Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@katsha píše:
No téda, takže skoro celá sestavaTak to je super
jj, jen eeeliška tu chybi ![]()
@markytka3 Balenka chodí, dočítá, ale zatím nemám moc témat k zapojení… snad časem ![]()
A Eliška diskutuje někde jinde… ![]()
@labell máme skupinku holek, co rodí (rodily) v Brně během letošního léta ![]()
Do 9-930 tak takto měla režim Niki ale ona pak chodila spát o půlnoci jednou dala i tahovku do 3 do rána to jsme se musely smát že jako už spat nemá smysl chodit takže tento režim ve spaní je zlatý horší je to přes den. Nikča k nám hubsla dnes v 7 15 ale i zazvonil budík a stejně odešel ten můj zase v 8 ale zítra má dovolenou tak aspon to.
Ten můj je taky snaživý ale uklízení po něm moc nechci on skáče jak kobylka, takže to ani není poznat, že vše navštívil a uklidil ![]()
Jinak u nsá podobný to nedělej a tak a běž pryč Neli když se vrhají a když Neli má být na odrážedle tak ted zrovna musí Nikolka však to znáš ![]()
Ted razíme na poštu a v duchu doufám, že Neli si dovezu domů uspanou a 30 minut vydrží spát v kočárku na oběd a pak jede až tahově do 21 hodin.
Poreferuju jak dnes spala ale tahovku delší čas než max 40 minut jsem se ještě nedočkala
a to v tom pokoji nejsme a stejně nespí ![]()
Dobrý den Brňačky:-) Od září se stěhuji s dcerou do Brna a vzhledem k tomu, že budeme v Brně žít minimálně rok, potřebovala bych pro dceru v Brně pediatra. Dcera má 5 let, já jsem spíše „alternativně“ zaměřená, nechci lékaře, který ihned píše alibisticky antibiotika a také bych ráda nějakého, který nenutí do očkování… Mohly byste mi nějakého doporučit?? Moc děkuji.
@Majkeela
Ať se ti v Brně líbi ![]()
za mě Mudr. Kovářová, ul zadní 13, Brno Bohunice, doporučuje i homeo a bylinkové „věci“.
Jen jestli to nebude pro tebe ta Mudr. příliš z ruky-Brno je velké ![]()
@Kac Díky moc za tip. Brno je sice velké, ale autem snad dojedeme všude:-)Nemáš náhodou na paní doktorku telefon?, případně nevíš jestli bere nové děti?
511 115 722 @Majkeela je lehce zapamatovatelné
Ale ani nevím kdy má-jestli má dovolenou. Když tak jí zastupuje dcera je taky Dr. a má to v rodinném domě.
Doprava-je to „kousek“ od dálnice na Phu.
Jenom pro info: včera Kenny sice mělo vodu prý 30st. ale ve sprchách netekla voda vůbec
že zase havárka v Řečkovicích…mě už to přijde podezřelé ![]()
@Kac píše:
@Majkeela
Ať se ti v Brně líbi
za mě Mudr. Kovářová, ul zadní 13, Brno Bohunice, doporučuje i homeo a bylinkové „věci“.
Jen jestli to nebude pro tebe ta Mudr. příliš z ruky-Brno je velké
Take k ni chodime, zatim jen necele dva mesice, moc sympaticka doktorka.
http://www.ordinace.unas.cz/
@Majkeela píše:
Dobrý den Brňačky:-) Od září se stěhuji s dcerou do Brna a vzhledem k tomu, že budeme v Brně žít minimálně rok, potřebovala bych pro dceru v Brně pediatra. Dcera má 5 let, já jsem spíše „alternativně“ zaměřená, nechci lékaře, který ihned píše alibisticky antibiotika a také bych ráda nějakého, který nenutí do očkování… Mohly byste mi nějakého doporučit?? Moc děkuji.
Alena Kovarova
Take k ni chodime, zatim jen necele dva mesice, moc sympaticka doktorka.
http://www.ordinace.unas.cz/
Chci se zeptat, zda nekdo chodite na cviceni po porodu a kam?? Ja si nasla spoustu moznosti (cenap, majka kurzy, agentura vetrnik, mamicentrum). Co doporucujete?
I kdyz nekde pisi, ze miminko sebou, tak si to moc neumim predstavit. Neplacou vam tam deti? Nase mala ma dva mesice a nejak si neumim predstavit, ze by tam byla tu hodinu vedle me na podlozce..
Prosim, podelte se o zkusenost.
Holky nevíte kde je dobrý bazárek na výkup dětského oblečení? Mám toho moc holky chtějí chodit ve stejným takže rozprodávám po Neli co nosila Niki nebot bych pak se nedoplatila
No když nic tak to třeba kapánek vynosí Nikča je zcela posedlá pak brečí že není s Neli stejná.
Neví někde telefonní číslo do Řečkovic toho bazaru tam dole na rohu na zastávce 42 ted netuím jak se jmenuje zastávka je to skoro v Globusu.
TEd budou asi vykupovávat tak at to vyzkouším kamoška ta kprodala i bodyčka to Neli vůbec nenosila od mala ani 1 neměla na sobě a do budoucna o to naše třetí nositt nebude a na mmb to je zcela zabité ani za 20 kč se to neprodá přitom je jak nový ![]()
vyzkouším to a vuidíme ![]()
Ahoj holky, taky tu mám spoustu oblečení a nevím v Brně kam to zanést?
Jinak všem krásný víkend a dobrou noc.