Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
kattkka píše:kikim píše:Ven klidne ma byt uz hezky a ve ctvrtek jeste muzem.
Nejde te příští týden někdo čtvrtek někam do koutku nebo někam ven??? Něco bych s prckem podnikla…
Tak to by bylo super, kde vůbec bydlíš a kam chodíte ven???
kikim píše:kattkka píše:Tak to by bylo super, kde vůbec bydlíš a kam chodíte ven???kikim píše:Ven klidne ma byt uz hezky a ve ctvrtek jeste muzem.
Nejde te příští týden někdo čtvrtek někam do koutku nebo někam ven??? Něco bych s prckem podnikla…
My bydlime za Brnem. Ale dojedem do Brna.Drive jsme bydleli na Renneske.Uz jsem to psala. ![]()
kattkka píše:kikim píše:My bydlime za Brnem. Ale dojedem do Brna.Drive jsme bydleli na Renneske.Uz jsem to psala.kattkka píše:Tak to by bylo super, kde vůbec bydlíš a kam chodíte ven???kikim píše:Ven klidne ma byt uz hezky a ve ctvrtek jeste muzem.
Jo jo psala,pokud pojedete autem mohli bychom jít ven u Olympie na to hřiště co tam mají????
kikim píše:kattkka píše:Jo jo psala,pokud pojedete autem mohli bychom jít ven u Olympie na to hřiště co tam mají????kikim píše:My bydlime za Brnem. Ale dojedem do Brna.Drive jsme bydleli na Renneske.Uz jsem to psala.kattkka píše:Tak to by bylo super, kde vůbec bydlíš a kam chodíte ven???kikim píše:Ven klidne ma byt uz hezky a ve ctvrtek jeste muzem.
Ja jezdim mhd
dojedu od Popuvek. Nemam ridicak a popravde i kdybych ho mela tak k Olimpii bych autem nejela.Obavam se ze bych dojela na Slovensko.
.Ale k Olimpii dojed muzem.
No budto bychom si dali sraz tam, nebo te muzu vyzvednout u tebe a vzít tě tam autem a pak dom…
Já zrovna čtvrtek mám našlapaný. Plavání-dopol,bruslení-odpol a je večer.
Nechcete zvolit jiný den??? Dojela bych taky MHD-protože auto mám jen ve čtvrtek na to plavčo.
kikim: v pohode.my dojedem tam.My to pak vezmem na nakup a vyzvedna nas deda se snim domluvim. my to zas tak daleko nemame.Do olimpie to jezdi kazdou chvilu takze vic jak 35 minut cesta netrva.
Domluvime se behem tydne treba se jeste nekdo prida.
kattkka píše:
kikim: v pohode.my dojedem tam.My to pak vezmem na nakup a vyzvedna nas deda se snim domluvim. my to zas tak daleko nemame.Do olimpie to jezdi kazdou chvilu takze vic jak 35 minut cesta netrva.
Dobře už se těšíme…
kac: nam je to jedno.Kdyz to nebude pondeli tak je mi to jedno.Aspon myslim ![]()
Kac píše:
Nechcete zvolit jiný den??? Dojela bych taky MHD-protože auto mám jen ve čtvrtek na to plavčo.
Kam chodíte bruslit?
kikim píše:kattkka píše:Dobře už se těšíme…
Taky se tesime. Snad se nejak pozname.
kattkka píše:
kac: nam je to jedno.Kdyz to nebude pondeli tak je mi to jedno.Aspon myslim
Ještě to může být v úterý. Jinak mám doktori a schůzku s architektem…
kattkka píše:kikim píše:Taky se tesime. Snad se nejak pozname.kattkka píše:Dobře už se těšíme…
Až tam budu Marka honit po hřišti s velkým břichem to určitě poznáš
![]()
kikim píše:kattkka píše:Až tam budu Marka honit po hřišti s velkým břichem to určitě poznáškikim píše:Taky se tesime. Snad se nejak pozname.kattkka píše:Dobře už se těšíme…
Domluvime se behem tydne treba se jeste nekdo prida.![]()
![]()
![]()
Kac píše:
A co utery??Muzete??
My se prizpusobime.Akorat popremyslejte jestli dopoledne nebo odpoledne.Utery muzem kidne taky.
Ahojky, my se můžeme přidat v ÚTERÝ odpo, už jsem tam byla s holkama letos dvakrát na odrážedlech a moc se těším, jak tam budeme pořádat srazy, jen aby už fungoval taky ten stánek ![]()