Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24320
2.3.12 15:05

Kazde dite je jine.Jako mala me taky od malicka nepotrebuje.
Jako kdybych mela praci kam se vratit tak taky hledam hlidani.pac v dnesni dobe nenajdes pracovni dobu do 15 a vikendy svatky volne.Coz je proste super.
Ono asi neco jineho dat dite do jesli a vyzvedavat ho az v pul 5 a neco jineho je jit dom hned po spani poripadne po obede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
2.3.12 18:00
markytka3 píše:
holky, jak tady ctu o tech soukromych skolkach, neni lepsi zustat s prckem doma, nez vydelavat jen na tu skolku? tam se ceny pohybuji pres 8tis mesicne nebo se pletu? ja su zastancem toho, ze zadne penize nestoji za to, abych cas nestravenila s martinkem dokud je malinky. bo to strasne leti a ti nasi prdolkove jsou ted nejroztomilejsi. za par let je bude zajimat spise pareni her, kamosi nez maminka :-) je fakt, ze i ja ho davam do skolky, ale to jen proto, ze miluje deti, takze bude chodit jen na dopo si pohrat, ja mezitim se budu venovat marketce a odpo budem radit zase spolu. :-)

Markyt, já Markétu do školky dát musím, jdu do práce :) Rodičák mi končí v jejích třech letech. Pokud zůstanu doma, budu bez peněz. Pokud půjdu do práce, dám nejméně půlku platu za školku, ale budu mít na hypotéku (ten zbytek platu :lol:) U nás vždycky všechny místní děti do školky vzali, letos poprvé prý pro všechny není místo :( Ale šanci máme, i když malou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
2.3.12 18:05

No je to těžké. Částečně dávám za pravdu Markytce- ale zase si myslím, že dítě ve 3letech je zralé na kolektiv. Lůci je pořád se mnou, protože tady nikoho nemáme.Do práce zkrátka musím (né že chci, protože mě doma klepne)Nemám VŠ, tak si vyskakovat nemohu.
Bylo mi i líto, když jsem dala Honzu v2,5letech do jeslí. Chodil tam na 8 a chodila jsem pro něj v 15,15. Byl spokojený, až tam dostali jedno dítko, které si vybral za vzor-no přestával mluvit choval se nevím jestli to nazvat „narušeně“, tak jsem ho v dubnu přešoupla do normální školky, aby s tím chlapcem nebyl v kontaktu. Ve školce si našel nejlepšího kamaráda-jsmenoval se Gaži, no naštěstí slušná rodina. Ufff :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
2.3.12 18:10

máte zítra někdo čas? Dopoledne či odpoledne do herničky jsme sami s Lůci???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
2.3.12 18:14
Kac píše:
máte zítra někdo čas? Dopoledne či odpoledne do herničky jsme sami s Lůci???

Ne mame doma tatika.A lecime porad prujem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
2.3.12 18:46

My právě ne. Vlastně ani dneska… :( A ráno jsme se ještě nepohodli… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
2.3.12 19:11

Co pak kvuli cemu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
2.3.12 19:11

my budem doma samy, ale máme zase rýmu .-( Tak větší kolektiv radši néé. V pondělí máme plavčo!! Snad to dopadne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
3.3.12 18:41

Tak jsme nakonec do herničky nešli, protože bylo krásně, tak jsme byli dopo i odpol venku. Dopoledne jsem z pískoviště brala Lůci s řevem. To už si tam hrála skoro 2hodiny. Za to odpoledne co se probudila, tak už stála u dveří :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
3.3.12 22:51

kac no právě Niki už ted ten kolektiv potřebuje bude mít 4 musí se naučit s dětima vycházet chvoat se ve společnoti umět poslouchat jiné naučit se víc. Takže bych ráda já sice zase budu doma jak jsem psala, ale ted už je právě ten věk kdy už je to něco jiného než 3 roky…Ted už musí ale nemusí nebott 15volných mít co máš prosím tě vplánu???
my leda ty školky co jsou na 4.5hodiny a stojí 200 kč na 1 den…
Bez jídla.
Jak jinak ji socializovat mezi děti??A na delší dobu :nevim:
Já fakt nevím co bysme naplánovaly snad toto 1× týdně a to je i tak málo 800 kč v háji a plus asi 2× kroužky?
nic mně jinak nenapadá a kroužky budou náročné doprava a Neli se bude nudit tu snad tam přihláit leda ve stejný čas jako Nikču ale ay v té době měli taky kroužek to by musela být náhoda.

Venku bylo nádherně vypadá to už moc fajn.

A v pondělí jdeme nakonec jen do 2 školek to je prostě zabité bud a nebo nic. Nebudem to hrotit.
Pak by se uvidělo dál co s tím.
A bude to krušné Neli se asi uřve doma s manželem, ale třeba to zvládnout jak říká Niki táta dostane Nelinku a já budu s maminkou a už se těší :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
24320
4.3.12 09:11

Barca ho taky potrebuje ale ta uz dlouho ona tam hlavne chce takze u nas tohle neni zadne nasili.
Me spis vadi trosku jina vec ted uz ne ale treba v Brne stredu bylo jedno z kriterii ze maji prednost sourozenci.
Prijde mi to nefer protoze ti sourozenci jsou klidne mladsi jak treba nase Barca popripadne ostatni 4lete. 5letaky neberu ty skolka ze zakona vzit musi.Nstesti tahle podminka neni hlavni kriteriem ake my to meli tak v podminkach a to puvodne byli podminky jine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
4.3.12 09:14

Lec si myslim ze ty skolky by meli resit kazda mestska cast.U nas se to reseni naslo taky.
Proste prostory ktere obec pronajimala tak si vzala zpet zacla delat rekonstrukci a z toho bude skolky.Takze tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
4.3.12 09:17

NO dopravu mám zajištěnou- táta Obstarával HOnzu od ranního probuzení až doprava do školky a tak to bude i s Lůci. A já už byla v práci. Dříve jsem chodila už na 6tou. Abych měla hodiny a popř. mohla chodit už ve 15domů. Musím mít za měsíc-8hodin(na den)práce,oběd se do toho nezapočítává.
V Brně už to na 6 nedávám, tak chodím na půl7.
Mary jen prosím tě neděs Nikolku tím, že tam ve školce bude sama! Neotáčej to na sebe, ale na děti, že jich tam bude spousta!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
4.3.12 09:19
Kac píše:
NO dopravu mám zajištěnou- táta Obstarával HOnzu od ranního probuzení až doprava do školky a tak to bude i s Lůci. A já už byla v práci. Dříve jsem chodila už na 6tou. Abych měla hodiny a popř. mohla chodit už ve 15domů. Musím mít za měsíc-8hodin(na den)práce,oběd se do toho nezapočítává.
V Brně už to na 6 nedávám, tak chodím na půl7.
Mary jen prosím tě neděs Nikolku tím, že tam ve školce bude sama! Neotáčej to na sebe, ale na děti, že jich tam bude spousta!!

Jo to jsem si vsimla taky dobry postrech pak ti tam nebude chtit chodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
4.3.12 19:08

kac neboj ví že tam bude s dětima jíst u stolečku, že to bude moc pěkné a že bude mít i pyžamko a kdyby někdy chtěla tak může tam i někdy zůstat a že my s Nelinkou si ji budeme vyzvedávat :*
A dnes jsme ji daly do dvou školek mezi děti v olympii a v Ikei a moc se ji tam zase líbilo už tam bla tak 3× :dance:
Mm ji i natočenou co tam dělala :)

Ona musí pochopit, že tam bue sama nebot pak by tam nešla vůbec a že tam děti jsou hodné a bude si s nimi povídat :lol:
A dnes jsme ji školky v Krpoli ukázaly osobně takže dávám 2 přihlášky a hrotit to nebudu

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová