Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2616
2.4.12 16:38

Kac - nám atb dala jen do nosu. Tak pry ze to Ali stejnak nebude chtít sníst.. no co mám dělat :-( a je bez teplot, tak pry atb nedoporucuje.. Ja ještě kojim, je fakt, že po mliku se rozkašle, ale kojeni ji ma taky pomahat, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
2.4.12 17:18

kojení- tak to nevím. :nevim: My už jsme na norm. mléku-nyní.V prosinci ještě na UM a i to blinkala-jak se rozkašlala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
9.4.12 09:09

Veselé velikonoce a bohatou pomlázku všem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
11.4.12 02:43

Ahoj holky, Spiropent mi malá bere jen v mlíce s medem, ale pak se rozkašle ještě víc.. Nemůže ji ten med dráždit? Jinak ode dneška už máme atb Klacid - celé velikonoce hnusně kašlala a dr. už dnes konečně něco slyšela, malá taky už naštěstí skoro neplakala, už byla vysílená, k tomu horečka.. No a ten Klacid do něj musím rvát násilím, pak mám ještě dávat ten Spiropent, to už plive úplně a pak má ještě Prospan a ten už ani neochutná a já jí ho rvat násilím už nedokážu. A teďkom už mi i odmítá pít čaj, že se bojí, že v tom bude medicína. Pije jen čistou vodu. Holky já každý násilí na ní ořvu, je to hrůza. Letošní zima nás teda parádně zdolala :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
11.4.12 08:11

kamko: neda se nic delat proste to do ni musis rvat nasilim.Maji to pomoc takze se neda nic delat.
Kdy pudem na prasatka??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
11.4.12 09:08

Kamko, holky měly taky před nedávnem Klacid, dr. říkal, že je pěkně hnusný, takže buďto jsem jim ho dávala do různých štáviček (kupuju třeba ty bio z DMky apod.) nebo to měly na více polknutí, protože toho byla plná lžíce a hned to pak zapíjely, ale buďto čajem nebo šťávou, aby měly hned lepší chuť, vodu jsem jim nedávala.
Prospan je u nás za odměnu, to je „lístečková medicína“, takže s tím neporadím, protože to jim chutná a nosí si ho samy, abych už jim dala :roll:
Musíte to bohužel vydržet, nedá se nic dělat.
Je to teda blbý, že vám to trvá tak dlouho a teprve teď máte atb, to se ještě povleče…holky přestaly kašlat až pár dnů po dobrání atb. Dr. nám je teda nasadil hned podle poslechu a nenechal je víc trápit, i já poznala, že to není obyčejný kašel, takže proto jsem tam šla, jinak se to snažím vždy ze začátku léčit doma :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
11.4.12 09:25

ahojky holky, tak jsem zrovinka odvezla martinka poprve v zivote do skolky. no jsem zvedava na jeho reakce. :) na pani ucitelce bylo videt, ze to s detmi umi, tak ho snad zpacifikuje. jak jsem predpokladala, nechtelo se mu vstavat (a to spal vcera odpoledne 3,5hod!), jeste v 7:45 lezel pod dekou a delal, ze tam neni a to jsme v 8 museli vyrazit :-) :-) no presvedcilo ho, ze dostane ke snidani kinder rez :-) :-) tak jsme v 8:05 vyrazeli :dance:

ad nachlazeni) marudci, preju brzke uzdraveni!! nam se taky nevyhlo, byli jsme na tyden u nasich, kteri topi na 25C, u nas mame doma 16-18C, no a ty prechody z tepla do zimy jsou fakt asi pricinou vsech rymicek :-( :zed: domu si v nedeli privezl pocinajici rymu, vcera zacal i kaslat, tak nastoupil hedelix a vincentka a nastesti dnes do skolky uz byl zdravy. tuky tuk. holky jak to mate se smrkanim? kdy se vam naucili sami smrkat, jako ze si drzi sami kapesnik? martinek smrka, ale potrebuje moji asistenci :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
11.4.12 10:23

Markytka Nikča ještě ted neumí moc smrkat ale držet kapesník zvládne :)
A ty mně teda provokuješ to spí 3,5 hodiny denně? 8o 8o 8o wow to Nel nespí ani za celý den to bych ji už musela sčítat tu dobu kdy spí na trvalo v noci :lol:

Dnes spalal přesně 2 minuty po přenesení se rozeřvala a nemůžu ji nechat u nás v posteli takže jede zase nonstop.

Jen se koukám zda se neplánuje sraz 8) všichni stále nemocní?

Kamka vydrž musí to být na prášky :twisted: :twisted:

Jnak máme ohrádku Nel je tam spokojená sice sem tam taky piští ale jako už jse se i v klidku naobědvala :lol: :lol:
A navečera sice s koukám na ni jak nás nevidí se ji to moc nelíbí. Ale už se to dá stála jen 800kč 120×120

Nikča pofrčí na operaci těší se na nemocničnáí školku tak uvidíme za měsíc nás to čeká a uvidíme do večera nám ji vrátí.

• Citovat
  • Upravit
Marry11
11.4.12 10:24

mně Neli spí 2× za den už to i dá jenže spí tak 10× minut to 2× no já musím valit to je nespavec ale v noci spí od 2030 a to potom té práce co mně trčí přes den tak nestíhám časově vůbec ale jnak se máme dobře :lol:

• Citovat
  • Upravit
66
11.4.12 16:55

Ahoj holki tak jsem po dlouhé době na netu jsem již v nemocnici a malej pored ne a ne ven :( :( Nechtej to jeste vyvolavat je moc malej, dnes mi konečně donesli z domu počítač,tak tu budu alespon číst co se děje kolem.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
11.4.12 18:18

Ahoj děvčata, tak u mě hlásím zlepšení na všech frontách (hlavně psychická pohoda…) a tak začínám mít trochu roupy a oprašuju nápady z doby před Velkou Existenční Krizí. Mimo jiné mě zase začaly brát nápady na modelové vláčky v domácnosti - a po průzkumu současných technologií jsem konstatoval, že to vypadá reálně… :think: Takže maminky kluků, pokud máte doma žádosti o modely vláčků a nechcete utrácet statisíce, tak konzultace strejdy Jury jsou k dispozici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
11.4.12 21:28
@Jura007 píše:
Ahoj děvčata, tak u mě hlásím zlepšení na všech frontách (hlavně psychická pohoda…) a tak začínám mít trochu roupy a oprašuju nápady z doby před Velkou Existenční Krizí. Mimo jiné mě zase začaly brát nápady na modelové vláčky v domácnosti - a po průzkumu současných technologií jsem konstatoval, že to vypadá reálně… :think: Takže maminky kluků, pokud máte doma žádosti o modely vláčků a nechcete utrácet statisíce, tak konzultace strejdy Jury jsou k dispozici.

Ja myslela ze oprasujes letadylka. :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
11.4.12 22:13

juro Nám donesl Ježíšek digitální TTčka :mrgreen: tatínek z nich má pomalu větší radost než syn a ke svým narozkám si objednal a zapojil vnitřní osvětlení vagónků :mrgreen: synátor si rok poctivě škudlil kapesný a teď vybírá parní mašinku :mrgreen: a já jsem zakázala nakupovat další mašinky a vagónky, takže se chystá výstavba krajinky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
11.4.12 22:21

Jééé dori, tak digitální mašinka nejde pod čtyři tisíce… A digitální ústředna ani nemluvím… No já jsem si říkal, že pokud se do toho v příštím roce pustím, tak jako jednu z prvních věcí bych asi postavil z mosazi nějakou pořádnou parní mašinu s tendrem. Mám vyhlídnutou jednu řady 434.1, tam by to mohlo jít dobře - ze součástek, které jakžtakž dají sehnat. no a zbytek „vypilníkovat“… :mrgreen:
Ale na Aukru se dají malé parní mašinky (ne digitál) v TT sehnat za 400-800 korun (použité, ale to není na závadu). A stavebnice vagónků v TT za 60-80 korun. Kdo hledá, najde… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
11.4.12 23:18

Juro- AŽ bude srazík v oboře a časově ti to vyjde, že se zúčastníš, budou letadýlka? To plastové má HOnzík pořád-včera si zrovna s ním hráli-bylo sestřeleno :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová