Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13197
22.8.12 23:40
@katsha píše:
No téda, takže skoro celá sestava :) Tak to je super :)

jj, jen eeeliška tu chybi :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
23.8.12 00:19

Holky a vy se znãte odkud?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
23.8.12 09:04

@markytka3 Balenka chodí, dočítá, ale zatím nemám moc témat k zapojení… snad časem ;)
A Eliška diskutuje někde jinde… :mrgreen:
@labell máme skupinku holek, co rodí (rodily) v Brně během letošního léta ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
23.8.12 09:16

Do 9-930 tak takto měla režim Niki ale ona pak chodila spát o půlnoci jednou dala i tahovku do 3 do rána to jsme se musely smát že jako už spat nemá smysl chodit takže tento režim ve spaní je zlatý horší je to přes den. Nikča k nám hubsla dnes v 7 15 ale i zazvonil budík a stejně odešel ten můj zase v 8 ale zítra má dovolenou tak aspon to.
Ten můj je taky snaživý ale uklízení po něm moc nechci on skáče jak kobylka, takže to ani není poznat, že vše navštívil a uklidil :mrgreen:
Jinak u nsá podobný to nedělej a tak a běž pryč Neli když se vrhají a když Neli má být na odrážedle tak ted zrovna musí Nikolka však to znáš :mrgreen:

Ted razíme na poštu a v duchu doufám, že Neli si dovezu domů uspanou a 30 minut vydrží spát v kočárku na oběd a pak jede až tahově do 21 hodin.
Poreferuju jak dnes spala ale tahovku delší čas než max 40 minut jsem se ještě nedočkala :mrgreen: a to v tom pokoji nejsme a stejně nespí 8o

• Citovat
  • Upravit
233
23.8.12 09:18

Dobrý den Brňačky:-) Od září se stěhuji s dcerou do Brna a vzhledem k tomu, že budeme v Brně žít minimálně rok, potřebovala bych pro dceru v Brně pediatra. Dcera má 5 let, já jsem spíše „alternativně“ zaměřená, nechci lékaře, který ihned píše alibisticky antibiotika a také bych ráda nějakého, který nenutí do očkování… Mohly byste mi nějakého doporučit?? Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
23.8.12 09:27

@Majkeela
Ať se ti v Brně líbi :mrgreen:
za mě Mudr. Kovářová, ul zadní 13, Brno Bohunice, doporučuje i homeo a bylinkové „věci“.
Jen jestli to nebude pro tebe ta Mudr. příliš z ruky-Brno je velké ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
23.8.12 09:39

@Kac Díky moc za tip. Brno je sice velké, ale autem snad dojedeme všude:-)Nemáš náhodou na paní doktorku telefon?, případně nevíš jestli bere nové děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
23.8.12 09:49

511 115 722 @Majkeela je lehce zapamatovatelné ;) Ale ani nevím kdy má-jestli má dovolenou. Když tak jí zastupuje dcera je taky Dr. a má to v rodinném domě.
Doprava-je to „kousek“ od dálnice na Phu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
23.8.12 11:31

@balenka tak to jo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
24.8.12 12:49

Jenom pro info: včera Kenny sice mělo vodu prý 30st. ale ve sprchách netekla voda vůbec :cert: že zase havárka v Řečkovicích…mě už to přijde podezřelé :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
27.8.12 11:32
@Kac píše:
@Majkeela
Ať se ti v Brně líbi :mrgreen:
za mě Mudr. Kovářová, ul zadní 13, Brno Bohunice, doporučuje i homeo a bylinkové „věci“.
Jen jestli to nebude pro tebe ta Mudr. příliš z ruky-Brno je velké ;)

Take k ni chodime, zatim jen necele dva mesice, moc sympaticka doktorka.
 http://www.ordinace.unas.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
27.8.12 11:33
@Majkeela píše:
Dobrý den Brňačky:-) Od září se stěhuji s dcerou do Brna a vzhledem k tomu, že budeme v Brně žít minimálně rok, potřebovala bych pro dceru v Brně pediatra. Dcera má 5 let, já jsem spíše „alternativně“ zaměřená, nechci lékaře, který ihned píše alibisticky antibiotika a také bych ráda nějakého, který nenutí do očkování… Mohly byste mi nějakého doporučit?? Moc děkuji.

Alena Kovarova
Take k ni chodime, zatim jen necele dva mesice, moc sympaticka doktorka.
 http://www.ordinace.unas.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
27.8.12 11:35

cviceni po porodu

Chci se zeptat, zda nekdo chodite na cviceni po porodu a kam?? Ja si nasla spoustu moznosti (cenap, majka kurzy, agentura vetrnik, mamicentrum). Co doporucujete?
I kdyz nekde pisi, ze miminko sebou, tak si to moc neumim predstavit. Neplacou vam tam deti? Nase mala ma dva mesice a nejak si neumim predstavit, ze by tam byla tu hodinu vedle me na podlozce..
Prosim, podelte se o zkusenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
31.8.12 22:16

Holky nevíte kde je dobrý bazárek na výkup dětského oblečení? Mám toho moc holky chtějí chodit ve stejným takže rozprodávám po Neli co nosila Niki nebot bych pak se nedoplatila :lol: :mrgreen: No když nic tak to třeba kapánek vynosí Nikča je zcela posedlá pak brečí že není s Neli stejná.
Neví někde telefonní číslo do Řečkovic toho bazaru tam dole na rohu na zastávce 42 ted netuím jak se jmenuje zastávka je to skoro v Globusu.

TEd budou asi vykupovávat tak at to vyzkouším kamoška ta kprodala i bodyčka to Neli vůbec nenosila od mala ani 1 neměla na sobě a do budoucna o to naše třetí nositt nebude a na mmb to je zcela zabité ani za 20 kč se to neprodá přitom je jak nový :nevim:

vyzkouším to a vuidíme :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6374
1.9.12 00:40

Ahoj holky, taky tu mám spoustu oblečení a nevím v Brně kam to zanést?
Jinak všem krásný víkend a dobrou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová