Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
kikim píše:Tak to je super aspon by mel malej kamarada/dku… Nevadilo by Vám kdybych se přidala na ten Váš sraz ve středu?
Tam jsem driv bydlela.Na renneske..Jinak zdravim.
.a dite prvni mame skoro stejne stare bych rekla.
urcite se pridej.Budem radi.
Marry:nevim do kdy to planujem.ale takova technicka neni lepsi odpoledne?
určitě jsem pro odpoledne proto mně zajímá do kdy pto plánujete my než dorazíme domů a já než nakrmím zase Nelinku tak Nikča bude jsít oběd snad po 13té hodině a to abysme uzavřeli ve 12náct hodin ![]()
Marry11 píše:
určitě jsem pro odpoledne proto mně zajímá do kdy pto plánujete my než dorazíme domů a já než nakrmím zase Nelinku tak Nikča bude jsít oběd snad po 13té hodině a to abysme uzavřeli ve 12náct hodin
Ja bych totiz taky radsi aby se mala najedla takze by jsne tam mohli byt od 14 i driv.Ale chtela bych at jde naobedvana.
přesně tak já taky takže jak říkám já bych to musela ukončit a ještě bych měla maraton že by to Neli asi nerozchodila po příjezdu nedostat najíst tudíš by Nikča musela zase čekat takže za mně odpoledne to je takov dám ji rohlík kdežto oběd ne a m jsme přece jedlíci ![]()
no si jsem tu s Vámi jen chvíli a moc si nemohu určovat v kolik by byl sraz,ale tez by nám spíše vyhovovalo po obědě abych nemuseli brzo odjet domů se najíst…
![]()
Ale budu ráda když se přidáme,tak to samozřejmě nechávám na Vás a těším se
Příspěvek upraven 19.02.12 v 18:53
me je to putna, dopo nebo odpo, ale jen do 16hod bo pak mame anglictinu. na jidlo skaknem nekam do putyky
co takhle na 13hodku kdyz dopo nevyhovuje? ![]()
posilam jednu fotecku martinka z vikendu
jakpak jste si jej uzivali vy?
Já bych zase mohla jen ve středu dopoledne.V cafe and play mají od 9.30.
Honzu tam nechci brát-toho vezmu, až začneme dělat srazíky venku. A oběd vezmu sebou a nají se tam a půjdeme domů už před 12hod.
Markyt máš šikovného Martínka, psala jsem co jsme dělali my, ale smazalo se mi to tak se mi to nechce psát znovu.....
Oslavovali jsme narozeniny manželovy,Honzíka a přibrali nakonec i Lůci a mě. Jsme všichni během 2měsíců. ![]()
v úterý nemůžem zapsala sem obe děti i sebe do kroužku myšky
tak zítra poprvý uvidime zda se to hlavne Nik bde líbit o Neli pochybuji to tam asui pojdu ![]()
Ahojky budete mít zítra srazík ? Určitě bychm šli a je jendno kdy
![]()
Cekam na vyjadreni pokud se nikdo nevyjadri zustavame doma a pujdem se projit akorat.
kattkka píše:
Cekam na vyjadreni pokud se nikdo nevyjadri zustavame doma a pujdem se projit akorat.
Já bych šla pokud nevadí,že jse nová…
no mně malá hlásí:zase chci jít za dětiam takže my dorazíme do kdy to plánujete?

Dnes jsme byly v olympii ty brdo tam je skvělý ten dětský koute jen nevím co ta moje tam předváděla