Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Marry11
4.3.12 19:31

ale taky je uupozorněna, že tam jde moc dětí, že tam možná ani chodit nebude :nevim: aby pak nebyl záchvat :think:

• Citovat
  • Upravit
13197
7.3.12 07:18

holky!!!! kdyby jste chteli jit tento tyden na vystavu ProDite, Rybareni, Finance tak vim jak na vystavu zdarma !!!!!!!!!!!!!!!

http://www.odmaminky.cz/…-zdarma-352/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
7.3.12 08:49

marky, nemuzu tam ten kod najit?

jinak, kdyby nekdo chtel nestovice, jste k nam zvani :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
7.3.12 09:00

Ahoj holky :mavam: omlouvám se,že vás tady tak přepadám,jen jsem se chtěla zeptat,jestli by tady nebyla nějaká mamča,která by nás (mě a dcerku 11měsíců)vzala na společnou procházku,bydlíme v Líšni,ale to není podmínkou.Budu mooc ráda,když nás vezmete do party :mrgreen: Jinak přeju pěkný den všem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
7.3.12 09:53

bojjko ty máš 2 děti? :nevim:

Jinak přihláška podána haah ta ředitelka na 18 volných míst se divila, proč by ji neměli vzít když bude 4 leta :mrgreen: :mrgreen: a na stole měla za 2 hodiny asi 50 přihlášek :mrgreen: :mrgreen: a to měla ještě 2 hodiny a další den :mrgreen:

Nikču mám nemocnou chodím s ním co týden mezi děti do kolektivu a za 3 dny je nemocná ale dobře dle muže at si odstuně než půjde do školky.

• Citovat
  • Upravit
708
7.3.12 10:05
Marry11 píše:
bojjko ty máš 2 děti? :nevim:

Jinak přihláška podána haah ta ředitelka na 18 volných míst se divila, proč by ji neměli vzít když bude 4 leta :mrgreen: :mrgreen: a na stole měla za 2 hodiny asi 50 přihlášek :mrgreen: :mrgreen: a to měla ještě 2 hodiny a další den :mrgreen:

Nikču mám nemocnou chodím s ním co týden mezi děti do kolektivu a za 3 dny je nemocná ale dobře dle muže at si odstuně než půjde do školky.

mám desetiletou dceru a 11měsíční,ale myslela jsem na procházky s mimi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
7.3.12 10:08

Drobné upozornění: v Paláci šlechtičen na Svoboďáku je do 7. dubna výstava třetihorních zkamenělin (asi se půjdu nechat vystavit… :mrgreen: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
7.3.12 10:36
krisulka píše:
marky, nemuzu tam ten kod najit?jinak, kdyby nekdo chtel nestovice, jste k nam zvani :mrgreen:

Stačí se zaregistrovat tady
http://registrace.bvv.cz/…-2012/krok-1
A zadat kód pozvánky DITE2012 a může se to na jeden mail zaregistrovat víckrát, takže já jsem právě vytiskla 8 volných vstupenek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
7.3.12 12:41
krisulka píše:
jinak, kdyby nekdo chtel nestovice, jste k nam zvani :mrgreen:

Já bych je brala!!
Měli jsme domluvené už předání bacilů po případném chytnutí, ale chlapeček byl odolný a tak je nechytil. Lepší to dostat nyní, než když budu chodit do práce, nebo bude léto :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
7.3.12 12:41
krisulka píše:
marky, nemuzu tam ten kod najit?jinak, kdyby nekdo chtel nestovice, jste k nam zvani :mrgreen:

Muzu zitra myslim to vazne.Budem hodni.Pisni adresu dojdem na navstevu.Od kdy je mate??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
7.3.12 12:42

neštovice už Honza měl, takže sháním bacil pro Lůci. :lol:
Krisi to jsi ani nečekala, že budeš mít tolik zájemců, že??
Kolik vybíráš za hodinové sezení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
7.3.12 12:45
Kac píše:
neštovice už Honza měl, takže sháním bacil pro Lůci. :lol:
Krisi to jsi ani nečekala, že budeš mít tolik zájemců, že??
Kolik vybíráš za hodinové sezení :lol:

Tak by jsme mohli dojit zaroven at se ji tam netahame na etapy.Jsem rada ze nejsem takova jen ja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
7.3.12 12:53

Teda já zírám, kolik je tu zájemců o neštovice :mrgreen:
Já bych to mohla přijít otestovat, holky jsou naočkované, tak by mě to zajímalo…ale pokoušet to raději nebudu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
7.3.12 13:02
AknelinkaO píše:
Teda já zírám, kolik je tu zájemců o neštovice :mrgreen:
Já bych to mohla přijít otestovat, holky jsou naočkované, tak by mě to zajímalo…ale pokoušet to raději nebudu :roll:

Ja ockovat nedala.Vzhledem k tomu ze vakcina je nevyzkousena a kdyz uz prodela clovek nestovice tak je to dozivotni imunita nez to u vakciny ne.
A nechci aby jednou holka byla tehotna na konci trimestru a chytla to tohle si na triko nevezmu.Ockovat budu jestlize je ne prodela do cca 10 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
7.3.12 13:05

Já vím, že jsou 2 tábory, jedni pro očkování a druzí proti…tak uvidíme, jak to dopadne. Já zas zastávám názor, že když můžu děti od něčeho uchránit, tak to zkusím…a našemu pediatrovi věřím, když mi to doporučoval :roll:
Ale nikomu to samozřejmě nevnucuji ;)

Teď mě napadlo, už jste sehnali nějakého koníka pro Báru? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová