Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2393
13.4.12 19:36

alenko, napsala jsem ivush, ze ji shanis!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
15.4.12 17:04

kamka jak váčlčíš?
co ji dat něco co má ráda za odměnu? :lol:
Léky musí prostě to do ní narvat já to znám já nemůžu ani Neli změřit teplotu :zed: :zed:

JInak u nás jsme pořídili ohrádku jenže pan Nelík stejně to pozná že je oplocena a protestuje :lol: :lol: ale dnes protetovala a pak vydržela kupodivu celý oběd 8) ale nečekané.Zítra to nečekám byly jsme na ni 4 takto já mám pocit jak mně vidí víc křičí že si mně vyžaduje aspon mně to tak příjde

Ted mám čas že mně kupodivu spí a ti dva odfrčely ven mně vyřizovat resty jsem je poslala na druhý konec Brna :lol: :lol: Nechce se nakrmit ani lžičkou od někoho jiného dostane záchvat to je až zvláštní Jirka krmil Nikolku normálně tady mu utíká a vzpírá se a příjdu já a normálně jí :nevim: zvlštní jak by řekla Nikolka ZAJÍMAVÉ to říká na každou větu :lol: :lol:

Frčím :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2616
15.4.12 23:30

Ahoj holky, tak injekci by jí dávaly na ambulanci, jsem myslela, ale zatím teda strkám hnusnej roztok do pusy.. Ona má ještě Spiropent, o tom ale neví, to jí dávám do mlíka s medem a cukrem a to mi vydzunkne na posezení.. No a pak měla mít ještě Prospan, ale ten nesnáší, tak jsem se vrátila k Müllerovýmu sirupu pro děti a ten baští ráda :-) No už je to lepší, už dvě noci nekašlala, přes den kašle míňkrát, ale pořád to v ní chrčí.. Příští týden nám končí plavčo a to jsme tam byly z osmi lekcí dvakrát.. No co naděláme.. V úterý má kontrolu u dětské Mudr. Tak snad už nám nenapíše další atb!! To bych nerada!! Doufám, že už jsme si letos nemoci odbyly a bude to dobré. Už jsme nebyly ani ve cvičení tak měsíc.. No už abysme mohly zadětma, je to škoda, nevídat se s přáteli..
Díky všem za starost :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
16.4.12 08:17

Kamko, a to nám ještě dr. nakázal, ať jsme po dobrání atb 14dnů doma, tedy nechodíme do kolektivu, ven samozřejmě můžou…že prý jsou víc náchylné něco chytit :roll: Taky už jsem se těšila jak blázen, až někam s nima půjdu, bylo to na hlavu :roll:
Já proto plavání přes zimu vždy vypouštím po zkušenosti z loňska, kdy tam pořád chytaly rýmu a nestihly se do příštího týdne doléčit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
16.4.12 08:59
@krisulka píše:
alenko, napsala jsem ivush, ze ji shanis!

Ooo díky, jsi jediná, kdo na ni má kontakt!! Už se mi ozvala. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
16.4.12 15:31

Aknelinka - no vidím to stejně, že minimálně týden ještě budem bez kolektivu.. Ona furt tak chrčí, je to na palici!! Loni byla tak zdravoučká a letos hrůza! No z plavání se nenachladila, začalo to po jednom výletě. Bych si namlátila!! Počasí je na draka, radši jsme doma..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
16.4.12 19:44

Kamko, holky dokašlávaly ještě skoro týden po dobrání atb, pak naštěstí jako když utne. Dr. říkal, že i s atb můžeme ven, když bude hezky…ale v takovém počasí bych se nikam nehnala, to je dobře, že jste doma, ještě by se mohla přichladit :roll: My právě už teď zas do dětských kolektivů chodíme, tak uvidím, jak dlouho jim vydrží být zdravé :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
16.4.12 23:01

Aknelinka - tak snad Ali taky dokašle :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
16.4.12 23:01

A braly to atb tyden? nebo dyl? my zatim tyden..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
17.4.12 07:44

Kamko, měly Klacid po 12hod. celkem 10dnů. Tak držím palce, ať už je to lepší.
Jo a dr. doporučoval dávat laktobacily, že ty atb jsou docela dryák na žaludek :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
17.4.12 10:53

Aknelinka - tak to máme stejné, musíme ty atb dobrat :-( Taky máme ten hnusnej Klacid a probiotika jí dávám. Teď mi ale spí, tak jdu radši vařit.. pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
19.4.12 00:37

Ahoj holky, zabte mě, ale já už ty atb pověsila na hřebík, ráno už se mi malá tak vzpouzela a hned to prskala ven, že to stejnak už do ní nenarvu.. Jsem je už vyhodila.. Jeden den už snad nehraje roli.. Budu doufat, že kašel ustane jak u Aknelinky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
19.4.12 07:15
@Kamka33 píše:
Ahoj holky, zabte mě, ale já už ty atb pověsila na hřebík, ráno už se mi malá tak vzpouzela a hned to prskala ven, že to stejnak už do ní nenarvu.. Jsem je už vyhodila.. Jeden den už snad nehraje roli.. Budu doufat, že kašel ustane jak u Aknelinky..

Kamko: hele nevim ma se to dobrat dokonce.Jinak ti pujcim sve 23 kg dite at vis co je to vzpouzejici se dite.A priste budes vedet jak na ni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
19.4.12 09:35

Ehm… tak nás je od včera o 4 kousky víc ;) Kdyby jste náhodou věděli o nějakých adoptivních rodičích tak stačí říct, zatím jsou volná všechna ;) Koťátka budou venkovní, ale vzhledem k tomu že jsou teď doma a máma je naučí na písek tak i do bytu. K odběru někdy začátkem prázdnin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
19.4.12 09:46

Lacenko:bohuzel.Vadi mi kocici srst. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie