Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Marry11 píše:
http://zapisdoms.brno.cz/materske-skoly?… tady je mám a ted haha do kterých když je tam 15 míst
Klidne do vsech.
no to bude makačka nebot ten muj v utery nemuze a tolik mist obehat kdyz e vše v 1 den ![]()
tak kdyz hicj muzu dat mraky to ma uz bych rekla sanci
uvidime bude mit 4,1 roku no uvidime tobe gratulace pracujes v brne zes ji chtela dat di Brna?M
Jo pracuju v Brne.A budu dobrou prac.dobu al eto uz jsem psala tak proto.
VÍM I KAC MÁ SKVĚLOU PRÁCI pro mně je to též duležité něco takového najít moje bývalá práce díky dětem bude pryč nastvani no a byla do 16 00 bez víkendu ![]()
Katy ale to tak není, že si dáš 5 přihlášek a 5× tě vezmou! Duplicitní přihlášky vyřadí.Proto je to vše ele.cestou. A vezmou tě jen na jedné.
přihlášky se odevzdávají 2dnynééé jeden
v KrPoli je dost soukromých školek-co jsem našla. V Bohunicích a Lískovci ani jedna ![]()
Většina věcí je popsána v diskuzi, která na emimi probíhala ![]()
ANO KAC ALE ten můj má uterý v práci konference a má dlouhý den on enmůže takže já musím vše za 1 den stihnout a to ještě mamánek do toho to bude akce ![]()
Tak jsem holky volala může být několik a dle kritérii a šance mně neřekla jaká bude že záleží zda projde těmi kritérii tak záleží na štěstí lidí a dětskýho věku ![]()
kac právě ten můj má obavy, že když dáme všude tak nás vyřadí s takovou proto mně to zajímalot o je pak easy a bude se to furt sunout nebot lidi pak odmítnou pár školek a zase se to pozmění a celý posune kdo byl vyřezený se dostane a ted hle…ž bude v bližši blíž pod čarou a někdo by odmítl místo a já vezmu jinou nakonec se může teoreticky dost do té blíž zda tomu někdo rozumí tak pochopí jak to myslím :mrgree
No já zkoušela 4 soukromé a nic všude plno,tak bude chodit u babičky na venkově,tam má vetší šanci na přijetí. Ted jsem ho tam přihlašovala na trvalý pobyt. Těch školek je fakt málo
![]()
Mě v soukromé řekli zavolejte si na podzim, asi tím myslela jestli něco zbyde a taky říkala, že i v průběhu roku děti odcházejí.Před 3rokem nechci dávat-to nebudu vydělávat a je rozdíl dávat za 2letého 7 nebo za 3letého 5tis, plus2tis zápisné ![]()
Kdbych měla další dítě, tak mi to tak nevadí, že mi j nevezmou. není pro mě důvod dávat dítě do školky, že miluje děti, že si pohraje apod.Kvůli toho chodíme na různé aktivity…
no já bych Nikču taky ted nedala Neli bude použitelná bude tu zábava jenže už pot5řebuje kolektiv zda ji nevezmou ji budem dávat 1× týdne do školky co je na 4,5 hodiny za 200kč a plus 2× týdne kroužky?
Namyslíme to do konce rozřešení je daleko.
Fuji to je akce frčíme za chvíli pro ty razítka ![]()
Marry11 píše:
Fuji to je akce frčíme za chvíli pro ty razítka
nápodobně ![]()
drčím k mudře pro razítko tak dám kopii no?