Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2195
27.3.12 13:34

samozřejmě dá se udělat jakýkoliv barevný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
27.3.12 13:35
@Luciet2 píše:
např:)

A máš fotogalerii, kam by se dalo kouknout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
27.3.12 13:38

no právě že nemám já je nefotila jen tento … ale dá se namyslet na přání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
27.3.12 13:38

adělám je levně jen za materiál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
27.3.12 19:40

Ahojte mamky, čím prosím měříte prckům teplotu? Já už nevím, co udělat, aby mi Alička postála.. Je čím dál víc nemocná :-((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
27.3.12 22:27

kamka měřím ušním teploměrem a Neli je děsně citlivá i když spala tak se mně ihned vzbudila takže makačka bylo ji změřit jsem to pak i brala odhadem nebot spí přes den asi tak vkuse 10 minut takže ono ji změřit ylo za trest :zed: a k tomu když byla vzhuru ji změřit tak pokaždý uhnula měří to i tedy čelo všechno ale až taky asi pro ty větší no…Nikča ta je posedlá měřením ta mně diktuje kde ji mám měřit.

Tak a ještě jednou se ptám má tu někdo OHRÁDKU NA PRODEJ NUTNÉ :mrgreen: :mrgreen: nebo pojdu čekat že někdy usne to je zbytečné :mrgreen: odedneška chodí po 4 a vydává k tomu takový zvuk no a už se ji nechce do postýlky vůbec :nevim: takže jsme ji dnes otestovaly, že jsme oddělali postel a daly ji mříže na zem a daly ji takovou ohrádku udělanou a byla spokojená batolila se tam a nekřičela což neznám jen když je na zemi a koníčkuje se a chodí to dělá or dána dokud nepadne :mrgreen:

Ale dnes byla svačina fakt luxusní:
od 15 30 kdy padla umyly jsme zeleninu v 15 35 bobo Nikolka a v 15 45 se probudila :roll: :roll: mně málem švihlo a jelo kolečko na až do 21 30 :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Marry11
27.3.12 22:43

úžasný na dorty je cukrárna Kotlánova mrkni se mají fotky všech dortu i s cenama na netu měli jsme od nich 2 dorty žirafu a šmoulí dort a fakt to byl luxus :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
2616
27.3.12 23:39

Marry, to ti teda nezavidim takoveho nespavce!! Ja spim s malou odpoledne i dve hodiny!! Jsem taky už celkem zmordovaná, jak nemůžem nikam za dětma.. Tak doufám, že příští týden už bude líp!! S tou ohrádkou ti nepomůžu, já jsem při vaření dávala do přenosné postýlky, měla jsem ji v kuchyni. Dítko občas protestovalo, ale aspoň se mi nepletlo pod nohy.. Tedkom už ji zabavim pohadkou, rano byvaji na ct1 a muzu vařit :-) Nebo pustime radio, ona si dela tany a je spokojena. Na hrani už zacina byt celkem sobestačna, teda pokud ma naladu :-) Nedavno jsme ji vytahli el. piano, tak to na něm řádí furt :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
28.3.12 10:21

tak to máš fajn 2 hodiny vkus eto snad nespala ani jako novorozenec 8o 8o Já budík nedávala já byla fakt dead ale zato tu bylo luxusní ráno jsem musela nejen udělat zapečený brambory k tomu 3× vysát aspon kuchyn byla tam naprostá hromádka střepu. No to je tak když mně nikča straší v pyžamu a přejem mně teda dobré ráno mami ted jsem nevěděla co mám chystat dřív a mám pocit že sem nechytla žádný ale jídlo bylo už v troubě mně by piclo ho vyhodit :roll:

Ale ted se můžem flákat mám uvařeno i na zítra domácí práce už fakt neuklízím to fakt se nedá nic dělat hraju si s Neli zase malá bude jen jednou a je posedlá maminkou je to krásné.

A i přes to málo času co mám na sebe mně láká mít třetího mamánka :lol: :lol: nic neprodáváme :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
629
28.3.12 12:55

mary11 já ráda prodám ohrádku!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
28.3.12 13:28

jo jak máš velkou? už mám dcerku objednanou na tu uzdičku a moc se netvářili že to bude lokálně :think:

• Citovat
  • Upravit
Marry11
28.3.12 13:32

bydlíš kousk my bydsme si pro ni zajely jen teda fakt větší Neli nemá ráda asi uzavřený prostory?to je můj odhad a spla neuvěřitelnýh 15 minut ale naobedvat sme se stačiliy :lol: a to ještě tím že tam byla odložena nebo by se nejedlo vůbec taky křičela nelíbilo ted frčím ven mrknu ještě do jednoho bazárkju a jdu koupit naušničky Nikolce Neli spadla ta její tak at ji nezarostou uši už to má 3 týdny bez :roll:

• Citovat
  • Upravit
18305
28.3.12 15:22

Děvčata, k tomu měření teploty - existuje „čelový teploměr“, takový proužek umělé hmoty s teplocitlivou vrstvou. Přiložíte na čelo, počkáte pět vteřin a podle zbarvení toho pásku vidíte aktuální tělesnou telotu. Stojí to myslím 40 korun, koupíte ho v lékárně. Zdravotní pojišťovna, myslím že VZP, je taky kdysi rozdávala zdarma. Životnost ale mají myslím tak půl roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
28.3.12 16:23

Jura - ahojky, no na čelo jsme jí koupili včera a zase protest :-) Pět vteřin nestačí, píší tam 20 a to nedáváme :-( Pořád hrozně kašle, hlavně vnoci, už nevím, co s tím.. Spiropent - poslední lék od doktorky, plive!! Takže dávám už jen teplou vincentku s medem a mlíkem a těším se, že bude líp!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
28.3.12 17:22

kamka vy ještě nemáte 2 roky že?
Super kapky jsu robitusim já se můžu mrknotu přesně jak se to píše Nikča kašlala jak o život a jsou jahůdkový no ta chodila pro ně dobrovolně :mrgreen: kašel ustal. Stoptusin ji vůbec nepomohl.

Jinak labbel napiš ohrádku jak vypadá kolik by byla cena mně hrábne fakt že jo. Dojedu domů že se najím a tím stylem že Neli koukám co dělá v kočárku a my jíme k tomu sjem 10× vstala :roll: v postýlce by to bylo horší.
A v kočárku madam nespala a vůbec se ji tam nelíbilo.

Už frčí ten můj relax nebude to ne ale aspon se třeba najím :lol: :lol: jsem si koupila zákusek :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová