Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
66
27.2.12 20:12
Marry11 píše:
kakim tak mně psala, že leda přes tebe převzít tak my na to večer s mužem koukneme.
Jemu jsem říkala, je těhulka ani o tom neví viz Bábi :dance: úžasná já mu řekla ju taky bych chtěla další a dodal uvidíme :lol: čeká nás toto téma na výročí Nelinky :lol:
Babi a gratuluju a těš se ale ty ses dušovala že to bude rozmazelný jedináček doufám, že tedy bude stejně nespaví jak si povídala :roll: mně Neli vstávala ted 2× v 5 ráno nevím co se ji stálo :twisted: ne po sobě naštěstí.Já zase středu nemůžu :twisted: Máte tak špatný dny a dopoledne to je taky špatný odpoledne můžem zítra frčíme do toho kroužku tyjo to bude relax Neli by mohla i spinkat a já se tam snad unudím tedy možná :mrgreen: vlastně spát asi nebude já ji budu vybalovat abych Nikču nahnala někam do tělocvičny či kam takže smůla :mrgreen:

No asi toho má hodně mělo jí dojít přes dvacet krabic…
Kam jdete do kroužku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
27.2.12 20:14

kakim no já se ji musím zeptat s čím mám počítat s 50ti procentní slevou se v tom nevyznam :nevim:

My frčíme do Lány zda se nepletu do Bohunic sportovní školička je to od 3-6 let pro děti měli možná 8 míst dle netu z 20ti děti a ten kroužek Myšky možná byla na něj už stará byl od 2-3 let a mimi a všichni tam nemluvili a byly max 2 roky a 2 měsíce tedy ty 2 děti chodící co tam byly :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Marry11
27.2.12 20:17

http://www.luzanky.cz/…/krouzky.php?… tady jsem vybírala ty žabky byly obsazený ty jsem taky chtěla že bysme to měi blíž do žabin…No nevadí pojedu tramvají až tam 26minut a snad ji to bude bavit a kdyby tam dělala velký lumpárny :twisted: :twisted: tak ji přihlásíme do denní školky 1× týdně do té macešky na 4.5hodiny stojí to 200kč na 1 den :evil:

• Citovat
  • Upravit
66
27.2.12 20:21
Marry11 píše:
http://www.luzanky.cz/…/krouzky.php?… tady jsem vybírala ty žabky byly obsazený ty jsem taky chtěla že bysme to měi blíž do žabin…No nevadí pojedu tramvají až tam 26minut a snad ji to bude bavit a kdyby tam dělala velký lumpárny :twisted: :twisted: tak ji přihlásíme do denní školky 1× týdně do té macešky na 4.5hodiny stojí to 200kč na 1 den :evil:

já hledám pro malýho taky něco a pořád nevím co…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.2.12 20:35

Marry, no ja som otehotnela bez jedinej kvapky menstruacnej krvi. Chlap sa mi proste trafil na prvy mozny termin, no … nezacat teraz spinit, tak cakam na prvy menzes az kym nebudem mat brucho pod nosom :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
27.2.12 20:59
Bábi Zlopočasná píše:
Marry, no ja som otehotnela bez jedinej kvapky menstruacnej krvi. Chlap sa mi proste trafil na prvy mozny termin, no … nezacat teraz spinit, tak cakam na prvy menzes az kym nebudem mat brucho pod nosom :oops:

babi, velka gratulace!!!!!!! vitej do klubu :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
27.2.12 20:59

zvláštní anti snad funguje ne?:) i kdyý kondom y sou na druhým místě :lol: třeba se jednou taky lekneme :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
27.2.12 21:02

Marry, my sme chceli druhe dieta a chlap sam nechcel, aby som do seba pchala tabletky. Tak si u nas dava pozor on. No ale vdaka malej takmer spolu nespime, tak ked sa to konecne stalo, tak sa tesil, az si nedal pozor … Popravde, nedal si pozor vseho vsudy druhykrat … :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.2.12 21:03

A dik za gratulacie. Ja este stale neverim ze som naozaj tehu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
27.2.12 21:18

aha tak to jsem popleta já pochopila jak malá je vyčerpávají z kdysi nebo já se omlouvám bud ráda, že to bylo takto bze nervů sledování je to tam a si hubená to bych taky nepoznala :lol:

• Citovat
  • Upravit
Kac
5049
28.2.12 08:32

Bábi-taky gratulka k těhu :kytka: . A jesle jsou vyřešené :lol:
My po 3měsících klidu máme opět super rýmu :cert: to jsem si říkala, že po ATB budee mít klid až do jara :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
28.2.12 11:41

Bábi gratuluju k těhu, hlavně ať všechno probíhá jak má
*Marry*** my chodíme do Macešky v Líšni, super až na to dojíždění a samozřejmě kdyby se tolik neplatilo, dávala bych i víckrát za týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
28.2.12 11:44

Kac u nás je to tuto zimu taky špatný, rýma a jiné vždy cca po měsíci znovu. Bohužel bydlíme v domku se švagrovou co má starší děti a vždycky něco přitáhnou ze školky. Blbý je to hlavně u menšího, protože musím pořád odsávat. Teď jsme zdraví, tak jsme radši odjeli k babičce protože tam mají další infekci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
28.2.12 12:15

Bábi gratulace!
Kdybys chtěla mezi těhulky z Brna, tak se přihlas o vstup… ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.2.12 12:30

Balenka, a kde sa o vstup prihlasit? Nejak sa mi nedari orientovat … asi som z vykojeneho mozgu plynule presla do tehu demencie :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová