Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
kikim píše:kattkka píše:Já bych šla pokud nevadí,že jse nová…
Cekam na vyjadreni pokud se nikdo nevyjadri zustavame doma a pujdem se projit akorat.
proc by to vadilo??No ja chci jit taky ale az potom obede.Okolo 13-14
Ahojte,
omlouvám se, ale dneska jsem byla tařka celý den pryč jen na spaní jsme domů dorazily. mmch nám vypověděla službu pračka- je 3měsíce po záruce!!!
![]()
Manžel na to koukne a zkusí ve podívat na řešení kodu závady.
Bude tam teda někdo DOPOLEDNE???Abych tam neseděla sama s Lůci ![]()
KAC: my az po obede presne okolo 12-14 jeste musim na pojistovnu a jeste neco koupit a vyridit nakonec.Takze pro nas ideal odpoledni.
holky, na 13 hodku jsme s martinkem v cafe&play. odchazime zhruba kol. 16hod. na anglictinu, budeme radi, kdyz se ukazete
![]()
pro novacky: poznavaci znameni - velryboidni maminka a kolem ni rostak martinek viz. foto
markytka3 píše:
holky, na 13 hodku jsme s martinkem v cafe&play. odchazime zhruba kol. 16hod. na anglictinu, budeme radi, kdyz se ukazete![]()
pro novacky: poznavaci znameni - velryboidni maminka a kolem ni rostak martinek viz. foto
Oki.Marky nemas pro me nahodou nejake veci?? ![]()
markytka3 píše:kattkka píše:no naposled jsem ti nejake davalamarkytka3 píše:Oki.Marky nemas pro me nahodou nejake veci??
holky, na 13 hodku jsme s martinkem v cafe&play. odchazime zhruba kol. 16hod. na anglictinu, budeme radi, kdyz se ukazete![]()
jestli potrebujes dalsi jukni na eshopek (martinko.eshop-zdarma.cz) , mam tam dalsi zbozi
![]()
dobry tak mam blbeho pamatovaka.
.Ale radsi to zkontroluj.
markytka3 píše:
Měli bychom to stihnou kolem 12-13 jen už kolem 15 musíme odjíždět máme dnes konečně schůzku s architektem. Už se těšíme ( doufám,že vše stihneme)…
Ahoj holky, tak jak dopadl sraz? My jsme včera měly zkušební hodinu plavání a bylo to super
Už nás konečně přešla ta rýma a kašel, tak můžem i do vody ![]()
Ahoj já tam došla dnes popletla jsem si den… Tak mě to moc mrzí těšila jsem se na nové známé a hlavně,že malej bude mít kamarády…
kikim píše:
Ahoj já tam došla dnes popletla jsem si den… Tak mě to moc mrzí těšila jsem se na nové známé a hlavně,že malej bude mít kamarády…
ty si trdlo ![]()
kattkka píše:kikim píše:ty si trdlo
No mám to nějaké celé přeházené
Pondělí jsem proležela a malej byl u babičky,tak jsem to brala za neděli… Bylo tam hodně lidí mě to dnes překvapilo,že bylo dost plno.. Byla jsem tam poprvé.
Tak odpoledne tam bývá víc lidí.. Dopoledne nevím.. Ale doufám, že snad míň ![]()
posílám odkaz na jarní bazárek
http://puma.isibrno.cz/…JarniBazarek
A ještě na dětský karneval http://puma.isibrno.cz/…tskyKarneval