Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24320
23.3.12 12:43
@Kac píše:
Lůci jsem objevila na těle 3tečky,Krisi že by? :think:
Možná jsou to jen potničky. :nevim:

Aha tak ja hlasim stejny stav a jedno cosi vetsiho. :lol: .Taky me napadaji potnicky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
23.3.12 19:53

no super :pankac:
k. to taky tak zacinalo - do 2. dne se na nekterych cervenych uz udelaly puchyrky… uvidite ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
23.3.12 20:07
@krisulka píše:
no super :pankac:
k. to taky tak zacinalo - do 2. dne se na nekterych cervenych uz udelaly puchyrky… uvidite ;)

Kris: nam to zmizelo.Az na ten jeden.Ale i ten se zmensil.Dneska jsem sla jeste s malou ven a rano uvidim jak to bude vypadat a pojedem kdyztak na koniky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
23.3.12 20:28

já zkontroluji až ráno, večer byl divoký, tak nebyl čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
24.3.12 07:03

tak co? jsem napjata za vas :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
24.3.12 08:04

kRIS:U nas nic.Asi mame dobrou imunitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
24.3.12 09:35

tak teď babo raď jsem myslela že neštovice prostě poznám,ale Lída má dohromady asi 4-5 pupínků, nijak velkých :nevim: Tohle je jeden z nich a ostatní vypadají podobně. Má to takto už nějaký 3dny, takže „počkej, zítra se osype“ a já čekám a nic :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
24.3.12 11:20
@Lacenka píše:
tak teď babo raď jsem myslela že neštovice prostě poznám,ale Lída má dohromady asi 4-5 pupínků, nijak velkých :nevim: Tohle je jeden z nich a ostatní vypadají podobně. Má to takto už nějaký 3dny, takže „počkej, zítra se osype“ a já čekám a nic :nevim: :lol:

lacenko, martinek mel presne takovychto pupinku po tele asi 20-30 na obliceji zadny, jen brisko, nozky a zadicka, nijak mu to nehnisalo nemokvalo, byly tam tak tyden a pak zmizely. ale nestovice to byly :-) uvidis, jestli se ji takoveto drobky vice neobjevi. nebo holt ma lidunka velkou imunitu :-) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
25.3.12 13:00

No my taky nic, pupínky zmizely i ten větší co měla na tváři. :think:
Tak asi až příště… nebo to bude ještě později. No, je oslabená má rýmu-slabý kašel už přestal. Uvidíme, budeme vyčkávat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
25.3.12 22:52

holky dotaz nemáte někdo ohrádku?Klidně ji odkoupím jen pod dohodou, že ji vyzkouším :think: Neli to je katastrofa nenávidí potel :nevim: jestli má tu separační úzkost jak nevidí maminku já nevím co s tím už ctěhla by jen lezt a už se i staví a po odložení do potýlky konečná oběd jsme udělali dnes test a zem zvítězila ale chce to ohrádku nebot ji pak musím 10× lovit po elé kuchyni :pocitac:

A jak vůbec nespí lozí třeba i přes 5 hodin v kuse tak to je dieta hadra :lol:

• Citovat
  • Upravit
Marry11
25.3.12 22:59

Už i tchýně o víkendu říkala no jo maminka přišla tak si vrt nožičkama a pískej si :lol: ale už to bylo lepší už tolik prarodiči nekřičela teda když jsem ji nezmizela z očí to už natahovala :lol:
Večeři jsem musela odložit ona se probudia po usnutí a une jen se mou ale trvá to 2 minuty zvláštní :lol:
frčím kdyby někdo o něčem vědět či bazárku kde prodávají tento nábytek ohrádky budu ráda přenosná postýlka to stačilo ji tam jen pokládat ještě tam nebyxla a už se rozjela.
Tak to už je poslední možnost Nikča se na zemi batolila s ní a dne byl luxusní oběd :lol: :lol: Ale zítra vtávám a upravuji ji já u jídla a to se mně moc nechce se chechtá když zdrhne :lol:

• Citovat
  • Upravit
367
26.3.12 07:18
@Marry11 píše:
holky dotaz nemáte někdo ohrádku?Klidně ji odkoupím jen pod dohodou, že ji vyzkouším :think: Neli to je katastrofa nenávidí potel :nevim: jestli má tu separační úzkost jak nevidí maminku já nevím co s tím už ctěhla by jen lezt a už se i staví a po odložení do potýlky konečná oběd jsme udělali dnes test a zem zvítězila ale chce to ohrádku nebot ji pak musím 10× lovit po elé kuchyni :pocitac:A jak vůbec nespí lozí třeba i přes 5 hodin v kuse tak to je dieta hadra :lol:

Tak to nevím, zda ti ohrádka pomůže…naše malá byla a stále je to samé a ohrádka vůbec nehrozila, a to byla se mnou ve stejné místnosti. Ono je totiž přece nejlepší se mi věšet na nohavici :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
26.3.12 07:25

jezune:no právě a vyhodíme 1500 oknem třeba by ji ty mříže stresovaly? :think: :? Jenže jak říkám to člověk nenachystá ani blbou svačinu :think: nebot křičí a křičí když je v postýlce a zase než ji nachystám tak nemůže být jen tak na zemi a já v kuchyni a přece jen ta kuchyn lození je nebezpečná no jdu do akce vařit polévku spí mám čas ještě 30 minut :lol: :lol: pak usne po 11 30
Kdyby totiž více spala by to bylo vše jednoduší :roll:
Ale zas je tak roztomilá, ale aspon vkuse delší čas než 10-15 minut bych potřebovala :nevim:

• Citovat
  • Upravit
367
26.3.12 07:34

Marry, to dobře znám :lol:…naše navíc přes den spí obvykle jen venku. Takže vařím jen jídla, která nemusím moc hlídat :mrgreen:. A to pak dám malou do jídelní židličky, na pultík hračky, ona si chvíli pohraje a nějak to zvládneme (no někdy ne tak úplně):mrgreen:. Ale hlavně já vařím jen pro nás dvě, takže to mám jednodušší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
26.3.12 07:37

A taky pokud zrovna nestojím u sporáku a ona chce být u mě, tak ji mám v šátku…to je taky spokojená :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová