Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kami mě připadá, že nic, že to nějak samo přejde ![]()
Ale dávám sirup stoptusin, nebo mucosolvan, sinekod- záleží na kašli… ![]()
Laci a vy jste už zdraví?? Douho jses tady neukázala ![]()
Honza se nedávno ptal kdy bude sraz v oboře, kde si hrál s klukama(to byli Laci asi tvoji kluci) a potom že tam byli letadýlka. To jsem se divila, že si to pamatuje, asi to pro něj byl zážitek.
Takže mohla by být obora (až budeme zdraví) ![]()
Tak u nás hlásíme po dlouhé době taky nemoc
Přepadla nás nějaká viróza, ze dne na den holky začaly šíleně smrkat a kašlat, sedí jim to na průduškách, včera začala jedna, dnes i druhá, čekám, kdy to skolí mě ![]()
Na kašel nám zabírá Prospan přes den a Jitrocelový sirup od Mucoplantu na noc…ale taky mám pocit, že to snad pak musí přejít samo ![]()
johnson baby na spani, holky, musim se s vama podelit o zkusenost, koupila jsem martinkovi mleko po koupeli pro dobre spani (to fialove) a jeho reakce - cely mi po nem zcervenal jak rak
on neni na nic alergicky, nemocny (kasel, poradna ryma) naposled vloni v breznu a to jeste ze byl oslabeny po posledni hexa (tuky, tuk), a ted tohle
stalo se vam nekdy neco takoveho? jakou kosmetiku pouzivate? kdyz byl maly tak jsem pouzivala seba med, ted mi uz to prislo zbytecne drahe, tak jsem chela vyzkouset neco jineho…
Marky, já používám celou dobu jen Hipp (už od olejíčku na mazání břicha
…a o Johnsonu jsem nečetla nic moc dobrého ![]()
od johnsona jsem měla jen mýdlo. Jejich kosmetika Honzovi nějak neseděla.
Používám namíchanou mastičku, na promaˇštování pokožky,nebo krém na ruce:Jedna známá má dítě které má ekzém a zbírá jí na to z LIDLU!! krém na ruce s mandlovým olejem a babuckým máslem za cca 25,– tak jsem ho koupila a mažeme se obě.
marky, johnson je tim povestnej ![]()
my mazem od prtava excipialem…
juro, diky za tip, poslu tam maminku ![]()
prasatka byla lon 23.3., tak to mame co delat ![]()
krisulka píše:
marky, johnson je tim povestnej
my mazem od prtava excipialem…juro, diky za tip, poslu tam maminku
prasatka byla lon 23.3., tak to mame co delat
Jen co se vyzdravíme! Doufám, že počasí vydrží i nadále! ![]()
holky dík, my dáváme Müllerovy dětské kapky na kašel, malá je zbožňuje.. Ale i když nám to posledně zabralo, tak mě překvapilo, že se to tak rychle vrátilo
Tak rýmu máme taky, tak kdo ví,jestli nemáme taky nějakou virozu, co teď frčí.. Posledně Alička na pruduškách poslechove nic nemela, tak jsem zatim ani k Mudr. nešla, ale nevim no, abych něco nezanedbala.. Takto si hraje, jí, povídá si.. Má trošku zvýšenou teplotu na omak..
Kamko, u nás máme to samé a už to vlezlo i na mě, cítím se mizerně a bolí mě celé tělo
K dr. nejdem, kdo ví, co bychom tam ještě chytily
Zatím dávám druhý den sirup na kašel a nurofen čípky na noc.
Ahojky tak jsme konečně nastěhovaní a připraveni vyrazit ven,jen koukám že jste všeichni nějak nemocní.U nás chrmle jen tatínek… Tak jak budete Ok těšíme se na jarní venkovní dovádění
![]()
Jo taky se tesime na srazik.
Akorat ne pondelky.To jsem celej den v praci.A v utery a ctvrtek mam okolo 14:30 plus minus rehabilitace chodim k Milousum.Takze to by jsme se pridali az po.Mam to na cca 1 hodku.
Kdo kdy nemůže, to stejně budeme psát znova.
Honzu bych nedávala ani do bruslení. ![]()
nene my zdraví nejsme, naopak horečkujem, blitíčkujem, kašel, rýma, ale oboru až vyzdravíme dáme rádi a dokonce už by to šlo i odpoledne, když už máme dlouho světlo
al ekdy mi vyzdravíme to je teda ve hvězdách ![]()
Ahoj holky, trochu nestíhám.. Dneska jsme byly nakonec u Mudr. tak poslechově jsme naštěstí čistý, jen jsme dokoupily na noc Sinecod kapky, tak snad to pomůže. Tento týden jsme nebyly na žádných pochůzkách, kroužcích, a příští týden to asi nebude o nic lepší
No snad to nějak doma zvládnem.. Jo a já přišla úplně o hlas a to mám v neděli koncert.. Tak jaru zdar ![]()
Lůci jsem objevila na těle 3tečky,Krisi že by? ![]()
Možná jsou to jen potničky. ![]()