Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kac píše:
My chceme až od března, takže něco se uvolní. Neříkej mi, že školku, kde je školné 8-10000 je takový zájem, že se tam místo nenajde
Ale najde- jde jim o peníze !
Vsak uvidis.Hele a nevyjde te levneji byt do konce srpna doma?? ![]()
mě nejde o to levněji. Mě potom už do práce nevezmou. Takže musím nastoupit. Práci s volnými víkendy a svátky s dobrou pracovní dobou do 15(1ytýdně 17hod)Kde bych našla, že?
Kac píše:
mě nejde o to levněji. Mě potom už do práce nevezmou. Takže musím nastoupit. Práci s volnými víkendy a svátky s dobrou pracovní dobou do 15(1ytýdně 17hod)Kde bych našla, že?
No v dnesni dobe skoro nikde.ja jestli to klapne tak mam lepsi vyhlidky. Prace tak do 13 jak kdy.
.
Holky, nestrašte že už jsou rozebrané i soukromé školky, já plánovala začít na podzim holky dávat třeba na 1 nebo 2 dopo někam ![]()
AknelinkaO píše:
Holky, nestrašte že už jsou rozebrané i soukromé školky, já plánovala začít na podzim holky dávat třeba na 1 nebo 2 dopo někam
Tak pohledej stare diskuze nevim ktere to byla ale nekdo to zminoval.Dost i soukromych skolke hlasi stop stav a nebo berou deti na kazdy den na celej den.
No já byla náhodou na dni otevřených dveří v Ponny v Žabinách…pokud máte volných 12tis. bez stravy, tak vám je vezmou
A sleva na druhé dítě 5%, fakt neberte to ![]()
Ale my máme dost jiných aktivit, takže mě to až tak netrápí, pokud budou ještě rok doma, já mám RD na 4 roky…navíc chodíme občas do montessori školky, tam snad bude volno.
No holky, to je to se školkama tak hrozný? To jdu radši těhotnět!!
Kamka33 píše:
No holky, to je to se školkama tak hrozný? To jdu radši těhotnět!!
Jo je rocnikama 2009 klesl pocet a spocitej si jak dlouho to bude jeste trvat nez budes moc dat 3 lete ditko do skolky.
Kattka at ste bryz fit.
Holkz blbá otázka, ale Jirka mně tvrdí že můžu podat přihlášku do JEDNÉ ŠKOLKY????to je jako normální??Dle netu tam berou 15 dětí už vidím že tam bude někdo straší než Nikča
![]()
A Neli se může jít klouzat když je 3/8 jsem včera dodala to abych si to třetí dítě naplánovala aby bylo nejstarší a asi v lednu at má 4,5 lt a vyšší šanci než Nikča co bude mít čerstvý 4 roky? ![]()
Ale to dítě to potřebuje ve 4 letech ![]()
Co když tam nafláká maminka svýho 5ti letýho ![]()
přemýšlím, že bych ty školky i obvolala ale co z toho pokud má 1 šanci s přihláškou snad budu v krpoli dojíždět a dám ji někam kde má větší šanci
jenže mně ji tam nechce vodit že pak bude chodit pozě do práce zima sníh dést ![]()
V kroli se hlásí 320 dětí a míst je 166 a z toho nechci pár školek dávat, že je to z ruky
to je šance jako prase
![]()
A nepočítám maminky 5ti letých co třeba nezvaly a ona pracuje v Krpoli ![]()
Marry11 píše:
V kroli se hlásí 320 dětí a míst je 166 a z toho nechci pár školek dávat, že je to z rukyto je šance jako prase
![]()
A nepočítám maminky 5ti letých co třeba nezvaly a ona pracuje v Krpoli
5 lete vzit musi dle nejakeho zakona o skolstvi.
A prihlasek si dej klidne 5.
Jede to pres system doms takze i kdyz by vas vzali do 5 tak jednu potvrdis a zaroven uvolnis misto a zrovna se to posune.
http://zapisdoms.brno.cz/ .Ale jsem rada ze se to ho neucastnime.2500 mist a 5000tis.prihlasek
Jako 4lete v zari ma vetsi sanci na prijeti nez treba 3.Pristi rok Vas vzit musi.Predskolaku uz se tolik nikdy neprijima vetsinou uz do te skolky chodi treba rok.A kdyz mrknes na akriteria tak nejvetsi sanci mas u Vas.Kdyz bys ji dala do jine lokality tak mas o 20bbodu dolu.
Kritéria pro výběrové řízení
JEDNOTNÁ KRITÉRIA – BODOVÝ SYSTÉM
Věková skupina
Starší 5 let - 560 bodů
3 a 4letí - 480 bodů
Mladší 3 let - 0 bodů
Trvalý pobyt
V MČ školy - 40 bodů
Mimo MČ školy - 0 bodů
Brno
V Brně - 240 bodů
Mimo Brno - 0 bodů
Docházka
Celodenní - 160 bodů
Půldenní - 80 bodů
4 hodiny - 0 bodů
Sourozenci
Sourozenec v MŠ - 20 bodů
První v MŠ - 0 bodů
A ješte sem vyčetla za 1 den narozeni do 31/8 ma 10 boduz Nikča ke svýmu věku s 4 týmna má 29,9 bodu ze je v červenci tak suoper a já tu mám přihlášky ten muj pochopil kdyz ma 1 stejný číslo že to nerjde a tisknulů ji 2× kdyby se to zkazilo
http://zapisdoms.brno.cz/materske-skoly?… tady je mám a ted haha do kterých když je tam 15 míst ![]()