Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
Bylo to moc fajn holky. Diky!
Ten kopecek byl nas, stve me to, jeste sme s tou kockou premyslely abych na neco nezapomela.
Jinak náš vlak měl 35 minut zpoždění
![]()
A to jsme dorazily na hlavák s 15minutovým předstihem ![]()
Naštěstí vlak tam stál, takže jsme seděly ve vlaku, ale dokážete si představit víc než hodinu ve vlaku s rozjíveným batoletem?
To mám za to, že vykládám škodolibé historky, jak mýmu chlapovi nejel vlak ![]()
A dík za fajn srazík a ráda jsem poznala nové tváře Labell a Marry ![]()
Tak já jsem měla vodu jednu neperlivou a tu jsem platila. Pil tam vůbec někdo perlivé?? ![]()
Chuanit-jo, to bylo určitě kvůli té historce ![]()
Musím hlásit, že vysvědčení samé 1 a zvládl vše-odemknout byt, neztratil klíče a na bruselní taky byl. Dostal i do dědečka za vysvědčení penízek. Petr mu slíbil zítra velké hračkářství a něco si může vybrat.(ještě štěstí, že taky dal finanční limit)
i mně se to též líbilo ty uterky jsou skvělý už dávejte další datum ![]()
Nelinka bude snad uz i sedět tudíš si i vyhraje uff Niki na druhým konci no bude to sranda
![]()
labell uz sem muzi ukazala tvoje děti ve stejných krojích ![]()
já vam snad pošlu niki jak tam oslovila 2 ročního cjhlapečka zkušeně k tanci a opekne spolu sunk krok tancovaly
pak ji spadl on byl nastvany nechala ho tam i on utekl s pláčem ![]()
jo dorazila dom a lehla mne na zem ![]()
Ja sa tradicne stydim, zase mam gulas v menach, ale mozno az decka pojdu k maturite, tak si to zapamatam ![]()
Kvoli mojej skleroze plus neschopnosti pamatat si tvare, plus ze sa tie decka tak mrskali mam z dnes len par pouzitelnych fotiek.
když na fotce nejsem ani já ani Lůci, tak tam je aspon naše miska ![]()
Holky, já nevím vlastně jestli byla ta voda perlivá, ta slečna servírka říkala jen vodu.. Já jsem si svoji perlivou zaplatila
Bábi dík za fotky
Alí se tam hezky mračí, ona se nerada fotí
Labell dík moc za ten obleček ![]()
Bábi Zlopočasná píše: … plus ze sa tie decka tak mrskali …
NOJO dlužíš mně ji
a přiště dorazit dnes jsem fakt nedávala hlídat ty děti a přitom 1 bylo se mnou na klíně a to druhý bylo pořád mimo dosah já vám snad pošlu to video ježe prý jsem blbě držela telefon a musíte si prý otočit monitor
![]()
Marry11 píše:
NOJO dlužíš mně ji![]()
a přiště dorazit dnes jsem fakt nedávala hlídat ty děti a přitom 1 bylo se mnou na klíně a to druhý bylo pořád mimo dosah já vám snad pošlu to video ježe prý jsem blbě držela telefon a musíte si prý otočit monitor
![]()
Priste dorazim.A dokonc ekdybych nebyla lina tak ti ej sem hodim. ![]()