Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kac
5049
27.1.12 16:06
Kamka33 píše:
holky nemátme prosím na půjčení nějaký maškarní kostým pro mou 15měsíční dcerku? nosíme vele. 80. díky moc předem Kamča
n

sice nemáme, ale Karkulka jde udělat vždycky ;) ted jestli chodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
28.1.12 12:47

dík za inspiraci. My jsme přemýšleli o čertíkovi, ale nemám nic černého na ni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
28.1.12 19:41

http://www.cafeandplay.cz/
tak jsem rezervovala stoly 5,7,8- je to střední část na úterý 15hod. Stolů radši více než méně, má tam být rovněž nějaká oslava, tak aby bylo místo. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
29.1.12 12:44

Nemáte některá na prodej chlapecké brusle velikost 34-35?? Syn začal chodit se školou bruslit a nechcem kupovat nový…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.1.12 13:45

Kamko vcera ked mala na seba vykydla cely obed ma napadlo, ze to pruhovane tricko z CA s bielymi gatami a trojrohou satkou by stacilo na kostym namornika …
Tricko by som Ti pozicala, ale akurat je na nom ten obed … a mimini pradlo som prala prave medzi krmenim. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
29.1.12 16:26

Pro Babi..
Ahojky, tak jestli můžeš, tak vem ten komplet do kavárny a zkusíme to na Alí. Díky moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
29.1.12 19:39

Kamko mame kostym Minie ci jak se to pise. Vezmu ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
29.1.12 20:27

Ahojky holky, pardon, že vám sem lezu, ale neporadíte mi.....
Bydlíme teď nějaký pátek u Brna a chtěla bych si občas s kamarádkou zajít někam do herničky na kávičku a popovídat a děti pohrát (4, 2 a rok) někde v Brně (ideálně jih)
Neporadíte mi prosím nějakou dobrou herničku s kávičkou? Nějakou větší a prověřenou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
29.1.12 20:35

A koukám, vy jste du celkem akční, teď bude nějaký srazík...... Nevadilo by vám, kdybych si sem občas zašla popodívat? Jsem tu jak kůl v plotě… Bydlíme v Kuřimě a děcka mám 4 roky a rok a chlup :) :) :) Toho času všichni marodi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
29.1.12 21:48
Hanka22 píše:
Bydlíme teď nějaký pátek u Brna a chtěla bych si občas s kamarádkou zajít někam do herničky na kávičku a popovídat a děti pohrát (4, 2 a rok) někde v Brně (ideálně jih)
Neporadíte mi prosím nějakou dobrou herničku s kávičkou? Nějakou větší a prověřenou :lol:

ahojky hanko, nejbliz mas asi Veselou kavarnu v Reckovicich. Vystoupis na nadrazi, vybehnes/vyjedes kopec a za 10min jste tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
29.1.12 21:57

Ahoj Hani, urcite zajdi na pokec i na sraz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
29.1.12 21:59
markytka3 píše:
Hanka22 píše:
Neporadíte mi prosím nějakou dobrou herničku s kávičkou? Nějakou větší a prověřenou :lol:
ahojky hanko, nejbliz mas asi Veselou kavarnu v Reckovicich. Vystoupis na nadrazi, vybehnes/vyjedes kopec a za 10min jste tam

A nebo o jednu zastavku a jeden prstup na bus cafe kam jdem v utery :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
29.1.12 22:10

Hanko klidne zastav Krpoli a my tě počkáme u vlaku s Nikolkou :lol:

• Citovat
  • Upravit
367
30.1.12 08:26

Ahoj, mohly bychom se taky přidat na sraz? Poslední dobou jsme pořád s malou doma a tak by to trochu chtělo změnu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
30.1.12 09:40

srazík- já si myslím, že dorazit můžou všcihni, kdo může !
Takže vážené, doražte se svými dětmi i čekajícími dětmi. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová