Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Marry - máme 17 měsíců. V pátek máme kontrolu u doktorky, nechala jsem jí udělat výtěry z nosu, krku.. Uvidíme, co najdou.. Mudr. se hrozně brání atb, ale máme rýmu skoro nepřetržitě od září a kašel podruhé
Oproti loňsku se to nedá srovnat, to jsme skoro nestonaly!!
Ahoj holky, jen mimo téma… zdravím Krisulku!! Slušelo vám to v sobotu na stezce!!
Chtěla jsem vás pozdravit, ale jela jsem v protisměru a potkaly jsme v tlačenici pod želez. mostem a že jsi to ty, mi došlo, jak jsme se minuly a zastavit v tom masakru bylo zhola nemožné! Tak snad příště až se nevydá půl Brna na brusle, kola podél Svratky ![]()
kamka díky no musím přece odpočínek nebyl moc žádný ale bylo to pěkný koukat na Neli jak se staví u postele a chechtala se hlasem a lozí rychle po 4 řech a už padla s usínám není rpoblém jen potřebuje být s maminkou přitisknutá a usne na povel. Přes den na povel to jsem zkoušela čekat a čekat a padla jsem včera málem hlady ![]()
No nic ai tu ohrádku budem řešit o víkendu labbel má bohužel sítovanou a ta by neprošla
jestli má strac v uzavřených prostorech?Já už neívm co si o tom mám myslet ![]()
Marry - já Ali taky musím nutit k spánku. Když nechce zabrat, pohrozim že odejdu, když to nezabere odcházím, hned se za pláče vrátím a už leží a neprotestuje
A když byla mladší tak usínala hlavně venku v kočárku..
A nepomůže ti lehnout si s ní? Nebo s oběma dcerkama, Nevím, jak to máš s tou starší..
Já teda Alí ukládám, až jsme najedený obě, hlady padat nehodlám .-)
@Alenka píše:
Ahoj holky, jen mimo téma… zdravím Krisulku!! Slušelo vám to v sobotu na stezce!!Chtěla jsem vás pozdravit, ale jela jsem v protisměru a potkaly jsme v tlačenici pod želez. mostem a že jsi to ty, mi došlo, jak jsme se minuly a zastavit v tom masakru bylo zhola nemožné! Tak snad příště až se nevydá půl Brna na brusle, kola podél Svratky
ahoooj
to me mrzi, ze jsem si nevsimla! asi jsem mela smrt v ocich a krisika pod kolem ![]()
alco a ty uz pracujes, co? musime udelat nejaky odpoledni sraz pro stare struktury! ![]()
e book
stahovali jste někdo slovník? Jak a kde to jde? Mám jen ang a potřebuji polštinu.
Knihu kterou jsem hledala jsem našla jen v češtině, ale v polštině nic.
Nebo máte nějaký tip na něco čtecího v polštině?
Pořád hledám, ale nejsem v tom sběhlá, tak ani pořádně nevím kde.
V ulozto.cz je to v češtině.
děkuji za případné tipy, nebo rady čtečku mám iriver
Kac - rada od meho muže - máš to prý hledat na polském serveru jako např. polské ulozto ![]()
Kac: copak? Trénuješ polštinu? Já sice polsky umím, ale už jsem dlouho nemluvil… Pokud máš zájem, tak občasnou konverzaci v polštině bych uvítal.
@Jura007 píše:
Kac: copak? Trénuješ polštinu? Já sice polsky umím, ale už jsem dlouho nemluvil… Pokud máš zájem, tak občasnou konverzaci v polštině bych uvítal.
No to ty nechodíš na srazy…
mno, ikdyž je pravda, že nyní to bylo převážně v dětských kavárnách.
Tak doufám, že do obory dorazíš ![]()
no jdu chvilku „poguglovat“ ebook, jak mě Lůci nechá. ![]()
kac zeptám se manžela on je v tomto šikovnej jak přjde domů zatím nci nemáš jo?
No jinak já to nechápu jak děti spí 2 hodiny v kuse?My okroužlili neli jabko a to protetovala a ona vytuhla přesně na 5 minut max protože jabko ještě ani nebublalo?fuji to bude oběd jdu nato ![]()
Marry - a spí ti malá pak celou noc? Mně se Alí tak dvakrát někdy i vícekrát budí..
@krisulka píše:
ahooojto me mrzi, ze jsem si nevsimla! asi jsem mela smrt v ocich a krisika pod kolem
alco a ty uz pracujes, co? musime udelat nejaky odpoledni sraz pro stare struktury!
Smrt v očích
No něco takového, protože to byl ten úzký most s kapající vodou a byl tam fakt frmol, Krisík v zádech, tam se fakt nešlo zastavit a pokecat
Nicméně jsem tě poprvé viděla s kočárkem
, Krisulko, mi neříkej, že bys to nedala se šátkem ![]()
No jo, já už makám cca rok a půl
Odpolední sraz s mým volným časem vidím až tak někdy na mé druhé mateřské. Tak doufám, že vy matky (staré struktury - nenarážíš na nic doufám
) mezitím nebudete zase v práci!
kamka:spí bud do 7či do 730 a pak jede durch do 1130 a pak usne na max 10 minut jede nonstop do asi 1330-14 00 a to usla dnes na 30 minut v kuse ale byl to luxus
a pak usnula ještě 1× na 20 minut spí denně max 1 hodinu a to ne v kuse a pak usíná po 2050 a probudí se ještě 3× k mamince nikoho jinýho nesnese. Mně se zdá že spí málo
v noci se nebudí ![]()
Ale asi ji o stačí se furt měje a furt chce lozit a o vše se opírat.
Velká ta spávyly i 3hodiny v kuse jsem i musela kontrolovat zd0 dýcha ale zase chodila spát po 1 hodině ráno
Takže by to ylo rozhodně náročnější se 2 chodit spát v 1 ráno. No a téma jídlo to je bezkomentáře to vyřeší ta ohrádka tam už se snad v klidku najíme vařit v den oběda bysme akt nejedly ![]()
Natočila jsem si jednou budík řpedem a ona se rozhola vtávat se mnou
to jem si fakt pomohla ![]()
Ale jnak je moc šikovná akt že jo postýlku už má uplně dole už se postavila dnes v postýlce
ta jede muž dodal no jo to bude stát a koukat na nas jako Nikolka ![]()
já se zkusím přihlásit kolem 22té hodiny to už snad budu jen poklízet a žehlit Nikča má nějako novou modu dává vše do igelitet ajá nestačím co tam vše dává a pak to vysypává po bytě
a to fakt nestačím když ně tu Neli křičí takže tak ale jinak jsou hodné Neli si ted vyhazuje věci z krabic a už kouká po šuflatech a hura muž doma za 5 minut