Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24320
1.3.12 08:31
Kac píše:
katko- ať jste brzo fit :kytka: To jsou nepříjemnosti, musíš celý den trčet doma- co kdyby… :roll:

Nejsme doma :oops: nastesti mala rekne za vcas a nahradni obleceni to jisti.Dneska skocime k doktorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
1.3.12 13:03

Kac - my v pátek chodíme na cvičení. A v té solné jeskyni si tvé děti hrají? Nebo jsou v klidu? Malá by tam asi chtěla lítat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
1.3.12 13:08

kamko- je tam spoustu hraček. Takže Lůci měla hrabky, nebo lopatku a přesypavala z kyblíku na bábovku a zpátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
1.3.12 13:11

tak jsem po hodinovém!! uspávání sklidila půlhodinové spaní :think: dneska je divná konstalace :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
1.3.12 13:14

Holky, kam jdete do jeskyně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
1.3.12 13:29
Kac píše:
solná jeskyně- šel by někdo v pátek dopoledne do solné j. na Orlí? Vstup (85 na rodinné pasy)dítě zdarma. Třeba na 10hod? Byli jsme dneska a líbilo se nám to. Zítra jdeme na plavčo, takže očekávám, že v pátek bude mít lehkou rýmu. :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
1.3.12 13:36

Dík, jsem slepejš… Jestli dopadneme zítra dobře u doktorky, tak by nám to určitě prospělo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
1.3.12 14:51

Přemýšlím, že vlastně zítra budu muset jít k Dr. pro razítko na přihlášku do školky, Když se to má podávat v pondělí-úterý :zed:
Tak se omlouvám a solnou ruším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
1.3.12 15:08

Kac OK, tak příště ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
1.3.12 15:14
Kac píše:
Přemýšlím, že vlastně zítra budu muset jít k Dr. pro razítko na přihlášku do školky, Když se to má podávat v pondělí-úterý :zed:
Tak se omlouvám a solnou ruším

Tak si to uzij.My uz k zapisu nemusime.Na Brne stred nas nevzali.Ale u nas ano. :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
1.3.12 18:41

katko- to vám gratuluji :dance: a závidím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
1.3.12 18:45

Oteviraji v zari skolku pro 50 deti.A uz budem obcany Popuvek.
V Brne je to des.Mala mela v lednu 3.Ze 104 deti skoncila 42 brali 17 mluvim o Brne z toho 10 sourozencu takze tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
1.3.12 19:00

Já doufám, že nás vezmou buď do nové školky na Vedlejší kde se otevírají 2třídy.
Nebo necelý půl rok vydržíme na soukromé. Mám jich pár vypsaných, jstejně ty levnější budou rozebrané, takže počítám zbydou ty „mastné“. Půl roku překlepeme. Místo hypotéky budeme platit školku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
1.3.12 19:14
Kac píše:
Já doufám, že nás vezmou buď do nové školky na Vedlejší kde se otevírají 2třídy.
Nebo necelý půl rok vydržíme na soukromé. Mám jich pár vypsaných, jstejně ty levnější budou rozebrané, takže počítám zbydou ty „mastné“. Půl roku překlepeme. Místo hypotéky budeme platit školku :mrgreen:

Kac nechcu ti krast iluze ale pry jsou rozebrane i ty drahe z doslechu.Ale uvidite drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
1.3.12 19:37

My chceme až od března, takže něco se uvolní. Neříkej mi, že školku, kde je školné 8-10000 je takový zájem, že se tam místo nenajde :roll:
Ale najde- jde jim o peníze !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová