Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2616
16.8.12 10:05

@AknelinkaO no jestli to bývá jen v létě, tak se jim nejspíš nechce dělat :mrgreen: Nebo nevím.. Ale posledně byly už i studené sprchy.. No děti se tam třásly.. Hodina probrečená.. Takže na prd. Alička teda neplakala, ale zmrzlá byla pěkně.. Jednou se neplavalo vůbec, to měla voda tak 26st. Ted posledně se plavat zkusilo, ale voda o kapku teplejší, ale furt studená.. Takže divné, no.. navíc jim ani nejedou webovky na Brno, aspoň myslím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
16.8.12 10:09

@AknelinkaO No s Julinkou jsme chodili do Filie na lesnou, ale moc jí to teda nedalo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
16.8.12 10:09

Hmmm, tak jestli ten problém nebude v penězích :roll:
http://www.kennybrno.cz/
Ale nepřipadlo mi teda, že by na tom byli nějak špatně, podle toho počtu dětí, co tam vždy všude měli, tak si na sebe vydělat musí :roll:
Je to škoda, my tam právě jezdili kvůli tomu teplu a zázemí, co se nám tam líbilo, i když jsme to měli hodně daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
16.8.12 10:11

Balenko, a jak dlouho jste chodili? Mně právě to plavčo přijde super i pro celkový pohybový vývoj, pro ty děti je to ve vodě takové přirozené, nebo nevím, asi to posuzuji podle vlastních dětí ;) A navíc jsme teda měli štěstí na super lektorku…Sylvu, jestli Kamka zná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
16.8.12 10:14

@AknelinkaO Alinka je ve vodě taky v poho. Potápí se sama už ted a to chodíme teprv na druhý kurz..My jsme měly Ivču a teď máme Janu, to je myslím přímo ředitelka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
16.8.12 10:15

@AknelinkaO codili jsme od půl roku asi do roku a půl… Málo? Spíš si myslím, že to bylo tím přístupem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
16.8.12 10:20

Kami, aha, tak to za nás tam měla skoro všechny kurzy Sylva a ta byla právě naprosto bezvadná.
Balenko, to zas není tak krátká doba, my právě od půl roku s různýma přestávkama, teď naposled asi před třičtvrtě rokem, pak jsme si dali pauzu na zimu a pak už jsme se k tomu nějak nedostali a jak tak vidím, tak už o Kenny ani nemá smysl moc uvažovat, protože s holkama máme dost jiných aktivit a dost by mě nebavilo přemýšlet, kam vložit zrušené hodiny plavání, já potřebuji mít jistotu, že v ten a ten den se plave ;) Však uvidíš, malá je ještě malá, tak se třeba rozmyslíte, jestli a kam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
16.8.12 10:29

@AknelinkaO no já to mám už ted též z ruky, tak je blbé, že na ně není spoleh.. Když jsem to měla za rohem, tak to tak nevadilo, ale já jedu přes hodku.. Dva přestupy mhd.. A únava apod. Tak pak studená voda na náladě nepřidá.. Něco jsem zaslechla, že jim právě děti ubývají.. Maminky jsou celkem vytočené, jsou připravené se bránit a chtít peníze zpět.. Já tak nějak vyčkávám, ale od září chci dát Alí na cvíčo tady v Líšni, tak taky potřebuju mít jasné termíny.. A nejdýl budem chodit plavat do listopadu, pak už to asi s bříškem nedám :lol: A s druhým mimi se plavčo asi už úplně odbourá, leda by chodil s Alí táta někdy na odpoledne.. Já teda uvažuji o tom plavání na Lesné, i když je tam chlorovaná voda.. Ale je to blíž a myslím i kapku levnější..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
16.8.12 10:33

Kamko, tak to být Tebou, tak se na ně vykašlu a chodím někam blíž, to fakt nemá smysl, když je tam takový nepořádek, i když je to škoda, nám se tam líbilo :roll: Ale za tuhle cenu ne :cert: Těch plavání je po Brně fakt víc, zrovna se na to dívám, myslím že jsem tam zahlídla i Líšeň - ZŠ Holzova, ale nevím, pro jak staré děti.
 http://www.namaterskevbrne.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
16.8.12 10:34

@AknelinkaO no jde o to, že tam máme ještě zaplacené lekce a tak je potřebujem dochodit. Díky za link, mrknu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
16.8.12 10:38

Kamko, tak držím palce, ať vám tu vodu aspoň trochu ohřejí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
16.8.12 10:43
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
16.8.12 12:02

@balenka Tajné to není :). Čekám v listopadu a jsem z Vinohrad. A ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
16.8.12 12:13

@lulu11 naše Adélka má dnes měsíc a jsem z bílovic nad svitavou… takže stejná strana ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
17.8.12 22:32

Ahoj holky, není tu náhodou někdo i z Ivanovic (Globus) a nebo okolí…Česká, Medlánky, Řečkovice, Kr.Pole ??? Potřebovala bych pro svého synka parťáka/parťačku na pískoviště…v Ivankách nemůžu na nikoho natrefit…většinou jsme na písku sami a už nás to nebaví :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová