Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kamka33 píše:
tak to nevím
Tak podle toho co tak pročítám diskuse,tak jsem viděla nejvíc snad Řečkovice a ještě dost často Bystrc jo a taky Lesná
To Tuřany jsou snad prázdný a nudný ![]()
krpole a časem chcem se přestěhovat směr Tuřany Slatina chrlice tam je docela levněji než tady
![]()
Tak za sebe můžu říct,že v Tuřanech je celkem hezky.Ve Slatině jsem bydlela dřív je tam taky hezky ale v Tuřanech se mi líbí víc
A Chrlice taky nejsou špatný,takže myslím že je to dobrá volba
![]()
Holky já se vám sem přifařím s dovolením…kdyby jste náhodou někdy měly slezinu v té části Slatina, Líšeň, Tuřany a spol. ráda se přidám, bo vydržet s tím raubířem doma je mor
A kámošky co mám mají buď mnohem mladší nebo mnohem starší děti - jaksi z toho začínám být zoufalá ![]()
RyBANA píše:
Holky já se vám sem přifařím s dovolením…kdyby jste náhodou někdy měly slezinu v té části Slatina, Líšeň, Tuřany a spol. ráda se přidám, bo vydržet s tím raubířem doma je morA kámošky co mám mají buď mnohem mladší nebo mnohem starší děti - jaksi z toho začínám být zoufalá
Přesně tohle znám.Nelinka má mezi sebou celkem velký věkový rozestupy.Stýkáme se s 8.měsíční holčičkou potom se teda ještě občas vidíme s 15.mesíční holčičkou ale ani v jednom případě si holky moc nepohrajou.Jinak se teda ze všech dětí nejčastěji stýká s bratrancema(3 a 4roky)který Nelinka zbožňuje a vždycky když přijednou,tak má děsnou radost a pohrajou si.Chodíme teda ve čtvrtek do cvičení,kde jsou převážně ty děti tak stejně staré a je to celkem fajn
Chvilku se cvičí a pak si chvilku hrajou,takže je to celkem dobrý odreagovaní jak pro mě tak pro malou.Ale je škoda,že je to jen jednou týdně,klidně bych to absolvovala každý den ![]()
Kamka33 píše:
rybana - ahoj a jak máš starého klučinu?
Za měsíc dva roky ![]()
Kac píše:chuanitka píše:Já přestoupila v rámci firmy do Brna.Kac píše:Já myslela, že ses přistěhovala ze severu, to jsi neměnila práci?
maceška je při CVČ tuším, že kdekoliv v Brně.(?)
Já musím nastoupit do práce jinak mě propustí. Nemám VŠ, tak by se mi práce hledala těžko. Jsem si tam jistá, protože tam pracuji už hmmm… už od 18leta znám problematiku.
Maceška je od 9-13hod a sváču dáváš dítku sebou. Ale některé maminky si chodí pro děti třeba kolem 12.
Musí se chodit pravidelně nebo to jde i nárazově?
Agi20 takových cvičení je
my kdybysme chtěli, tak chodíme furt nekam ![]()
chuanitka píše:Kac píše:Musí se chodit pravidelně nebo to jde i nárazově?chuanitka píše:Já přestoupila v rámci firmy do Brna.Kac píše:Já myslela, že ses přistěhovala ze severu, to jsi neměnila práci?
Já musím nastoupit do práce jinak mě propustí. Nemám VŠ, tak by se mi práce hledala těžko. Jsem si tam jistá, protože tam pracuji už hmmm… už od 18leta znám problematiku.
Maceška je od 9-13hod a sváču dáváš dítku sebou. Ale některé maminky si chodí pro děti třeba kolem 12.
Asi i nárazově, ale jde o to aby si dítě zvyklo.Já jsem 5-tá v pořadí na čekačku, tak čekám, že se někdo odhlásí. No aby Lůci chodila stačilo by mi jednou týdně-už tak toh máme dost, že dopoledne nebývýme doma.
Kac píše:chuanitka píše:Asi i nárazově, ale jde o to aby si dítě zvyklo.Já jsem 5-tá v pořadí na čekačku, tak čekám, že se někdo odhlásí. No aby Lůci chodila stačilo by mi jednou týdně-už tak toh máme dost, že dopoledne nebývýme doma.Kac píše:Musí se chodit pravidelně nebo to jde i nárazově?chuanitka píše:Já přestoupila v rámci firmy do Brna.Kac píše:Já myslela, že ses přistěhovala ze severu, to jsi neměnila práci?
Aha
Zbořila jsi mou představu, že tam zavolám, domluvím se a další týden dítě začne chodit do školičky ![]()
Mně by se taky hodilo jedno dopoledne týdně.
Agi volba jsou peníze tam je dá se říct levnějc…
No ryba to ti taky Nikča nesedne co?
a malá je zase pro vás malá ![]()
Já mám pro tebe snad děti mladý a starší a ty máš ten zlatý střed
![]()