Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
nejste rok 2009 ty my neberem takže holky Nikča je ve školce jasná tutovečka nemá cenu se dívat ani na ceduli čekam rovnou telegram
![]()
Marry11 píše:
nejste rok 2009 ty my neberem takže holky Nikča je ve školce jasná tutovečka nemá cenu se dívat ani na ceduli čekam rovnou telegram![]()
to tam pak bude on-li že kolikátá bude jeslti se to bude posunovat
Ahoj holky,
marry11 bych chtěla mít tvou jistotu, Am je ještě starší a klepu se že ji nevezmou. ![]()
já být na matejdě, tak se vůbec neklepu jestli ji vezmou, nebo ne.
Nijak by mě to neovlivnilo..... ![]()
A Amelce k narozeninám všechno nejlepší!!!!
![]()
labell píše:
Ahoj holky,marry11 bych chtěla mít tvou jistotu, Am je ještě starší a klepu se že ji nevezmou.
marry, taky ti tvou jistotu „zavidim“
u nas berou 46 deti a ja si davam max. 2 promile, ze martinka vezmou ![]()
už se těším na 12-tého jak budu psát odvolání, které mi taky bude k ničemu…
No musím spoléhat na novou školku která se tady bude otevírat, že tam vezmou.
Tuším, že to budu řešit až do podzimu. ![]()
možná to někdo nepochopil naše jistota je že ji vezmou 1 rpocento
mně to pobavilo co řekla ta ředitelka
jesti neví kolik dětí má k zápisu ž házela machra ![]()
No bude doma co už ted budu přemýšlet jak ji zabavovat v té Olympii není to špatný tam mají i normálně program pro děti Nikča tam měla válet s dětima cosi a zapojovat se sedět čekat sice sem tam ji to nešlo chtěla předbíhat ale to je to co se musí naučit.
Takže jestli budu snad dojíždět s kočárem já z Krpole do Olympie co týden a manžel nás bude vyzvedávat k tomu 2× kroužek a k tomu tu Macešku jako školku na 1 den?
marky páni 46dětí to je opravdu hodně a kdyby tk je ještě malý já s Nikčou jsem taky doma a zvládám to. Mně jde jen čistě o kolektiv beruou neberou je mně fuk mám ji doma ráda. Ael chtělo by to kontakt se stejně starýma dětima programy lepší než lezení po 4řech
ale co už ted na soukromou bohužel jako nemáme 8000 kč nato to zato bohužel nestojí…A leda dávat tu co nabízí lužánky na 200 kč na a1 den za 4,5 hodin ale zase 1 den v týdnu se mi zdá málo. Pak mně napadlo ono plavání je pro 4 letý už i bezdozoru?Mám pocit, že ano viděla jsem fotky takže zaplatit ji plavání leda bez Nel to bych nezvládla a tam bude s dětima a k tomu nějaký sportovní kroužek. No nevím co nakoumáme.
Někdo to blbě pochopil ten telegram to je ironie o přijetí
vždyt je až v červenci tudíš děti před ní naberou body i když jsou taky 4 letí a co ti sourozenci k tomu
![]()
A hrotit to vodit ji někam přes celý Brno nemělo smysl ztratila by i tak body.
No uvidíme jak to dopadne spíš ten program co vymyslíme místo té školky.
Marry - jestli jste z Kr.Pole, tak v Řečkovicích je na DDM Gromešova středisko volného času Mateřídouška a tam je hlídání dětí od dvou let a za hodku chtejí jen 30kč!! Děti tam mají pestrý program a zatím jsem ani neviděla, že by nějaké plakalo.. A myslím, že tam mají i oběd nebo svačinky, nějaké jídlo určitě..
Chodíme tam s Alí na cvičení..
hm tak to vypadá dost dobře maj WWW stránky?
no ty kroužky jsme stále ještě nezkusili Nikča jak vyrazíme směr děti spousty tak ihned omarodí takže léčíme se a jak se vyléčíme tak ji tam dáme znova nabere i imunitu do těch školek.
Podívám se nato.
A jinak u mudry se včera zjistilo že naše Nikča po 4 letech nikdo neví že má jazyk srostlý dole takže ji to budou stříhat nemůže ho dát nahoru mudra ji zkoušela a podle řeši by neřekla že to tam má a že krásně mluví tak poslušně vše opakovala při teplotě 39 něco a jinak máme jen virozu bez antibiotik tak uvidíme dnes už nemá ale spí a spí přitom je tu kraval muž šel do práce a další dítě se mně koníčkuje u snídaně ![]()
http://www.ddmhelceletova.cz/…osnicek.html
no vypadá t dost dobře zatm nejlevněji jsem to viděla za 200 kč od 830-12ti takže to by bylo paráda a sjedu 5 zastávek z Krpole ![]()
A tam jsou i kroužky já těžce lovím pro ni něco protože ono vychytatt bezbarierový spoje ve správnou dobu dojít tam t Bohunice jsem vzdala to je zabitý Lesna ta 44 ejde 1 nad za hodinu to taky vzdávám a žabiních tam už nic nemají a co měly tak se ji nelíbilo.
Kde je ta cena napsala sem to tam nenašla.
a též to právě děláme ty koutky at se tam učí čekat zvykat jak to chodí v kolektivu ta Olympie je fakt super a nechtěj moc za 1,5 hodin 70 Kč. To je pěkný měla tam i program volají ty děti ne že si tam jen hrají.
Kroužek v Ikei to bylo zabitý puštěná TV a hotovo.
Takže tak díky moc mrknu se nato. Chtěo by to i kdyby ji vzaly něco před školkou aby ně ji třeba nechtěly vrátit zpět ![]()
Marry, nevím, možná to teda zdražili? Ale když chodíme do cvičení, tak sourozenci - čtyřletí apod. právě zůstávají v tom Rákosníčku
Tak bys to mohla tak dělat i s tvými dětmi. Jedno cvičení, druhé v kolektivu dětí.. Cvičení stojí 600 za pololetí, no levnější myslím už nikde nenajdeš
A učitelka je skvělá. Myslím, že je to od 8 měsíců věku.
Katka já dala jen 2 přihlášky na 15 dětí tam mně v telefonu řekla že neví neví že se uvidí
a osobně sem jedné nevěděla co říct tak jsem ji řekla uff to je příhlášek bylo jich na stole za 2 hodiny asi 50 a ona dodala ale vy ste rok 2008 ne?já říkám to ano ale až v červenci nato mně řekla ale budete 4 letí ty my bereme míst mají 18