Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Marry11
2.3.12 07:34

drčím k mudře pro razítko tak dám kopii no? :roll:

• Citovat
  • Upravit
24320
2.3.12 07:34
Marry11 píše:
http://zapisdoms.brno.cz/materske-skoly?… tady je mám a ted haha do kterých když je tam 15 míst :evil:

Klidne do vsech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
2.3.12 07:35

no to bude makačka nebot ten muj v utery nemuze a tolik mist obehat kdyz e vše v 1 den :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Marry11
2.3.12 07:36

tak kdyz hicj muzu dat mraky to ma uz bych rekla sanci :nevim: uvidime bude mit 4,1 roku no uvidime tobe gratulace pracujes v brne zes ji chtela dat di Brna?M

• Citovat
  • Upravit
Marry11
2.3.12 07:37

A Neli za 3 roky ma 3,09 parada no budu ¨doma dal no :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
24320
2.3.12 07:38

Jo pracuju v Brne.A budu dobrou prac.dobu al eto uz jsem psala tak proto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
2.3.12 08:21

VÍM I KAC MÁ SKVĚLOU PRÁCI pro mně je to též duležité něco takového najít moje bývalá práce díky dětem bude pryč nastvani no a byla do 16 00 bez víkendu :cert:

• Citovat
  • Upravit
Kac
5049
2.3.12 08:41

Katy ale to tak není, že si dáš 5 přihlášek a 5× tě vezmou! Duplicitní přihlášky vyřadí.Proto je to vše ele.cestou. A vezmou tě jen na jedné.
přihlášky se odevzdávají 2dnynééé jeden
v KrPoli je dost soukromých školek-co jsem našla. V Bohunicích a Lískovci ani jedna :(
Většina věcí je popsána v diskuzi, která na emimi probíhala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
2.3.12 08:43

ANO KAC ALE ten můj má uterý v práci konference a má dlouhý den on enmůže takže já musím vše za 1 den stihnout a to ještě mamánek do toho to bude akce :lol:

Tak jsem holky volala může být několik a dle kritérii a šance mně neřekla jaká bude že záleží zda projde těmi kritérii tak záleží na štěstí lidí a dětskýho věku :lol:

• Citovat
  • Upravit
Marry11
2.3.12 08:45

kac právě ten můj má obavy, že když dáme všude tak nás vyřadí s takovou proto mně to zajímalot o je pak easy a bude se to furt sunout nebot lidi pak odmítnou pár školek a zase se to pozmění a celý posune kdo byl vyřezený se dostane a ted hle…ž bude v bližši blíž pod čarou a někdo by odmítl místo a já vezmu jinou nakonec se může teoreticky dost do té blíž zda tomu někdo rozumí tak pochopí jak to myslím :mrgree

• Citovat
  • Upravit
66
2.3.12 09:01

No já zkoušela 4 soukromé a nic všude plno,tak bude chodit u babičky na venkově,tam má vetší šanci na přijetí. Ted jsem ho tam přihlašovala na trvalý pobyt. Těch školek je fakt málo :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
2.3.12 09:11

přesně tak u tchýně jsou i 3 letý 8o

• Citovat
  • Upravit
Kac
5049
2.3.12 09:18

Mě v soukromé řekli zavolejte si na podzim, asi tím myslela jestli něco zbyde a taky říkala, že i v průběhu roku děti odcházejí.Před 3rokem nechci dávat-to nebudu vydělávat a je rozdíl dávat za 2letého 7 nebo za 3letého 5tis, plus2tis zápisné :zed:
Kdbych měla další dítě, tak mi to tak nevadí, že mi j nevezmou. není pro mě důvod dávat dítě do školky, že miluje děti, že si pohraje apod.Kvůli toho chodíme na různé aktivity…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
2.3.12 09:22

no já bych Nikču taky ted nedala Neli bude použitelná bude tu zábava jenže už pot5řebuje kolektiv zda ji nevezmou ji budem dávat 1× týdne do školky co je na 4,5 hodiny za 200kč a plus 2× týdne kroužky?
Namyslíme to do konce rozřešení je daleko.

Fuji to je akce frčíme za chvíli pro ty razítka :roll:

• Citovat
  • Upravit
Kac
5049
2.3.12 09:35
Marry11 píše:
Fuji to je akce frčíme za chvíli pro ty razítka :roll:

nápodobně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit