Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Myslím, že si najdeš diskusi Těhulky Brno 2012 a požádáš o vstup… Já jsem nováček, vím prd, jak to funguje ![]()
Jajko- myslela jsem si, že tuto zimu to bude lepší, že už snad všechny bacily od staršího bráchy má.
No asi ještě néé ![]()
Umí smrkat ale nechce jak jí to tam zabublá, tak konec. ![]()
Bábi Zlopočasná píše:
My tiez tento tyzden nikam nemozeme, slecna ma 38,5, odmieta jest a je pekne protivna.
Ja som sa dnes na gynde dozvedela ze ten divny prvy menzes sa neupravi. Som 10+1 … tak s manzelom rozdychavame …
Bábi, moc gratuluju
![]()
A první trimestr máš téměř za sebou ![]()
Tobě nebylo špatně nebo tak něco? ![]()
chuanitka píše:Bábi Zlopočasná píše:Bábi, moc gratuluju
My tiez tento tyzden nikam nemozeme, slecna ma 38,5, odmieta jest a je pekne protivna.
Ja som sa dnes na gynde dozvedela ze ten divny prvy menzes sa neupravi. Som 10+1 … tak s manzelom rozdychavame …![]()
![]()
A první trimestr máš téměř za sebou
Tobě nebylo špatně nebo tak něco?
Chuanitko, trpela som dusnostou ako pri prvom tehu. Ale jeden doktor mi povedal ze je to tymi mrazmi, co akurat boli, a ze mam pockat az prejdu, ci sa mi neulavi, a druhy doktor mi povedal ze ak sa to nezlepsi, mam ist na plucne.
Na gyndu som sa neobtazovala, cakala som na prvy menzes po kojeni, od doktorky som vedela ze to moze chvilku trvat kym sa vsetko rozbehne. No, chvilku to este potrva ![]()
Gynekologicka mi gratulovala k chlapovi, co sa dokazal trafit do prveho mozneho terminu ![]()
Dievcata, k dnesnemu dnu som 24 mesiacov bez kramov a treti mesiac tehula ![]()
Bábi Zlopočasná píše:chuanitka píše:Bábi Zlopočasná píše:Bábi, moc gratuluju
Ja som sa dnes na gynde dozvedela ze ten divny prvy menzes sa neupravi. Som 10+1 … tak s manzelom rozdychavame …![]()
![]()
Tobě nebylo špatně nebo tak něco?Chuanitko, trpela som dusnostou ako pri prvom tehu. Ale jeden doktor mi povedal ze je to tymi mrazmi, co akurat boli, a ze mam pockat az prejdu, ci sa mi neulavi, a druhy doktor mi povedal ze ak sa to nezlepsi, mam ist na plucne.
Dievcata, k dnesnemu dnu som 24 mesiacov bez kramov a treti mesiac tehula
Na gyndu som sa neobtazovala, cakala som na prvy menzes po kojeni, od doktorky som vedela ze to moze chvilku trvat kym sa vsetko rozbehne. No, chvilku to este potrva
Gynekologicka mi gratulovala k chlapovi, co sa dokazal trafit do prveho mozneho terminu
To bude dobré, až budeš na gyndě hlásit poslední menzes únor 2009 ![]()
Ale asi tě čekají komplikace s určením termínu porodu ![]()
chuanitka píše:Bábi Zlopočasná píše:To bude dobré, až budeš na gyndě hlásit poslední menzes únor 2009chuanitka píše:Bábi Zlopočasná píše:Bábi, moc gratuluju
![]()
Tobě nebylo špatně nebo tak něco?Chuanitko, trpela som dusnostou ako pri prvom tehu. Ale jeden doktor mi povedal ze je to tymi mrazmi, co akurat boli, a ze mam pockat az prejdu, ci sa mi neulavi, a druhy doktor mi povedal ze ak sa to nezlepsi, mam ist na plucne.
Dievcata, k dnesnemu dnu som 24 mesiacov bez kramov a treti mesiac tehula
Na gyndu som sa neobtazovala, cakala som na prvy menzes po kojeni, od doktorky som vedela ze to moze chvilku trvat kym sa vsetko rozbehne. No, chvilku to este potrva
Gynekologicka mi gratulovala k chlapovi, co sa dokazal trafit do prveho mozneho terminu
Ale asi tě čekají komplikace s určením termínu porodu
S terminom si moc hlavu nerobim, spolieham na pohyby. U Viktorky mi totiz podla menzesu vyslo 10.11., podla maleho utz 10.11., podla velkeho utz 10.11., podla prvych pohybov 10.10. a slecna sa narodila 13.10. ![]()
Teraz mi podla maleho utz doktorka stanovila 23.9. Takze tipujem srpnatko
![]()
ten život bez menzes závidím!! Já začala hned po šestinedělí a to kojím jak nezavřená ![]()
Bábi Zlopočasná píše:
Balenka, a kde sa o vstup prihlasit? Nejak sa mi nedari orientovat … asi som z vykojeneho mozgu plynule presla do tehu demencie
babi, klikni https://www.emimino.cz/…-2012-98680/ , napise ti to , ze je to uzavrena skupina a moznost zazadat o clenstvi. adminem je kalla, napis ji, ze te s balenkou posilame
![]()
Dobré poledne, pokud by někdo chtěl pro potomky stará čísla ABC, roky tak 1989-1992, tak daruju za odvoz (štos na výšku cca 20 cm).
solná jeskyně- šel by někdo v pátek dopoledne do solné j. na Orlí? Vstup (85 na rodinné pasy)dítě zdarma. Třeba na 10hod? Byli jsme dneska a líbilo se nám to. Zítra jdeme na plavčo, takže očekávám, že v pátek bude mít lehkou rýmu. ![]()
Kac píše:
solná jeskyně- šel by někdo v pátek dopoledne do solné j. na Orlí? Vstup (85 na rodinné pasy)dítě zdarma. Třeba na 10hod? Byli jsme dneska a líbilo se nám to. Zítra jdeme na plavčo, takže očekávám, že v pátek bude mít lehkou rýmu.
ahoj já bych s malým šla.Jen musí to být v těch 10°° to mě začínají vycházky mám neschopenku.
kikim píše:Kac píše:ahoj já bych s malým šla.Jen musí to být v těch 10°° to mě začínají vycházky mám neschopenku.
solná jeskyně- šel by někdo v pátek dopoledne do solné j. na Orlí? Vstup (85 na rodinné pasy)dítě zdarma. Třeba na 10hod? Byli jsme dneska a líbilo se nám to. Zítra jdeme na plavčo, takže očekávám, že v pátek bude mít lehkou rýmu.
No ale musíš tam být tak v 9,45 aby byl čas na převlečení-přichystání.
My urco ne.Lecime porad prujem od soboty a to uz to bylo dva dny v pohode.
katko- ať jste brzo fit
To jsou nepříjemnosti, musíš celý den trčet doma- co kdyby… ![]()
kattkka píše:
My urco ne.Lecime porad prujem od soboty a to uz to bylo dva dny v pohode.
Asi tu fakt nieco lieta vo vzduchu, moja slecna hnackovala dva dni, dnes este nadielka nebola, som zvedava co z nej vyjde.
Ale lieta po kuchyni, reve papat a rozumie tym mlieko alebo hrozno, vsetko ostatne odmieta dat do pusy
![]()