Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2616
14.3.12 15:10

tak to nevím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
14.3.12 15:12
Kamka33 píše:
tak to nevím :-)

Tak podle toho co tak pročítám diskuse,tak jsem viděla nejvíc snad Řečkovice a ještě dost často Bystrc jo a taky Lesná :) To Tuřany jsou snad prázdný a nudný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
14.3.12 17:30

Aha, já jsem nic nepročítala, je toho kupa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
14.3.12 17:34

krpole a časem chcem se přestěhovat směr Tuřany Slatina chrlice tam je docela levněji než tady :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
1005
14.3.12 19:21

Tak za sebe můžu říct,že v Tuřanech je celkem hezky.Ve Slatině jsem bydlela dřív je tam taky hezky ale v Tuřanech se mi líbí víc :) A Chrlice taky nejsou špatný,takže myslím že je to dobrá volba :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
14.3.12 21:37

Holky já se vám sem přifařím s dovolením…kdyby jste náhodou někdy měly slezinu v té části Slatina, Líšeň, Tuřany a spol. ráda se přidám, bo vydržet s tím raubířem doma je mor :mrgreen: A kámošky co mám mají buď mnohem mladší nebo mnohem starší děti - jaksi z toho začínám být zoufalá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
14.3.12 21:53

rybana - ahoj a jak máš starého klučinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
15.3.12 07:00
RyBANA píše:
Holky já se vám sem přifařím s dovolením…kdyby jste náhodou někdy měly slezinu v té části Slatina, Líšeň, Tuřany a spol. ráda se přidám, bo vydržet s tím raubířem doma je mor :mrgreen: A kámošky co mám mají buď mnohem mladší nebo mnohem starší děti - jaksi z toho začínám být zoufalá :mrgreen:

Přesně tohle znám.Nelinka má mezi sebou celkem velký věkový rozestupy.Stýkáme se s 8.měsíční holčičkou potom se teda ještě občas vidíme s 15.mesíční holčičkou ale ani v jednom případě si holky moc nepohrajou.Jinak se teda ze všech dětí nejčastěji stýká s bratrancema(3 a 4roky)který Nelinka zbožňuje a vždycky když přijednou,tak má děsnou radost a pohrajou si.Chodíme teda ve čtvrtek do cvičení,kde jsou převážně ty děti tak stejně staré a je to celkem fajn :) Chvilku se cvičí a pak si chvilku hrajou,takže je to celkem dobrý odreagovaní jak pro mě tak pro malou.Ale je škoda,že je to jen jednou týdně,klidně bych to absolvovala každý den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
15.3.12 07:30
Kamka33 píše:
rybana - ahoj a jak máš starého klučinu?

Za měsíc dva roky 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
15.3.12 08:36

Hele rybana se tu objevila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
15.3.12 12:54
Kac píše:
chuanitka píše:
Kac píše:
maceška je při CVČ tuším, že kdekoliv v Brně.(?)
Já musím nastoupit do práce jinak mě propustí. Nemám VŠ, tak by se mi práce hledala těžko. Jsem si tam jistá, protože tam pracuji už hmmm… už od 18let :mrgreen: a znám problematiku.
Já myslela, že ses přistěhovala ze severu, to jsi neměnila práci? :think:
Já přestoupila v rámci firmy do Brna.
Maceška je od 9-13hod a sváču dáváš dítku sebou. Ale některé maminky si chodí pro děti třeba kolem 12.

Musí se chodit pravidelně nebo to jde i nárazově?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
15.3.12 14:00

Agi20 takových cvičení je :-) my kdybysme chtěli, tak chodíme furt nekam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
15.3.12 20:18
chuanitka píše:
Kac píše:
chuanitka píše:
Kac píše:
Já musím nastoupit do práce jinak mě propustí. Nemám VŠ, tak by se mi práce hledala těžko. Jsem si tam jistá, protože tam pracuji už hmmm… už od 18let :mrgreen: a znám problematiku.
Maceška je od 9-13hod a sváču dáváš dítku sebou. Ale některé maminky si chodí pro děti třeba kolem 12.

Asi i nárazově, ale jde o to aby si dítě zvyklo.Já jsem 5-tá v pořadí na čekačku, tak čekám, že se někdo odhlásí. No aby Lůci chodila stačilo by mi jednou týdně-už tak toh máme dost, že dopoledne nebývýme doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
15.3.12 21:25
Kac píše:
chuanitka píše:
Kac píše:
chuanitka píše:
Kac píše:
Asi i nárazově, ale jde o to aby si dítě zvyklo.Já jsem 5-tá v pořadí na čekačku, tak čekám, že se někdo odhlásí. No aby Lůci chodila stačilo by mi jednou týdně-už tak toh máme dost, že dopoledne nebývýme doma.

Aha :) Zbořila jsi mou představu, že tam zavolám, domluvím se a další týden dítě začne chodit do školičky :mrgreen:
Mně by se taky hodilo jedno dopoledne týdně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
15.3.12 21:26

Agi volba jsou peníze tam je dá se říct levnějc…

No ryba to ti taky Nikča nesedne co? :lol: a malá je zase pro vás malá :lol:
Já mám pro tebe snad děti mladý a starší a ty máš ten zlatý střed :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová