Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj brňačky a brňáci, ![]()
potřebovala bych poradit kde v Brně lze půjčit chůvičku. Stačilo by mi krátkodobě, asi na měsíc. Naše současná od Aventu přestala fungovat, budem ji reklamovat, takže předpokládám, že budeme měsíc bez ní.
Dejte mi prosím tip. Nejraději bych chůvičku elektronickou, protože bydlíme v paneláku a tyto mají lepší přenos. Ale pokud elektronická nebude, hlavně, že by byla aspoň nějaká.
Hledala jsem na netu a půjčovnu, kde mají chůvičky, nenašla… ![]()
Předem děkuju za pomoc a radu. ![]()
@dusk píše:
Ahoj brňačky a brňáci,
potřebovala bych poradit kde v Brně lze půjčit chůvičku. Stačilo by mi krátkodobě, asi na měsíc. Naše současná od Aventu přestala fungovat, budem ji reklamovat, takže předpokládám, že budeme měsíc bez ní.
Dejte mi prosím tip. Nejraději bych chůvičku elektronickou, protože bydlíme v paneláku a tyto mají lepší přenos. Ale pokud elektronická nebude, hlavně, že by byla aspoň nějaká.Hledala jsem na netu a půjčovnu, kde mají chůvičky, nenašla…
Předem děkuju za pomoc a radu.
Bohuzel nevim.
@dusk píše:
Ahoj brňačky a brňáci,
Dejte mi prosím tip. Nejraději bych chůvičku elektronickou, protože bydlíme v paneláku a tyto mají lepší přenos. Ale pokud elektronická nebude, hlavně, že by byla aspoň nějaká.Hledala jsem na netu a půjčovnu, kde mají chůvičky, nenašla…
Předem děkuju za pomoc a radu.
co jsem nasla na netu:
Půjčovna dětských potřeb Mimi svět Brno
Lze si tam půjčit cestovní postýlku, cyklosedačku, dětskou chůvičku, kojenecké váhy, krosničky, odsávačky. Půjčovní doba dle dohody. Kontakt: Michala Nešpůrková, Ondrouškova ul, Brno-Bystrc, tel.:736 767 536
@Lacenka píše:
Ehm… tak nás je od včera o 4 kousky vícKdyby jste náhodou věděli o nějakých adoptivních rodičích tak stačí říct, zatím jsou volná všechna
Koťátka budou venkovní, ale vzhledem k tomu že jsou teď doma a máma je naučí na písek tak i do bytu. K odběru někdy začátkem prázdnin.
A my už máme vlastní ![]()
tak dnes Neli vydržela jako Nikolka spala 1× v kočárku snad 15 minut a jela do ted do 21 30 a ty brdo já už jmyslela že usnu
to fakt už není možný čekám že za 5 minut vstává
![]()
Jak Nikča spala kuse 3 hodiny akontrola dýchání tak toto nejde utahat jí vše zajímá kramaří a nespí ![]()
Kati -.- ale tvé dítě už si dá říct, pochopí co mu říkáš, ne? Moje to ještě nechápe a jeden den si myslím už není tak hrozné. Třeba kdyby po tom zvracela nebo něco, tak by jí to vysadily taky a nové by pro jeden den nedostala, tím jsem si jistá ![]()
Lacenka - zeptám se ![]()
Markytka - dík za tip na půjčovnu cyklosedačky, to se bude jednou hodit ![]()
@Kamka33 píše:
Kati -.- ale tvé dítě už si dá říct, pochopí co mu říkáš, ne? Moje to ještě nechápe a jeden den si myslím už není tak hrozné. Třeba kdyby po tom zvracela nebo něco, tak by jí to vysadily taky a nové by pro jeden den nedostala, tím jsem si jistá
Hele my takhle rvali antibiotika ve 2,5 letech bylo to v lete.A dodneska kdyz jsou teploty tak to nejde nekdy se proste sekne a hotovo.Takze i skoro ve trech letech to muze byt boj.Pisu skoro ve 3dlouho jsme nebyli nemocni.
Antibiotika ma vysadit lekar mela jsi to snim konzultovat byt pro tebe jeden den ale je to preruseni lecby takze ty ucinky nemusi byt uplne a muze se ti stat ze zase za tyden pujdes a dostanete dalsi antibiotika.I kdyz jde o jeden den.Pokud mas pocit, ze to nevadi tak priste k doktorovi nechod.Muzes zacit lecit bylinkami apod.Cim casteji clovak ma antibiotika tim mene pusobi. ![]()
Neber to ve zlem mozna to tak zni ale neni.
Kattka - jeden den fakt nehraje roli, to mi kdysi řekl doktor, jinak bych to neriskla ![]()
@Kamka33 píše:
Kattka - jeden den fakt nehraje roli, to mi kdysi řekl doktor, jinak bych to neriskla
Nevim.Co doktor to nazor.Nam bylo receno nevysazovat a i ten posledni den dobrat. Me by spis zajimalo jak to ze to tii to nejde podat ono to jde ale ty budes mekota
.Jo a jeste jedna vec je dobre tou strikackou zajet do skrani ale to pro priste.
.Priste i kdyz se vzpouzi tak musis byt tvrda jinak muzes dojit na nacvik k nam kdyz preperes Barcu tak tvoje mala uz te neprepere.
![]()
Kattka - no já jsem jí to dávala do škraň, ale stejně to hned vyprskla a hloubš do pusy se kvůli zoubkům nedostanu. Jednou jsem si pomohla lžičkou, tu jsem jí vložila do pusy a snažila se jí odtlačit rty od sebe a pak se mi chudák zadávila. No možná jsem měkkota, ale Alička teda trpěla dost. Ona ty atb prostě strašně nechtěla, asi byly moc nechutné. Já nevím, já to nezkusila. Voněly teda po ovoci..
Taky když to prskala, tak tím byla zalepená celá, tak jsem jí musela hned to atb umývat, protože na kůži nemá co dělat a vůbec to nešlo, furt tam byly ty kousíčky a já byla taky od toho, takže na prd..
Bacily by měly být pryč a teď zbývá doléčit tu zahleněnost, to jí dávám pořád sirup na kašel, ten naštěstí miluje ![]()