Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kac píše:
Lůci jsem objevila na těle 3tečky,Krisi že by?
Možná jsou to jen potničky.
Aha tak ja hlasim stejny stav a jedno cosi vetsiho.
.Taky me napadaji potnicky
no super ![]()
k. to taky tak zacinalo - do 2. dne se na nekterych cervenych uz udelaly puchyrky… uvidite ![]()
@krisulka píše:
no super
k. to taky tak zacinalo - do 2. dne se na nekterych cervenych uz udelaly puchyrky… uvidite
Kris: nam to zmizelo.Az na ten jeden.Ale i ten se zmensil.Dneska jsem sla jeste s malou ven a rano uvidim jak to bude vypadat a pojedem kdyztak na koniky.
tak teď babo raď jsem myslela že neštovice prostě poznám,ale Lída má dohromady asi 4-5 pupínků, nijak velkých
Tohle je jeden z nich a ostatní vypadají podobně. Má to takto už nějaký 3dny, takže „počkej, zítra se osype“ a já čekám a nic
![]()
@Lacenka píše:
tak teď babo raď jsem myslela že neštovice prostě poznám,ale Lída má dohromady asi 4-5 pupínků, nijak velkýchTohle je jeden z nich a ostatní vypadají podobně. Má to takto už nějaký 3dny, takže „počkej, zítra se osype“ a já čekám a nic
![]()
lacenko, martinek mel presne takovychto pupinku po tele asi 20-30 na obliceji zadny, jen brisko, nozky a zadicka, nijak mu to nehnisalo nemokvalo, byly tam tak tyden a pak zmizely. ale nestovice to byly
uvidis, jestli se ji takoveto drobky vice neobjevi. nebo holt ma lidunka velkou imunitu
![]()
No my taky nic, pupínky zmizely i ten větší co měla na tváři. ![]()
Tak asi až příště… nebo to bude ještě později. No, je oslabená má rýmu-slabý kašel už přestal. Uvidíme, budeme vyčkávat. ![]()
holky dotaz nemáte někdo ohrádku?Klidně ji odkoupím jen pod dohodou, že ji vyzkouším
Neli to je katastrofa nenávidí potel
jestli má tu separační úzkost jak nevidí maminku já nevím co s tím už ctěhla by jen lezt a už se i staví a po odložení do potýlky konečná oběd jsme udělali dnes test a zem zvítězila ale chce to ohrádku nebot ji pak musím 10× lovit po elé kuchyni ![]()
A jak vůbec nespí lozí třeba i přes 5 hodin v kuse tak to je dieta hadra ![]()
Už i tchýně o víkendu říkala no jo maminka přišla tak si vrt nožičkama a pískej si
ale už to bylo lepší už tolik prarodiči nekřičela teda když jsem ji nezmizela z očí to už natahovala ![]()
Večeři jsem musela odložit ona se probudia po usnutí a une jen se mou ale trvá to 2 minuty zvláštní ![]()
frčím kdyby někdo o něčem vědět či bazárku kde prodávají tento nábytek ohrádky budu ráda přenosná postýlka to stačilo ji tam jen pokládat ještě tam nebyxla a už se rozjela.
Tak to už je poslední možnost Nikča se na zemi batolila s ní a dne byl luxusní oběd
Ale zítra vtávám a upravuji ji já u jídla a to se mně moc nechce se chechtá když zdrhne ![]()
@Marry11 píše:
holky dotaz nemáte někdo ohrádku?Klidně ji odkoupím jen pod dohodou, že ji vyzkoušímNeli to je katastrofa nenávidí potel
jestli má tu separační úzkost jak nevidí maminku já nevím co s tím už ctěhla by jen lezt a už se i staví a po odložení do potýlky konečná oběd jsme udělali dnes test a zem zvítězila ale chce to ohrádku nebot ji pak musím 10× lovit po elé kuchyni
A jak vůbec nespí lozí třeba i přes 5 hodin v kuse tak to je dieta hadra
Tak to nevím, zda ti ohrádka pomůže…naše malá byla a stále je to samé a ohrádka vůbec nehrozila, a to byla se mnou ve stejné místnosti. Ono je totiž přece nejlepší se mi věšet na nohavici
.
jezune:no právě a vyhodíme 1500 oknem třeba by ji ty mříže stresovaly?
Jenže jak říkám to člověk nenachystá ani blbou svačinu
nebot křičí a křičí když je v postýlce a zase než ji nachystám tak nemůže být jen tak na zemi a já v kuchyni a přece jen ta kuchyn lození je nebezpečná no jdu do akce vařit polévku spí mám čas ještě 30 minut
pak usne po 11 30
Kdyby totiž více spala by to bylo vše jednoduší ![]()
Ale zas je tak roztomilá, ale aspon vkuse delší čas než 10-15 minut bych potřebovala ![]()
Marry, to dobře znám
…naše navíc přes den spí obvykle jen venku. Takže vařím jen jídla, která nemusím moc hlídat
. A to pak dám malou do jídelní židličky, na pultík hračky, ona si chvíli pohraje a nějak to zvládneme (no někdy ne tak úplně):mrgreen:. Ale hlavně já vařím jen pro nás dvě, takže to mám jednodušší.
A taky pokud zrovna nestojím u sporáku a ona chce být u mě, tak ji mám v šátku…to je taky spokojená
.