Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nikča měla rýmu Neli čekám kdy to chytne vstávačka v 5 ráno luxus
ale usnuly obě a já si dala krásnou snídani bez řevu v klidku ted dorazila Nikča tak frčím za ní.
V uterý jsem ji přihlásila do nového kroužku kroužek Myšky byl za trest
Boj to byl ted bude chodit do sportovní školičky
Jen neím no snad už je dobrá mrzelo by mně kdyby to padlo. co hodinu je ZDARMA muž nakoumal prostřídejte každý kroužek a máme to ZADARMO ![]()
Marry ahojky, můžu se vtírnout do diskuse? na srázek nám to nakonec nevyšlo, měli jsme toho hodně. Co to byl za kroužek ty Myšky? že to nestálo za to? My jsme začali chodit do angličtiny s Hocusem a Lotusem, tak snad to malýho vydrží bavit ![]()
Kamko- příští týden jsme samy.
Asi pojedeme do solné jeskyně v Boskovicích.
Manžel se jede zase potápět.
Srazík může být, ale šla bych opět dopoledne, když někdo napíše, že může a půjde.
Zatím to vypadá, že můžeme až v pátek. Každý den máme něco-což je dobře, protože doma by Lůci nejraději koukala na pohádky ![]()
Nikča bude mtí narozeniny a všude jsou auta jezdí i po bytě s autama ![]()
Sama je burák máma je Sally ale pšt ![]()
jajka no byly jsme na latě blízko to je kurz Myšky pro maminku s 2 dětima starší měla mtí rpogram a mladí taky a já vlastně taky ![]()
Přišly jsme kupodivu jsme to stihly a to jsem to hledala a mařka měla 2 děti a já říkám to bude ona myška ta mně tam dovede no to bylo za trest zabloudila jsem
Ale stihnuto.
Byla tam cvičitelka a 1 mařka nevím zda to bylo vše nemocný netuším.
Nikča co tam dělala podotýkám, že mně poslouchá na slovo tam se procházela prohlížela si, že mají velký balony komentovala uplně všechno že to je malý velký a to že tam mají místo aby cvičila ![]()
Takže jak říkám vkuse jsem ji buzerovala aby něco dělala nechtěla plácat rukama cvičit a tak dále. S Nel to je bezkomentáře na te jejich úžasná podložce měla být bez dozoru
J8 sem si měla vzít tu starší co mně odporovala sedět na balonu takže strhaná 16 kg
a o Nei jsem se bála.
Dobrý jedinej komu se tam líbilo byla Nelinka ![]()
Pak tam spustili běh no tak to už se Nikči líbilo jenže zas neposlouchala měla sedět v kruhu procházela se po celé místnosti
ale už spolupracovala a pak vytáhly balony nadotkovala že chce ZELENEJ
a to už se ji líbilo závodění s balonem a POSLOUCHALA.
Tudíš pak bylo kreslení síla mařka co měla dítko o týden mladší než já nechala na te jejich užasné KARIMATCE to bl kus hadru a sedla si ke starším ke stolu s malováním a to tam řvalo a ještě koníčkovalo se ![]()
Takže asi tak já sem držela Neli v náruči u toho seděla se splašenou Nikčou než jsem se otočila pomalovala lavici
prostě za test ![]()
A mařka cvičitelka svoje dítě nechala s nůžekam v ruce a odešla a to si stříkalo a mělo max 2 roky ![]()
No mně málem odvezly já jsem stříhala a ona nelpila bubínek.
Pak měli paličkama bubnovat do toho bubínku Nikča odmítla palčky nechala na zemi a bubínek malej roztrhala ![]()
Takže asi tak takže ona a sedět na zadku a mávat rukama není je pořád v běhu tudíš jsem ted objevila kroužek sice je v Bohunicích ale je to 30 minut tramvají budu tam s Neli samotinká dělat procházky oni si ji vezmou já to neuvidím co tam předvede ale věřím že s alonama a soutěžení s dětima snad bude spolupracovat.
Ale jinak je milá a přátelská jen ona nemá ráda kreslení a to křeslení bylo stylem něco si načárejte ![]()
tak asi tak a bylo 5 minutový
![]()
Ale bylo to zadarmo aniž by ne za tu moji námahu a v tak debilní čas v 11-12hodin že jsme dorazili domu v 13 40 a daly až pak oběd ale Neli byla zlatíčko nechala náš najíst a až pak baštila ona.
Už nikdy ted mám kroužek v 15 30 ![]()
A já budu mít 1 hodinu relax bude tam sama ![]()
Jinak kakim odpráskla jsem to tak uvidíme co napíše ![]()
holky, co srazik ve stredu dopoledne? opet v cafe&play?
no u nas jsou krouzky super, chodime cvicit 3× tydne, pokazde jinam, cena za vstup je 15kc na 1-2hodiny
pak mame anglictinu (1200kc za pololeti)
, pak dilnicky taky za 15kc na 3hodiny
ja byt s martinkem doma, tak me asi jebne
bohuzel, jsem kvuli mne museli zrusit plavani
bo to martinka bavilo nejvic a byl z nej vzdycky vyrizenej, ale stastnej ![]()
Ahojky, dlouho jsem tu nebyla…ale dočetla jsem vás poctivě ![]()
My taky s holkama obrážíme různý kroužky, protože doma se jen rvou a křičí a mě by z toho asi hráblo ![]()
Takže máme angličtinu, hudební kroužek Yamaha a montessori dílničky ![]()
Markytko, kam chodíš na tak levné kroužky, to asi není v Brně, ne? ![]()
Středa dopo nemůžeme, máme anglinu ![]()
AknelinkaO píše:
Markytko, kam chodíš na tak levné kroužky, to asi není v Brně, ne?
aknelinko, anglictina je v brne u burianova namesti (kr.pole),dilnicky a cviceni u nas za brnem .
My tiez tento tyzden nikam nemozeme, slecna ma 38,5, odmieta jest a je pekne protivna.
Ja som sa dnes na gynde dozvedela ze ten divny prvy menzes sa neupravi. Som 10+1 … tak s manzelom rozdychavame …
Jé Bábi, tak moc gratulujeme
A Vikince přejeme brzké uzdravení!!! ![]()
Příští středu srazík, no leda, že bych nebyla odjetá na hory ![]()
kakim tak mně psala, že leda přes tebe převzít tak my na to večer s mužem koukneme.
Jemu jsem říkala, je těhulka ani o tom neví viz Bábi
úžasná já mu řekla ju taky bych chtěla další a dodal uvidíme
čeká nás toto téma na výročí Nelinky ![]()
Babi a gratuluju a těš se ale ty ses dušovala že to bude rozmazelný jedináček doufám, že tedy bude stejně nespaví jak si povídala
mně Neli vstávala ted 2× v 5 ráno nevím co se ji stálo
ne po sobě naštěstí.
Já zase středu nemůžu
Máte tak špatný dny a dopoledne to je taky špatný odpoledne můžem zítra frčíme do toho kroužku tyjo to bude relax Neli by mohla i spinkat a já se tam snad unudím tedy možná
vlastně spát asi nebude já ji budu vybalovat abych Nikču nahnala někam do tělocvičny či kam takže smůla ![]()