Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kac
5049
21.3.12 09:01

Kami mě připadá, že nic, že to nějak samo přejde :zed:
Ale dávám sirup stoptusin, nebo mucosolvan, sinekod- záleží na kašli… :roll:
Laci a vy jste už zdraví?? Douho jses tady neukázala ;)
Honza se nedávno ptal kdy bude sraz v oboře, kde si hrál s klukama(to byli Laci asi tvoji kluci) a potom že tam byli letadýlka. To jsem se divila, že si to pamatuje, asi to pro něj byl zážitek.
Takže mohla by být obora (až budeme zdraví) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
21.3.12 09:09

Tak u nás hlásíme po dlouhé době taky nemoc :cert: Přepadla nás nějaká viróza, ze dne na den holky začaly šíleně smrkat a kašlat, sedí jim to na průduškách, včera začala jedna, dnes i druhá, čekám, kdy to skolí mě :cert:
Na kašel nám zabírá Prospan přes den a Jitrocelový sirup od Mucoplantu na noc…ale taky mám pocit, že to snad pak musí přejít samo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
21.3.12 09:16

johnson baby na spani, holky, musim se s vama podelit o zkusenost, koupila jsem martinkovi mleko po koupeli pro dobre spani (to fialove) a jeho reakce - cely mi po nem zcervenal jak rak :-( on neni na nic alergicky, nemocny (kasel, poradna ryma) naposled vloni v breznu a to jeste ze byl oslabeny po posledni hexa (tuky, tuk), a ted tohle :-( stalo se vam nekdy neco takoveho? jakou kosmetiku pouzivate? kdyz byl maly tak jsem pouzivala seba med, ted mi uz to prislo zbytecne drahe, tak jsem chela vyzkouset neco jineho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
21.3.12 09:24

Marky, já používám celou dobu jen Hipp (už od olejíčku na mazání břicha ;) …a o Johnsonu jsem nečetla nic moc dobrého :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
21.3.12 09:28

od johnsona jsem měla jen mýdlo. Jejich kosmetika Honzovi nějak neseděla.
Používám namíchanou mastičku, na promaˇštování pokožky,nebo krém na ruce:Jedna známá má dítě které má ekzém a zbírá jí na to z LIDLU!! krém na ruce s mandlovým olejem a babuckým máslem za cca 25,– tak jsem ho koupila a mažeme se obě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
21.3.12 09:37

marky, johnson je tim povestnej :cert:
my mazem od prtava excipialem…

juro, diky za tip, poslu tam maminku :lol:

prasatka byla lon 23.3., tak to mame co delat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
21.3.12 14:39
krisulka píše:
marky, johnson je tim povestnej :cert:
my mazem od prtava excipialem…

juro, diky za tip, poslu tam maminku :lol:

prasatka byla lon 23.3., tak to mame co delat :mrgreen:

Jen co se vyzdravíme! Doufám, že počasí vydrží i nadále! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
21.3.12 14:52

holky dík, my dáváme Müllerovy dětské kapky na kašel, malá je zbožňuje.. Ale i když nám to posledně zabralo, tak mě překvapilo, že se to tak rychle vrátilo :-(( Tak rýmu máme taky, tak kdo ví,jestli nemáme taky nějakou virozu, co teď frčí.. Posledně Alička na pruduškách poslechove nic nemela, tak jsem zatim ani k Mudr. nešla, ale nevim no, abych něco nezanedbala.. Takto si hraje, jí, povídá si.. Má trošku zvýšenou teplotu na omak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
21.3.12 18:17

Kamko, u nás máme to samé a už to vlezlo i na mě, cítím se mizerně a bolí mě celé tělo :cert: K dr. nejdem, kdo ví, co bychom tam ještě chytily :roll: Zatím dávám druhý den sirup na kašel a nurofen čípky na noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
21.3.12 18:46

Ahojky tak jsme konečně nastěhovaní a připraveni vyrazit ven,jen koukám že jste všeichni nějak nemocní.U nás chrmle jen tatínek… Tak jak budete Ok těšíme se na jarní venkovní dovádění :) :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
21.3.12 19:35

Jo taky se tesime na srazik.
Akorat ne pondelky.To jsem celej den v praci.A v utery a ctvrtek mam okolo 14:30 plus minus rehabilitace chodim k Milousum.Takze to by jsme se pridali az po.Mam to na cca 1 hodku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
22.3.12 09:10

Kdo kdy nemůže, to stejně budeme psát znova.
Honzu bych nedávala ani do bruslení. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
22.3.12 10:06

nene my zdraví nejsme, naopak horečkujem, blitíčkujem, kašel, rýma, ale oboru až vyzdravíme dáme rádi a dokonce už by to šlo i odpoledne, když už máme dlouho světlo ;) al ekdy mi vyzdravíme to je teda ve hvězdách :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
23.3.12 00:50

Ahoj holky, trochu nestíhám.. Dneska jsme byly nakonec u Mudr. tak poslechově jsme naštěstí čistý, jen jsme dokoupily na noc Sinecod kapky, tak snad to pomůže. Tento týden jsme nebyly na žádných pochůzkách, kroužcích, a příští týden to asi nebude o nic lepší :( No snad to nějak doma zvládnem.. Jo a já přišla úplně o hlas a to mám v neděli koncert.. Tak jaru zdar :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
23.3.12 12:35

Lůci jsem objevila na těle 3tečky,Krisi že by? :think:
Možná jsou to jen potničky. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek