Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24320
31.1.12 22:10

Hodim rano :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
31.1.12 22:11

sem nepoílat at mně tu někdo neokukuje :lol: :lol:

no muím říct že se mně tam líbilo ale toho hluku a až se bude Neli plazit tak Nikču budu muset nahánět nějakým mikrofonem aby mně slyšela furt skákala z místa na místo ale vydržela si na konci hrát s Markétkou od chiud :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
13197
1.2.12 01:35

holky omlouvam se, ze jsem nedorazila, ale dnes jsem to abso nestihala! :zed: :zed: priste se urco polepsim!!! uterky odpo = super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.12 06:52

Kac, tak konkretne Tvoju si pamatam, a na dvakrat som ju aj v hladaciku mala, akurat ze to decko je rychlejsie nez fotak :? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
1.2.12 07:57

markytko měla jsem pro tebe ty tepláčky ;) ani nemluv co Nikča řekla vytahuju je ze skříně a ona ZÁCHVAT NELÍBÍ a dodala prodat takže prostě ti je musím vrátit ani nevíš jak je ted náročná na modu :mrgreen: jede u nás Pepina jak hrom :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
67
1.2.12 08:25

jé holky, tak to vypadá, že jste si to vy i prcci užili…chodíte případně i do jiné kavárny? tady ta bývá asi vždycky narvaná v takovýmhle počasí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
1.2.12 08:42
Marry11 píše:
markytko měla jsem pro tebe ty tepláčky ;) ani nemluv co Nikča řekla vytahuju je ze skříně a ona ZÁCHVAT NELÍBÍ a dodala prodat takže prostě ti je musím vrátit ani nevíš jak je ted náročná na modu :mrgreen: jede u nás Pepina jak hrom :mrgreen:

Marry: u vas vladne dite?? ;) .Ja nevim jak u vas ale u nas vladnu ja.Max.necham semtam vybrat kdyz neco kupuju a jinak mala si nevybada ani co na sebe pac vi ze ma smulu. Jeste to tak.Jo jedinou vec chapu a to ze nechce nosit rifle ale to je tak vse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
1.2.12 08:49

Katy-Mary- nejde o to jestli vládne dítě, ale jestli se maminka a dítě se shodnou na výběru mody-to je něco jiného ;) Dle mě.
V ostatních důležitějších věce samozřejmě vládne maminka, že jo Mary ;)
Babi- a to jsem měla sebou to „pomalejší“ dítě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
1.2.12 08:59
Kac píše:
Katy-Mary- nejde o to jestli vládne dítě, ale jestli se maminka a dítě se shodnou na výběru mody-to je něco jiného ;) Dle mě.
Babi- a to jsem měla sebou to „pomalejší“ dítě :lol:

No ja nevim ale rozhodne diteti nedam na vyber jestli to chce nebo nechce na to je moc male obzvlast pokud se jedna o teplaky. :think: .Ale zase pravda je ze stimhle problem neni mala je asi po me je ji jedno co am na sobe. :lol: . Ale ja jsem strasne prisna.
Kac: otazka na tebe myslis na me??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
1.2.12 09:02
markytka3 píše:
holky omlouvam se, ze jsem nedorazila, ale dnes jsem to abso nestihala! :zed: :zed: priste se urco polepsim!!! uterky odpo = super

Markyt, přiznám, že jsem o tebe měla docela strach :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
1.2.12 09:03
laydy píše:
jé holky, tak to vypadá, že jste si to vy i prcci užili…chodíte případně i do jiné kavárny? tady ta bývá asi vždycky narvaná v takovýmhle počasí :D

Ukaž mi nějakou, která není narvaná :lol:
Tady tato je fakt dobrá, je tam hodně atrakcí, hodně místa a většinou na dítě bez problémů vidíš, takže mu nemusíš stát za zadkem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
1.2.12 09:03

Katy - myslela-ptala, ale nikdo to ted nechce měnit. :nevim: Takže zatím nic, nikdo neremcá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
1.2.12 09:06

kattkkajá si myslím že su taky přísná, ale Am si prostě to co se jí nelíbí nevezme a když už su neoblomná, tak se celou dobu ksichtí,má průpovídky..takže radši ať si to vybere sama. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
1.2.12 09:07
kattkka píše:
Kac píše:
Babi- a to jsem měla sebou to „pomalejší“ dítě :lol:
No ja nevim ale rozhodne diteti nedam na vyber jestli to chce nebo nechce na to je moc male obzvlast pokud se jedna o teplaky. :think: .Ale zase pravda je ze stimhle problem neni mala je asi po me je ji jedno co am na sobe. :lol: . Ale ja jsem strasne prisna.

Markét sice obleče, co jí dám, ale kdyby něco nechtěla, tak jí to nevnucuju. Nebudu s ní diskutovat o zimní bundě, ale kdyby nechtěla modré tepláky a chtěla červené, tak to akceptuju :nevim: Jako dítěti by mi taky vadilo chodit v něčem, co se mi nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
1.2.12 09:07
Kac píše:
Katy - myslela-ptala, ale nikdo to ted nechce měnit. :nevim: Takže zatím nic, nikdo neremcá.

Kdyby jo tak dej vedet.Jinak mam ted na pondeli odpoledne pravidelny uklid tak aspon neco.Ale chtela bych toho pokryt vic no uvidim.Zatim jsem rada aspon za ten.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová