Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kac
5049
4.5.12 11:43

@Jura007
je tam i napsáno kdy se jezdí ne, úterý-svátek. (nejsem si jistá sobotou, protože se nás to netýká :oops: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
6.5.12 19:54

Ahoj holky,
nechcete se někdo sejít ve čtvrtek nebo pátek?

Není tu někdo ze Žebětína??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
13.5.12 18:20

Ahojky tak už jsme doma 4. Minulý pátek se narodil Kryštof na jednu stranu jsem ráda,že je to za mnou,ale ted doma si rikam ze to druhé nebyl moc dobrý nápad, je to opak Marka ten se najedl a spal,tento večer spí to jo a budí se po 4 hodinách,ale přes den hlavně od 7-12 nic jiného než ho nestíhám a Marek pěkně žárlí… Tak já ted moc nebudu na netu jen sem tam až se nějak z žijeme… Měj te se pěkně a těším se až vyrazíme ven… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
13.5.12 20:59

kakim nám Neli spala na záčátku jak ty píšeš po každým jídle a pak e od 2 měsíců rozjela a ted spí denně 2× a to tak 1 hodinu maximálně jede jako tank stojí a už de vidět že přemýšlí že začne chodit nebo machruje 1 rukou když stojí no jde vidět pokroky větší než u Nikči ale ta taky už stála ve stejným období ale Nel je něco extra…

Večer usíná dříve a taky vtáváme denně tak v 6 20 :lol:
Ted sháním info o jané tu pročítám diskuze a ostatní diskuze jsou zabité nechápu jak někdo stihá přispávat a má více děti než já 8o
Ale zdá se mně režim lepší než s Nikčou to byly denně silvestry do 1 do rána pak spala celý den koro po těch 2.5hodinách a nešla otočit. Takže toto je lepší jet tahovky. A časem nám to vrátí :jazyk: A její první slovo je MÁMA dle tchýně a okolí není důvod říkat jiné slovo co by jiného mamánek vykládal :mrgreen:

Užívej a časem jestli bude lépe nelibuju u nás není rozdíl jela jako mašina dneesw od 14 30 do 2030 a zouale nechtěla jít spát :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Kac
5049
14.5.12 09:13

Ahojte,
máte někdo čas v sobotu odpoledne (19.5.)??
Máme tatínka mimo a Honza jede na výlet do Prahy. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
14.5.12 10:59

Kac, my se chystáme podle počasí na Kravák
http://www.ponny-brno.cz/…-skolky.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
14.5.12 13:33

Vlak v parku u Olympie zahajuje 2. června svou jízdu :dance:
 http://www.smpd.cz/…ada2012.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
14.5.12 14:47

On ten vláček jezdí i teď, ale jen po „malém“ okruhu. Na „smyčce“ se otáčí a jede zpátky… Takže teď by měl jezdit až na „velkou smyčku“ u toho stavěného nádraží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
14.5.12 21:29
@Kac píše:
Ahojte,
Máme tatínka mimo a Honza jede na výlet do Prahy. :(

Bohuzel.Jedem na vylet dopoledne jdem na otevirani studanek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
16.5.12 09:34
@Kac píše:
Ahojte,
Máme tatínka mimo a Honza jede na výlet do Prahy. :(

My půjdeme okukovat parní mašinku :)
http://www.cd.cz/…-muzejni-noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
17.5.12 16:09

Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla, bojovali jsme se střevní virozou - ach jo! Letos je to na palici… Takže až bude líp, tak můžem zase vymyslet nějaký program pro děti. Zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
19.5.12 19:36

kamka co čtu teda co vás potkava. Malá ted nesmí týden ven je po operaci uzdičky takže na zbláznění chodíme ven na střídačku Nelču aspon každý zná větrat.

Měl někdo holky kočár Jané?Koupili bysme použitý z roku 2010 model?Použivaný prý minimálně snad

• Citovat
  • Upravit
2616
20.5.12 22:05

Marry - no rozhodně půjdem k jiné Mudr. Alinka trpěla dehydratací a ona to nepoznala :-( Málem jsme skončily v nemocnici..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
21.5.12 08:17

nechceš chodit do Krpole u Tylove našla mudra dětská je v pohodě :lol: i já tam chodila a je tam pořád stejná sestřička tak je to sranda :mrgreen:

Hlavně at už se uzdravíte. My jsme do pátku doma a to už je na palici :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
24320
21.5.12 15:09
@Marry11 píše:
nechceš chodit do Krpole u Tylove našla mudra dětská je v pohodě :lol: i já tam chodila a je tam pořád stejná sestřička tak je to sranda :mrgreen:Hlavně at už se uzdravíte. My jsme do pátku doma a to už je na palici :mrgreen:

Bud rada ze do patku ja jeste 19dni nemuzu na slunko.Mam podezreni na boreliozu tak mam antibiotika.A jeste mi ten stipanec museli rozriznout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová