Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
holky!!!! kdyby jste chteli jit tento tyden na vystavu ProDite, Rybareni, Finance tak vim jak na vystavu zdarma !!!!!!!!!!!!!!!
marky, nemuzu tam ten kod najit?
jinak, kdyby nekdo chtel nestovice, jste k nam zvani ![]()
Ahoj holky
omlouvám se,že vás tady tak přepadám,jen jsem se chtěla zeptat,jestli by tady nebyla nějaká mamča,která by nás (mě a dcerku 11měsíců)vzala na společnou procházku,bydlíme v Líšni,ale to není podmínkou.Budu mooc ráda,když nás vezmete do party
Jinak přeju pěkný den všem ![]()
bojjko ty máš 2 děti? ![]()
Jinak přihláška podána haah ta ředitelka na 18 volných míst se divila, proč by ji neměli vzít když bude 4 leta
a na stole měla za 2 hodiny asi 50 přihlášek
a to měla ještě 2 hodiny a další den ![]()
Nikču mám nemocnou chodím s ním co týden mezi děti do kolektivu a za 3 dny je nemocná ale dobře dle muže at si odstuně než půjde do školky.
Marry11 píše:
bojjko ty máš 2 děti?![]()
Jinak přihláška podána haah ta ředitelka na 18 volných míst se divila, proč by ji neměli vzít když bude 4 leta
Nikču mám nemocnou chodím s ním co týden mezi děti do kolektivu a za 3 dny je nemocná ale dobře dle muže at si odstuně než půjde do školky.![]()
a na stole měla za 2 hodiny asi 50 přihlášek
![]()
a to měla ještě 2 hodiny a další den
mám desetiletou dceru a 11měsíční,ale myslela jsem na procházky s mimi
Drobné upozornění: v Paláci šlechtičen na Svoboďáku je do 7. dubna výstava třetihorních zkamenělin (asi se půjdu nechat vystavit…
).
krisulka píše:
marky, nemuzu tam ten kod najit?jinak, kdyby nekdo chtel nestovice, jste k nam zvani
Stačí se zaregistrovat tady
http://registrace.bvv.cz/…-2012/krok-1
A zadat kód pozvánky DITE2012 a může se to na jeden mail zaregistrovat víckrát, takže já jsem právě vytiskla 8 volných vstupenek ![]()
krisulka píše:
jinak, kdyby nekdo chtel nestovice, jste k nam zvani
Já bych je brala!!
Měli jsme domluvené už předání bacilů po případném chytnutí, ale chlapeček byl odolný a tak je nechytil. Lepší to dostat nyní, než když budu chodit do práce, nebo bude léto ![]()
krisulka píše:
marky, nemuzu tam ten kod najit?jinak, kdyby nekdo chtel nestovice, jste k nam zvani
Muzu zitra myslim to vazne.Budem hodni.Pisni adresu dojdem na navstevu.Od kdy je mate??
neštovice už Honza měl, takže sháním bacil pro Lůci. ![]()
Krisi to jsi ani nečekala, že budeš mít tolik zájemců, že??
Kolik vybíráš za hodinové sezení ![]()
Kac píše:
neštovice už Honza měl, takže sháním bacil pro Lůci.
Krisi to jsi ani nečekala, že budeš mít tolik zájemců, že??
Kolik vybíráš za hodinové sezení
Tak by jsme mohli dojit zaroven at se ji tam netahame na etapy.Jsem rada ze nejsem takova jen ja.
Teda já zírám, kolik je tu zájemců o neštovice ![]()
Já bych to mohla přijít otestovat, holky jsou naočkované, tak by mě to zajímalo…ale pokoušet to raději nebudu ![]()
AknelinkaO píše:
Teda já zírám, kolik je tu zájemců o neštovice
Já bych to mohla přijít otestovat, holky jsou naočkované, tak by mě to zajímalo…ale pokoušet to raději nebudu
Ja ockovat nedala.Vzhledem k tomu ze vakcina je nevyzkousena a kdyz uz prodela clovek nestovice tak je to dozivotni imunita nez to u vakciny ne.
A nechci aby jednou holka byla tehotna na konci trimestru a chytla to tohle si na triko nevezmu.Ockovat budu jestlize je ne prodela do cca 10 let.
Já vím, že jsou 2 tábory, jedni pro očkování a druzí proti…tak uvidíme, jak to dopadne. Já zas zastávám názor, že když můžu děti od něčeho uchránit, tak to zkusím…a našemu pediatrovi věřím, když mi to doporučoval ![]()
Ale nikomu to samozřejmě nevnucuji ![]()
Teď mě napadlo, už jste sehnali nějakého koníka pro Báru? ![]()
ale taky je uupozorněna, že tam jde moc dětí, že tam možná ani chodit nebude
aby pak nebyl záchvat