Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1.2.12 09:08
kattkka píše:
Marry11 píše:
markytko měla jsem pro tebe ty tepláčky ;) ani nemluv co Nikča řekla vytahuju je ze skříně a ona ZÁCHVAT NELÍBÍ a dodala prodat takže prostě ti je musím vrátit ani nevíš jak je ted náročná na modu :mrgreen: jede u nás Pepina jak hrom :mrgreen:
Marry: u vas vladne dite?? ;) .Ja nevim jak u vas ale u nas vladnu ja.Max.necham semtam vybrat kdyz neco kupuju a jinak mala si nevybada ani co na sebe pac vi ze ma smulu. Jeste to tak.Jo jedinou vec chapu a to ze nechce nosit rifle ale to je tak vse.

U nas dieta nikdy nevladlo, ale ked letel sveter pod radiator, mama naznala ze nastal cas aby som si v obchode vyberala handry sama. Ale to mi uz bolo tusim 7 … od tej doby mama pouziva veticku „ja im uz saty nemozem kupovat, maju svoj vkus“ :D … mnozne cislo, lebo mam aj sestru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
1.2.12 09:08

Kavárna je fajn, jen teda 80 kč to je docela dost, ale je to jednou za čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
1.2.12 09:14
Bábi Zlopočasná píše:
kattkka píše:
Marry11 píše:
markytko měla jsem pro tebe ty tepláčky ;) ani nemluv co Nikča řekla vytahuju je ze skříně a ona ZÁCHVAT NELÍBÍ a dodala prodat takže prostě ti je musím vrátit ani nevíš jak je ted náročná na modu :mrgreen: jede u nás Pepina jak hrom :mrgreen:
Marry: u vas vladne dite?? ;) .Ja nevim jak u vas ale u nas vladnu ja.Max.necham semtam vybrat kdyz neco kupuju a jinak mala si nevybada ani co na sebe pac vi ze ma smulu. Jeste to tak.Jo jedinou vec chapu a to ze nechce nosit rifle ale to je tak vse.
U nas dieta nikdy nevladlo, ale ked letel sveter pod radiator, mama naznala ze nastal cas aby som si v obchode vyberala handry sama. Ale to mi uz bolo tusim 7 … od tej doby mama pouziva veticku „ja im uz saty nemozem kupovat, maju svoj vkus“ :D … mnozne cislo, lebo mam aj sestru.

Jenomz eti bylo 7 ne 3 :lol: .Ale treba se na to divam spatne.I kdfyz teplaka to zacina a bundou konci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
1.2.12 09:21

holky dítě mně poslouchá opravdu jak hodinky chtěla zmrzlinu a neměla zatím pláč jako od labbel zatím ale co není bude že jo :mrgreen: šla si po svým dál to poslouchá ale tu modu začíná a jak se mi nakrucuje ted na fotky? :think: jestli to bude modelka nevím je posedlá focením prý ji mám vyfotit a pak se musí podívat jak vypadá a ty tepláčky oni nebyly OK že tam chyběla šnůrka a Nikolka to prostě neprošlo to prostě mně řekla, že je nechce a vzala si jiné?A prostě jak říkám je tu šílenství s Pepinou a samozřejmmně včera chtěla čepičku pepinu ale já ji nechtěla že se mně nehodí k mikině a ona poslechla a vzala si kytičkou :lol: ale co není kompletní že něco je rozbitý dírka či něco tam chybí tak opravit a tak dále.

Jinak co se týká jídla dojí vše a poslouchá jen mám ještě problémy v obchodch ona běhá z kutku do koutknu viz třeba nákup postele ona prostě nepostojí a otevírá regálky a tak dále jak nato :think:

Myslím, to opravdu tím co si chce oblíkat ale jednalo se hlavně o ty tepláčky ted se jedná o čepičky z nextu :evil: :twisted: tvrdí mně že ty jablíkový z aktuální kolekce jsou špatné že ty nechce prodat a chce tu pepinu :think:

• Citovat
  • Upravit
629
1.2.12 09:24

Jenže děcka sou te´d strašně dopředu…na co sem já přišla v 8 letech, na to Am už před 4 rokem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
1.2.12 09:25
Marry11 píše:
holky dítě mně poslouchá opravdu jak hodinky chtěla zmrzlinu a neměla zatím pláč jako od labbel zatím ale co není bude že jo :mrgreen: šla si po svým dál to poslouchá ale tu modu začíná a jak se mi nakrucuje ted na fotky? :think: jestli to bude modelka nevím je posedlá focením prý ji mám vyfotit a pak se musí podívat jak vypadá a ty tepláčky oni nebyly OK že tam chyběla šnůrka a Nikolka to prostě neprošlo to prostě mně řekla, že je nechce a vzala si jiné?A prostě jak říkám je tu šílenství s Pepinou a samozřejmmně včera chtěla čepičku pepinu ale já ji nechtěla že se mně nehodí k mikině a ona poslechla a vzala si kytičkou :lol: ale co není kompletní že něco je rozbitý dírka či něco tam chybí tak opravit a tak dále.

Jinak co se týká jídla dojí vše a poslouchá jen mám ještě problémy v obchodch ona běhá z kutku do koutknu viz třeba nákup postele ona prostě nepostojí a otevírá regálky a tak dále jak nato :think:

Myslím, to opravdu tím co si chce oblíkat ale jednalo se hlavně o ty tepláčky ted se jedná o čepičky z nextu :evil: :twisted: tvrdí mně že ty jablíkový z aktuální kolekce jsou špatné že ty nechce prodat a chce tu pepinu :think:

To rikam hele a co jeste nechce nosit?? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
1.2.12 09:27

jinak když chci aby to měla na sobě tak samozřejmně si to dá jne tedy užít formulaci kdž tam nepůjdeme tak nejdeme že to nemáš na sobě to je vyhrožování :mrgreen: :mrgreen: ale funguje to no ale to nepoužívám takže ono jak píše albbel leží knučí že to nebude kyž ji nechám má to za chvíli na sobě.
Ale jak říkám měli chybku tudíš to přes nikču neprošlo to sleduje každou dírku na zadku :jazyk: :mrgreen:

no až mně tam bude Nel lozit uff 80 kč bez pití :mrgreen: jinak já tedy kdybych nesledovala dveře bych měla strach, že by mně i ta Nikča dokázala se tam ztratit ona byla pořád někde schovaná :twisted: snad až bude Neli chodit tak budou schovaný snad obě dvě spolu že je nadjdu společně

kac dnes máš veget co a zítra do vaření napiš co se vaří v kotlích pro inspiraci :mrgreen:

nejlépe mně hodte recept do trouby co se na to půjdu podívat za 2 hodiny :lol:

• Citovat
  • Upravit
24320
1.2.12 09:28
labell píše:
Jenže děcka sou te´d strašně dopředu…na co sem já přišla v 8 letech, na to Am už před 4 rokem.

Jo to je pravda jsou dopredu ale na tohle ma casu dost. :lol:
Holky to je hrozne od rana tady furt houkaji sanitky a policajti na dalnici srazil kamion chlapa takze to odnasii silniice na popuvky jako ted do obchodu nejdem nebot by jsme ani nepresli :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
1.2.12 09:28

labbel kdybys tu čepičku chtěla tu tmavou s jablíčkama prostě den co den když ji vidí ve skříni křičí prodat tu já nechci :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a je tak krásná je to k té jejich bundičce sice ji nemám ale co kdyby ale kdybych ji koupila mně ji snad hodí na hlavu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Marry11
1.2.12 09:29

nosíá pyžamko od 1 oku do ted a nestěžuje si že ji je malé :lol: :lol: co miluje nosí stále třeba overálek na 2 roční dítě nosí jen nemá nohy tudíš ji je po stehna :lol: ale musí ho mít na sobě :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
24320
1.2.12 09:30
Marry11 píše:
jinak když chci aby to měla na sobě tak samozřejmně si to dá jne tedy užít formulaci kdž tam nepůjdeme tak nejdeme že to nemáš na sobě to je vyhrožování :mrgreen: :mrgreen: ale funguje to no ale to nepoužívám takže ono jak píše albbel leží knučí že to nebude kyž ji nechám má to za chvíli na sobě.
Ale jak říkám měli chybku tudíš to přes nikču neprošlo to sleduje každou dírku na zadku :jazyk: :mrgreen:

no až mně tam bude Nel lozit uff 80 kč bez pití :mrgreen: jinak já tedy kdybych nesledovala dveře bych měla strach, že by mně i ta Nikča dokázala se tam ztratit ona byla pořád někde schovaná :twisted: snad až bude Neli chodit tak budou schovaný snad obě dvě spolu že je nadjdu společně

kac dnes máš veget co a zítra do vaření napiš co se vaří v kotlích pro inspiraci :mrgreen:

nejlépe mně hodte recept do trouby co se na to půjdu podívat za 2 hodiny :lol:

Kacenu upec pri 120 stupnich a podivat se na bez az za 4 hodky.Nemam vyzkouseno ale pry je dobra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
1.2.12 09:37

kattkka buď ráda že to neznáš..bo na AM te´d platí snad jen mlátit a mlátit..po dobrým to nejde, ale řezat ji taky furt nebudu. To oblečení sem prostě vzdala, to bych fakt skončila na Huskové.
JJ manžel byl pěkně naštvanej, skončil na kruháču u Žebětína…horší tomají ale lidi co jedou do Brna prej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
1.2.12 09:40

aha no to jo ale to jsou grand jídla a co to zelí :mrgreen: :mrgreen:

jinak co musím říct Nikča užívá na vše můžu i v obchodě ji řeknu NE a vrát to ale přes modu ted opravdu a změna nových věcí viz ty tepláčky nosí pořád i ty menší zatím nový ji nějak nesedly :mrgreen:

neboj taky to příjde máš pul roku čas :lol: jak pořídíš pepinu tak chce pepinu od hlavy k patě a jak má radost z bleskových ponožek chodí jen v nich a z lokomotivou temáškem to tu skákala do výšek :lol:

• Citovat
  • Upravit
24320
1.2.12 09:46
labell píše:
kattkka buď ráda že to neznáš..bo na AM te´d platí snad jen mlátit a mlátit..po dobrým to nejde, ale řezat ji taky furt nebudu. To oblečení sem prostě vzdala, to bych fakt skončila na Huskové.
JJ manžel byl pěkně naštvanej, skončil na kruháču u Žebětína…horší tomají ale lidi co jedou do Brna prej.

A on je l odkud?? Ted uz jezdi auta normalne po dalnici.Uz je prujezdna.Jeste teda je kolona tady na silnici ale dalnice uz je prujezdna.
O tom po dobrym to nejde mi chvilu neco vykladej. :? .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
1.2.12 09:47
Marry11 píše:
aha no to jo ale to jsou grand jídla a co to zelí :mrgreen: :mrgreen:

jinak co musím říct Nikča užívá na vše můžu i v obchodě ji řeknu NE a vrát to ale přes modu ted opravdu a změna nových věcí viz ty tepláčky nosí pořád i ty menší zatím nový ji nějak nesedly :mrgreen:

neboj taky to příjde máš pul roku čas :lol: jak pořídíš pepinu tak chce pepinu od hlavy k patě a jak má radost z bleskových ponožek chodí jen v nich a z lokomotivou temáškem to tu skákala do výšek :lol:
K tomu udelej ryzu tu muzes pect v troube taky.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová