Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak my byly dopo otestovat hřiště na ten úterek…pěkně tam teda foukalo, takže se to chce teple obléct, ale třeba se ještě trochu vyčasí. Vevnitř leda tak kafe nebo nahoře před kinem ten malý hrací koutek, co tam snad ještě je, ne?
Akorát na nás je to brzo, my můžeme dorazit až tak po spaní, odhaduji to kolem 16hod. ![]()
Holky u nas to pada nakonec.Jedem na otocku na dva az tri dny do Uh.
HOLKYYYYYY TAK TA ŘEDITELKA CO ŘEKLA V ČEM JE PROBLÉM PROČ BY JI NEVZALI nám naše dítě vzaly do školky je nad čarou znamená to že ji vzaly?
v druhé je nic takže nic. A tu mám sice blíž ale nevadí ta je cesta pěšky tak 10 minut a zpět jako dá se to já tam chodila na ZŠ to bude osud vedle mají hned bazen zdála se mně lepší prostředí školky uvnitř hřiště nádherný já chtěla tuto školku a řekla jsem Jirkovi zda nedáme tuto má smůlu ![]()
marry11 gratulace!!!!!!!!! Nás taky vzali, mě teda ale už čekal před 8 mejl od ředitelky. Kolik máte bodů??
931 bodů co to znamená?Zajímá mně kolikáti sme a to nevím. bude to vyvěsený na školkách ne?
já zatím nemám mail ale dle stránek je tam psano
nad čearou a fajfka tak uvidíme ale asi jo asi ta ředitelka spí.
My máme 934.02. Kamoška má 924 a přijatá není..záleží na každém bodu.Jo a ta fajfka je že je přijatá.Asi to bude vyvěšené na školce. Švagrové malého nepřijali (v květnu 3 roky). Takže vypadá že budu muset být s Bet zadarmo doma, bo příští rok budou brát 3 leťáky, takže Bet má nulovou šanci.
byla jsem nakoupit máme tu stále lazaret včetejně manžela my s Neli jsme ok a na školce u nosu není nic vyvěšeného. takže čekat tu mám u nosu a netuším kolikátá byla. Ale to raději budu chodit 1 km směr kopec než ji nevzít nikde. Víc jsme jich nedávaly nebot vše z ruky.
Ted přoešit kdo ji tam bude vodit je to záležitost tak 15 minut výpravy oproti 5 minutám ale nevadí.
Hlavně že má adresu stejnou jako mš a nevezmou ji co se dá dělat
Holky, velká gratulace ke školkám
Já asi začnu těhotnět, jinak to nevidím
Alí je až říjnová, takže my nemáme šanci ve třech letech asi vůbec, navíc trvalé bydliště kroměříž, takže je to v haáji.. ![]()
kac je máš nový metříky mám pocit
Jasn mně to vyhovuje ta školka je navíc výbavičkou venku daleko lepší tam nemaj v té blíž nic.
Otázka je co za rok bude tam mít kamarádky ji tahat zase o tu školku líž…
čeká maila a čekám a stále nic ředitelka si dává načas
.
A to byla ta co dodala proč bysme ji neměi vzít nebereme roky 2009 a byo tam 18 volných míst Nikču i pohladila po hlavičce a odešly jsme ![]()
No pokud je start i v 9 00 tak ji tam odvedu a mně to bude vyhovat vždyt já budu jako důchoce v těch obchodech a budu mtí i nakoupeno
![]()
A co ostatní kac jak ste doapdly?
kamka jasný těhotnět pěkně dál to abych si s Nel to další dítě pokdu by bylo naplánovala na chlup aby šlo výhodně do školky
![]()
Vypadla mi na zítřek dopoledne kámoška, nešly byste do nějaké kavárničky zítra dopoledne??
Kac, já jdu s kámoškou do veselé kavárny u nás v řečkovicích, sraz máme na půl 10. jestli chceš, tak klidně prijd. zastávka filkukova tramvaje 1 nebo busem 70,42 zastávka Letovická
Kamka33 píše:
Kac, já jdu s kámoškou do veselé kavárny u nás v řečkovicích, sraz máme na půl 10. jestli chceš, tak klidně prijd. zastávka filkukova tramvaje 1 nebo busem 70,42 zastávka Letovická
haha
Já odpovídala na něco jiného
dřív jsem přečetla sz.
kouknu jak se tam dostanu a jak je co daleko. ![]()
Všem velká gratulace k e školkám ![]()
Mi teprve půjdeme pro přihlášku a až 30 se dozvíme jak dopadl
![]()
Půjdete zítra někdo ven????