Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luciet2 píše:
např:)
A máš fotogalerii, kam by se dalo kouknout?
no právě že nemám já je nefotila jen tento … ale dá se namyslet na přání
Ahojte mamky, čím prosím měříte prckům teplotu? Já už nevím, co udělat, aby mi Alička postála.. Je čím dál víc nemocná ![]()
kamka měřím ušním teploměrem a Neli je děsně citlivá i když spala tak se mně ihned vzbudila takže makačka bylo ji změřit jsem to pak i brala odhadem nebot spí přes den asi tak vkuse 10 minut takže ono ji změřit ylo za trest
a k tomu když byla vzhuru ji změřit tak pokaždý uhnula měří to i tedy čelo všechno ale až taky asi pro ty větší no…Nikča ta je posedlá měřením ta mně diktuje kde ji mám měřit.
Tak a ještě jednou se ptám má tu někdo OHRÁDKU NA PRODEJ NUTNÉ
nebo pojdu čekat že někdy usne to je zbytečné
odedneška chodí po 4 a vydává k tomu takový zvuk no a už se ji nechce do postýlky vůbec
takže jsme ji dnes otestovaly, že jsme oddělali postel a daly ji mříže na zem a daly ji takovou ohrádku udělanou a byla spokojená batolila se tam a nekřičela což neznám jen když je na zemi a koníčkuje se a chodí to dělá or dána dokud nepadne ![]()
Ale dnes byla svačina fakt luxusní:
od 15 30 kdy padla umyly jsme zeleninu v 15 35 bobo Nikolka a v 15 45 se probudila
mně málem švihlo a jelo kolečko na až do 21 30 ![]()
úžasný na dorty je cukrárna Kotlánova mrkni se mají fotky všech dortu i s cenama na netu měli jsme od nich 2 dorty žirafu a šmoulí dort a fakt to byl luxus ![]()
Marry, to ti teda nezavidim takoveho nespavce!! Ja spim s malou odpoledne i dve hodiny!! Jsem taky už celkem zmordovaná, jak nemůžem nikam za dětma.. Tak doufám, že příští týden už bude líp!! S tou ohrádkou ti nepomůžu, já jsem při vaření dávala do přenosné postýlky, měla jsem ji v kuchyni. Dítko občas protestovalo, ale aspoň se mi nepletlo pod nohy.. Tedkom už ji zabavim pohadkou, rano byvaji na ct1 a muzu vařit
Nebo pustime radio, ona si dela tany a je spokojena. Na hrani už zacina byt celkem sobestačna, teda pokud ma naladu
Nedavno jsme ji vytahli el. piano, tak to na něm řádí furt ![]()
tak to máš fajn 2 hodiny vkus eto snad nespala ani jako novorozenec
Já budík nedávala já byla fakt dead ale zato tu bylo luxusní ráno jsem musela nejen udělat zapečený brambory k tomu 3× vysát aspon kuchyn byla tam naprostá hromádka střepu. No to je tak když mně nikča straší v pyžamu a přejem mně teda dobré ráno mami ted jsem nevěděla co mám chystat dřív a mám pocit že sem nechytla žádný ale jídlo bylo už v troubě mně by piclo ho vyhodit ![]()
Ale ted se můžem flákat mám uvařeno i na zítra domácí práce už fakt neuklízím to fakt se nedá nic dělat hraju si s Neli zase malá bude jen jednou a je posedlá maminkou je to krásné.
A i přes to málo času co mám na sebe mně láká mít třetího mamánka
nic neprodáváme ![]()
jo jak máš velkou? už mám dcerku objednanou na tu uzdičku a moc se netvářili že to bude lokálně ![]()
bydlíš kousk my bydsme si pro ni zajely jen teda fakt větší Neli nemá ráda asi uzavřený prostory?to je můj odhad a spla neuvěřitelnýh 15 minut ale naobedvat sme se stačiliy
a to ještě tím že tam byla odložena nebo by se nejedlo vůbec taky křičela nelíbilo ted frčím ven mrknu ještě do jednoho bazárkju a jdu koupit naušničky Nikolce Neli spadla ta její tak at ji nezarostou uši už to má 3 týdny bez ![]()
Děvčata, k tomu měření teploty - existuje „čelový teploměr“, takový proužek umělé hmoty s teplocitlivou vrstvou. Přiložíte na čelo, počkáte pět vteřin a podle zbarvení toho pásku vidíte aktuální tělesnou telotu. Stojí to myslím 40 korun, koupíte ho v lékárně. Zdravotní pojišťovna, myslím že VZP, je taky kdysi rozdávala zdarma. Životnost ale mají myslím tak půl roku.
Jura - ahojky, no na čelo jsme jí koupili včera a zase protest
Pět vteřin nestačí, píší tam 20 a to nedáváme
Pořád hrozně kašle, hlavně vnoci, už nevím, co s tím.. Spiropent - poslední lék od doktorky, plive!! Takže dávám už jen teplou vincentku s medem a mlíkem a těším se, že bude líp!!
kamka vy ještě nemáte 2 roky že?
Super kapky jsu robitusim já se můžu mrknotu přesně jak se to píše Nikča kašlala jak o život a jsou jahůdkový no ta chodila pro ně dobrovolně
kašel ustal. Stoptusin ji vůbec nepomohl.
Jinak labbel napiš ohrádku jak vypadá kolik by byla cena mně hrábne fakt že jo. Dojedu domů že se najím a tím stylem že Neli koukám co dělá v kočárku a my jíme k tomu sjem 10× vstala
v postýlce by to bylo horší.
A v kočárku madam nespala a vůbec se ji tam nelíbilo.
Už frčí ten můj relax nebude to ne ale aspon se třeba najím
jsem si koupila zákusek ![]()