Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Marry11 píše:
kakim tak mně psala, že leda přes tebe převzít tak my na to večer s mužem koukneme.
Jemu jsem říkala, je těhulka ani o tom neví viz Bábiúžasná já mu řekla ju taky bych chtěla další a dodal uvidíme
čeká nás toto téma na výročí Nelinky
Babi a gratuluju a těš se ale ty ses dušovala že to bude rozmazelný jedináček doufám, že tedy bude stejně nespaví jak si povídalamně Neli vstávala ted 2× v 5 ráno nevím co se ji stálo
ne po sobě naštěstí.Já zase středu nemůžu
Máte tak špatný dny a dopoledne to je taky špatný odpoledne můžem zítra frčíme do toho kroužku tyjo to bude relax Neli by mohla i spinkat a já se tam snad unudím tedy možná
vlastně spát asi nebude já ji budu vybalovat abych Nikču nahnala někam do tělocvičny či kam takže smůla
No asi toho má hodně mělo jí dojít přes dvacet krabic…
Kam jdete do kroužku?
kakim no já se ji musím zeptat s čím mám počítat s 50ti procentní slevou se v tom nevyznam ![]()
My frčíme do Lány zda se nepletu do Bohunic sportovní školička je to od 3-6 let pro děti měli možná 8 míst dle netu z 20ti děti a ten kroužek Myšky možná byla na něj už stará byl od 2-3 let a mimi a všichni tam nemluvili a byly max 2 roky a 2 měsíce tedy ty 2 děti chodící co tam byly ![]()
http://www.luzanky.cz/…/krouzky.php?… tady jsem vybírala ty žabky byly obsazený ty jsem taky chtěla že bysme to měi blíž do žabin…No nevadí pojedu tramvají až tam 26minut a snad ji to bude bavit a kdyby tam dělala velký lumpárny
tak ji přihlásíme do denní školky 1× týdně do té macešky na 4.5hodiny stojí to 200kč na 1 den ![]()
Marry11 píše:
http://www.luzanky.cz/…/krouzky.php?… tady jsem vybírala ty žabky byly obsazený ty jsem taky chtěla že bysme to měi blíž do žabin…No nevadí pojedu tramvají až tam 26minut a snad ji to bude bavit a kdyby tam dělala velký lumpárny![]()
tak ji přihlásíme do denní školky 1× týdně do té macešky na 4.5hodiny stojí to 200kč na 1 den
já hledám pro malýho taky něco a pořád nevím co…
Marry, no ja som otehotnela bez jedinej kvapky menstruacnej krvi. Chlap sa mi proste trafil na prvy mozny termin, no … nezacat teraz spinit, tak cakam na prvy menzes az kym nebudem mat brucho pod nosom ![]()
Bábi Zlopočasná píše:
Marry, no ja som otehotnela bez jedinej kvapky menstruacnej krvi. Chlap sa mi proste trafil na prvy mozny termin, no … nezacat teraz spinit, tak cakam na prvy menzes az kym nebudem mat brucho pod nosom
babi, velka gratulace!!!!!!! vitej do klubu
![]()
zvláštní anti snad funguje ne?:) i kdyý kondom y sou na druhým místě
třeba se jednou taky lekneme ![]()
Marry, my sme chceli druhe dieta a chlap sam nechcel, aby som do seba pchala tabletky. Tak si u nas dava pozor on. No ale vdaka malej takmer spolu nespime, tak ked sa to konecne stalo, tak sa tesil, az si nedal pozor … Popravde, nedal si pozor vseho vsudy druhykrat … ![]()
A dik za gratulacie. Ja este stale neverim ze som naozaj tehu ![]()
aha tak to jsem popleta já pochopila jak malá je vyčerpávají z kdysi nebo já se omlouvám bud ráda, že to bylo takto bze nervů sledování je to tam a si hubená to bych taky nepoznala ![]()
Bábi-taky gratulka k těhu
. A jesle jsou vyřešené ![]()
My po 3měsících klidu máme opět super rýmu
to jsem si říkala, že po ATB budee mít klid až do jara ![]()
Bábi gratuluju k těhu, hlavně ať všechno probíhá jak má
*Marry*** my chodíme do Macešky v Líšni, super až na to dojíždění a samozřejmě kdyby se tolik neplatilo, dávala bych i víckrát za týden.
Kac u nás je to tuto zimu taky špatný, rýma a jiné vždy cca po měsíci znovu. Bohužel bydlíme v domku se švagrovou co má starší děti a vždycky něco přitáhnou ze školky. Blbý je to hlavně u menšího, protože musím pořád odsávat. Teď jsme zdraví, tak jsme radši odjeli k babičce protože tam mají další infekci.
Bábi gratulace!
Kdybys chtěla mezi těhulky z Brna, tak se přihlas o vstup… ![]()
Balenka, a kde sa o vstup prihlasit? Nejak sa mi nedari orientovat … asi som z vykojeneho mozgu plynule presla do tehu demencie ![]()