Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo jo, včera měla rok…no jo, s dětma je sranda
. No malá naštěstí v kočáře po obědě spí…v bdělém stavu tam nevydrží. Ona kočár až někdy do 8. měsíce úplně odmítala.
To znám, večer musím taky uspávat a že by někdo hlídal, no to né
. Přes den vydrží max. 1-2 hodiny s manželem nebo s mojí mamkou. Ale to jí musí pořád vymýšlet nějaký program
.
no můj na to kroutí hlavou rozmazelná jak jinak to nazvat to vaše separační úzkost to je jiné slovo pro rozmazláky
Ale už ji říkal ona separuje pomoc vem si ji ![]()
Takže on tu už i vaří za mně kdo by to čekal že ho k tomu dokopu
![]()
Ta starší taková nebyla ted kdyby se mně něco stalo a ona byla s mým doma tak večer budou hotový oba dva asi by padla vyčerpáním ale ten můj je vyřízený ji i sem tam nakrmit ztrácí nervy
![]()
Takže když ho chci nasr tak mu ji nechávám at vidí jaký to je ldyž mně sem tam dá otázku až usne zda jdu uklízet ![]()
Jdu do boje s tou polévkou a pofrčíme ven na nákup asi do drogerie nemáme ubrousky ![]()
a gratuluju k 1 roku mně to docela už stresuje že je tak veliká ![]()
No mně všichni dodají otázkou na otázku zda si ji chtějí vzít na hraní pod mým dozorem ne já ji nechci rozplakat ale jako snažší se o její pozornost ji se to ještě zatím moc nelíbí ale už je to fakt lepší bylo hůř ![]()
Děkujeme
. Jasně, bude líp, když byla naše ve věku Neli, tak se na ni nikdo nesměl pomalu ani podívat
. Teď už rodina v pohodě, i si s nimi hraje a tak, jen musím být poblíž. Jako třeba moji rodiče se tomu nijak nediví, prý jsem byla taky taková…no a tchýně už si taky naštěstí zvykla
.
Holky dotaz - bus do Olympie
Jezdí to přes poledne opravdu každých 10 minut, jak jsem našla na webu? Potřebuju tam zítra něco vyřídit a mám to dost na čas a nerada bych přijela pozdě ![]()
to netuším spíš by mně zajímalo v jakou hodinu tam jedou bezbarierový ![]()
Jazune neboj přišla na návštěvu mám pocit v 7 měsici rovných a chtěla si ji pochovat Neli nedovolila a prý co to je za dítě a prý zato můžu já
Prý jsem jim ji málo dávala přitom mně ji všichni strkaly
at nepláče a nepláče nech si ji.
Ale už se to dalo docela neboj na mudru křičí hned jak jsem přišla do ordinace
s tou vůbec nekamarádi něco ji řekla a ta si pomohla ![]()
Venku nádhera jdu ještě jednou věc jak se Neli napapká spinká což je nádhera šli jsme ven a uspaly ji po cestě a najedly se v klidku to neznám lahoda ![]()
Takže se to v 1 roce trochu zlepší no uvidíme zato ta Druhá je drzá jak hrom to Neli snad bude to brát špatně školku do budoucna ale ona se otřepe jednou určitě ![]()
Ten můj jen kroutí hlavou záhada a když má potíže řeken pojd na krajíček at tě vidí a vydechne si ![]()
@chuanitka píše:
Holky dotaz - bus do OlympieJezdí to přes poledne opravdu každých 10 minut, jak jsem našla na webu? Potřebuju tam zítra něco vyřídit a mám to dost na čas a nerada bych přijela pozdě
chuanitko, co mam zkusenosti,tak ne, jednou jede mene jak 10min, jindy pozdeji, dle provozu na silnici. bezbarierove jezdi casto, zatim se mi stalo jen 1× ze jel vysoky, tak jsem si pockala 5min (ve spicce) na druhy ![]()
Holky, jsem z Brna a malý teď bude slavit první narozeniny
neporadíte, kde udělat narozeninový dort-pěkný, chutný a za dobrý peníz? díky moc za tipy ![]()
Moje kamarádka dělá krásné a dobré dorty potažené marcipánem na přání, jakékoliv postavičky - my už testovali Krtka a Berušku a dortíky byly vždy mňam, lze se domluvit i na jakékoliv vnitřní náplni, fakt doporučuji
Je cca 15km od Brna, fotky může poslat i mailem.
Jinak jednou jsem nechala dělat dort v Pusince v KrPoli a taky byl vynikající.
cukrárna u mlsné kočky B-Bohunice - netuším jestli je za dobrý peníz. Nám chutnal je to prý vyhlášená cukrárna a přichystají i za dva dny-my si vzpoměli pozdě. Ochotní!
Mají www stránky.
Kac díky, koukala jsem na www, ale nějak mě to na obrázku nezaujalo ![]()
má ted rok či nestačíš změnit metřík?já to nestihla ale už se to vaří čekám až to začne vařit a dám to na malý a už tu jede v plné polní tak aspon a zahustit to budu dělat za řvaní v té kuchyni už je strarší koberec a ted ji mám pořád oddělávat jak se ted plazí složitý.
Nesedíme ještě pak třeba vydrží sedět v židličce
i když však to znáš 10 minut a už chce být zase jide když se jídlo chystá delší dobu my máme samý jídla pomalu mražené předem uvařený to bych tu zešílela. 
V kočárku už moc nespí kouká
ale aspon ej tam hodná když na ni někdo ted juknul tak začla plakat ale s tchýni se pak ke konci už trošičku s kamarádila ale bez mým dozorem bez dozoru už jela jako siréna 
Večer máme rozdané role nebot kdybych ji neměla já na noc tak nespí snad nikdy a křičí a křičí je to zvláštní poslouchá si poísnikču z bříška a u té usne na povel v kterou koliv dobu večery jsou krásný usíná do 21ti jenže jsem mrtvá tu něco dělat a pak to jede na plný obrátky.
Frčím přebalovat já mám minutku jak to zatuká stůj co stůj letím do kuchyně neboj už jsem i připálila jídla nebot jsem na to zapomněla
a ted ta starší říkala všem že máma pálí jídla ale ted jsem už mlsoun