Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24320
21.2.12 17:32
kikim píše:
kattkka píše:
Cekam na vyjadreni pokud se nikdo nevyjadri zustavame doma a pujdem se projit akorat.
Já bych šla pokud nevadí,že jse nová…

proc by to vadilo??No ja chci jit taky ale az potom obede.Okolo 13-14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
21.2.12 19:56

Ahojte,
omlouvám se, ale dneska jsem byla tařka celý den pryč jen na spaní jsme domů dorazily. mmch nám vypověděla službu pračka- je 3měsíce po záruce!!!
:pocitac: :cert: :cert:
Manžel na to koukne a zkusí ve podívat na řešení kodu závady.
Bude tam teda někdo DOPOLEDNE???Abych tam neseděla sama s Lůci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
21.2.12 20:01

KAC: my az po obede presne okolo 12-14 jeste musim na pojistovnu a jeste neco koupit a vyridit nakonec.Takze pro nas ideal odpoledni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
21.2.12 20:18

holky, na 13 hodku jsme s martinkem v cafe&play. odchazime zhruba kol. 16hod. na anglictinu, budeme radi, kdyz se ukazete :mavam: :mavam:

pro novacky: poznavaci znameni - velryboidni maminka a kolem ni rostak martinek viz. foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
21.2.12 20:22
markytka3 píše:
holky, na 13 hodku jsme s martinkem v cafe&play. odchazime zhruba kol. 16hod. na anglictinu, budeme radi, kdyz se ukazete :mavam: :mavam:pro novacky: poznavaci znameni - velryboidni maminka a kolem ni rostak martinek viz. foto

Oki.Marky nemas pro me nahodou nejake veci?? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
21.2.12 21:38
markytka3 píše:
kattkka píše:
markytka3 píše:
holky, na 13 hodku jsme s martinkem v cafe&play. odchazime zhruba kol. 16hod. na anglictinu, budeme radi, kdyz se ukazete :mavam: :mavam:pro novacky: poznavaci znameni - velryboidni maminka a kolem ni rostak martinek viz. foto
Oki.Marky nemas pro me nahodou nejake veci?? :oops:
no naposled jsem ti nejake davala :-) jestli potrebujes dalsi jukni na eshopek (martinko.eshop-zdarma.cz) , mam tam dalsi zbozi :-) :mavam:

dobry tak mam blbeho pamatovaka. :oops: .Ale radsi to zkontroluj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
22.2.12 08:42
markytka3 píše:

Měli bychom to stihnou kolem 12-13 jen už kolem 15 musíme odjíždět máme dnes konečně schůzku s architektem. Už se těšíme ( doufám,že vše stihneme)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
23.2.12 13:42

Ahoj holky, tak jak dopadl sraz? My jsme včera měly zkušební hodinu plavání a bylo to super :-) Už nás konečně přešla ta rýma a kašel, tak můžem i do vody :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
23.2.12 14:45

kamko: nakonec jsme byli akorat s markyt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
23.2.12 14:48

Ahoj já tam došla dnes popletla jsem si den… Tak mě to moc mrzí těšila jsem se na nové známé a hlavně,že malej bude mít kamarády…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
23.2.12 14:59
kikim píše:
Ahoj já tam došla dnes popletla jsem si den… Tak mě to moc mrzí těšila jsem se na nové známé a hlavně,že malej bude mít kamarády…

ty si trdlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
23.2.12 15:06
kattkka píše:
kikim píše:
ty si trdlo :lol:

No mám to nějaké celé přeházené :D :D Pondělí jsem proležela a malej byl u babičky,tak jsem to brala za neděli… Bylo tam hodně lidí mě to dnes překvapilo,že bylo dost plno.. Byla jsem tam poprvé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
23.2.12 18:20

Tak odpoledne tam bývá víc lidí.. Dopoledne nevím.. Ale doufám, že snad míň :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
23.2.12 18:22

posílám odkaz na jarní bazárek :-) http://puma.isibrno.cz/…JarniBazarek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
23.2.12 18:24

A ještě na dětský karneval http://puma.isibrno.cz/…tskyKarneval