seznámit třeba v Lužánkách…budu jen ráda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
24.5.12 16:42

8. června jízdy historického parního vlaku z Brna hl.n. do Adamova a zpátky. Celkem tři dvojice vlaků.
9. června Den otevřených dveří v trolejbusové vozovně v Brně-Husovicích. (12-18 hod.)
No a pořád je tu o víkendech ta zahradní železnička v Obřanech na Mlýnském nábřeží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
24.5.12 19:10

můžu se zeptat jestli nevíte jaký je jízdní řád toho parního vlaku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
25.5.12 08:09

@Lacenka Tak děkuji za zprávu :dance:
Markytce blahopřejeme,přejeme hlavně zdravíčko a spokojenost :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
26.5.12 20:36
@Jajka10 píše:
můžu se zeptat jestli nevíte jaký je jízdní řád toho parního vlaku?

To by měli vědět v informacích na hlavním nádraží. Něco by ale mohlo být i na webu Českých drah, v položce „Železniční nostalgie“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
28.5.12 20:25
@markytka3 píše:
co jsem nasla na netu:
Půjčovna dětských potřeb Mimi svět Brno
Lze si tam půjčit cestovní postýlku, cyklosedačku, dětskou chůvičku, kojenecké váhy, krosničky, odsávačky. Půjčovní doba dle dohody. Kontakt: Michala Nešpůrková, Ondrouškova ul, Brno-Bystrc, tel.:736 767 píše: Více

To je fajn vědět,díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
10.6.12 23:16
@Marry11 píše:
nechceš chodit do Krpole u Tylove našla mudra dětská je v pohodě :lol: i já tam chodila a je tam pořád stejná sestřička tak je to sranda :mrgreen:Hlavně at už se uzdravíte. My jsme do pátku doma a to už je na palici :mrgreen:

Ahojky, už jsme přestěhovaní v Líšni, tak jsem našla Alince novou Dr. Tak snad to bude lepší!! Jinak Alička pro změnu kašle a má rýmu.. Tátu začlo bolet v krku a já pořád jen ty nevolnosti.. Jsem tady asi nepsala, čekáme přírůstek, jsem tak v 11t.t. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
11.6.12 08:46
@Kamka33 píše:
Ahojky, už jsme přestěhovaní v Líšni, tak jsem našla Alince novou Dr. Tak snad to bude lepší!! Jinak Alička pro změnu kašle a má rýmu.. Tátu začlo bolet v krku a já pořád jen ty nevolnosti.. Jsem tady asi nepsala, čekáme přírůstek, jsem tak v 11t.t. :hug:

gratuluju!!!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
11.6.12 09:59

Dobré ránko!
@Kamka33 Vítej mezi těhulky ;-) i když mě to brzo skončí :mrgreen:
Holky Brňačky, kdybyste některá chtěla, tak jsem našla super akci na opalovák pro prťousky… Teda určo i pro dospěláky (třeba k moři)
Cena by měla být asi kolem 350,– až 500,– a není ani 100,–, tak kdyžtak neváhat ;)
Lékárna je v Brně v Tescu u hl. nádraží (vyzvednutí)
 http://www.samoleceni.cz/…-200ml-72232

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
11.6.12 10:06

Kamko, gratuluji a hlavně ať jste všichni zdraví :palec:

Holky z Brna, nemáte někdo zájem o plastové jídelní židličky s pultíkem z Ikei nebo bílou postýlku pro mimi z Ikei + peřinky, povlečení aj. - vše levně a ve 2 kusech:-)
http://www.ikea.com/…ts/90115997/
 http://www.ikea.com/…ts/00069725/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
11.6.12 11:00
@AknelinkaO píše:
Kamko, gratuluji a hlavně ať jste všichni zdraví :palec:Holky z Brna, nemáte někdo zájem o plastové jídelní židličky s pultíkem z Ikei nebo bílou postýlku pro mimi z Ikei + peřinky, povlečení aj. - vše levně a ve 2 kusech:-)
http://www.ikea.com/…ts/90115997/
http://www.ikea.com/…ts/00069725/
Židličku bych brala :) pokud by šla, tak jen jednu :mrgreen: a za jakou cenu? klidně napiš SZ. děkuju
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
12.6.12 07:43

Ahoj holky, díky všem za gratulace. Ve čt mám kontrolu, tak snad bude vše ok :-) Chtěla jsem se zeptat, byly jste některá na tom podrobnějším screeningu? Pořád váhám, zda do toho jít, když první dítko bylo ok.. Je mi 34.. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
12.6.12 13:49
@Kamka33 píše:
Ahoj holky, díky všem za gratulace. Ve čt mám kontrolu, tak snad bude vše ok :-) Chtěla jsem se zeptat, byly jste některá na tom podrobnějším screeningu? Pořád váhám, zda do toho jít, když první dítko bylo ok.. Je mi 34.. Díky

Screening.. to zalezi, co od toho ocekavas…
Ja byla, protoze jsme s muzem chteli vedet, jak je na tom miminko a pripadne se pripravit… napred js jit vubec nechtela, protoze stejne potrat neni pro me moralne prijatelny… pak js ale uvazovala a nas duvod byl tedy ten, ze kdyby bylo mimi nejake ne 100%, tak aby to nebyl prilisny sok po porodu a pripravit se na tu variantu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
12.6.12 13:55

Kamko, to myslíš v tom 11tt, nebo kdy se to dělá? Já myslela, že teď už to patří mezi standardní vyšetření, když triple testy nejsou tak průkazné :roll: Mně už to tedy před 3 lety hodně doporučovali a já neváhala. Doporučuji MUDr. Vlašína na Veveří ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová