Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kamka33 píše:n
holky nemátme prosím na půjčení nějaký maškarní kostým pro mou 15měsíční dcerku? nosíme vele. 80. díky moc předem Kamča
sice nemáme, ale Karkulka jde udělat vždycky
ted jestli chodí
dík za inspiraci. My jsme přemýšleli o čertíkovi, ale nemám nic černého na ni ![]()
http://www.cafeandplay.cz/
tak jsem rezervovala stoly 5,7,8- je to střední část na úterý 15hod. Stolů radši více než méně, má tam být rovněž nějaká oslava, tak aby bylo místo. ![]()
Nemáte některá na prodej chlapecké brusle velikost 34-35?? Syn začal chodit se školou bruslit a nechcem kupovat nový…
Kamko vcera ked mala na seba vykydla cely obed ma napadlo, ze to pruhovane tricko z CA s bielymi gatami a trojrohou satkou by stacilo na kostym namornika …
Tricko by som Ti pozicala, ale akurat je na nom ten obed … a mimini pradlo som prala prave medzi krmenim. ![]()
Pro Babi..
Ahojky, tak jestli můžeš, tak vem ten komplet do kavárny a zkusíme to na Alí. Díky moc ![]()
Ahojky holky, pardon, že vám sem lezu, ale neporadíte mi.....
Bydlíme teď nějaký pátek u Brna a chtěla bych si občas s kamarádkou zajít někam do herničky na kávičku a popovídat a děti pohrát (4, 2 a rok) někde v Brně (ideálně jih)
Neporadíte mi prosím nějakou dobrou herničku s kávičkou? Nějakou větší a prověřenou ![]()
A koukám, vy jste du celkem akční, teď bude nějaký srazík...... Nevadilo by vám, kdybych si sem občas zašla popodívat? Jsem tu jak kůl v plotě… Bydlíme v Kuřimě a děcka mám 4 roky a rok a chlup
Toho času všichni marodi…
Hanka22 píše:
Bydlíme teď nějaký pátek u Brna a chtěla bych si občas s kamarádkou zajít někam do herničky na kávičku a popovídat a děti pohrát (4, 2 a rok) někde v Brně (ideálně jih)
Neporadíte mi prosím nějakou dobrou herničku s kávičkou? Nějakou větší a prověřenou
ahojky hanko, nejbliz mas asi Veselou kavarnu v Reckovicich. Vystoupis na nadrazi, vybehnes/vyjedes kopec a za 10min jste tam
markytka3 píše:Hanka22 píše:ahojky hanko, nejbliz mas asi Veselou kavarnu v Reckovicich. Vystoupis na nadrazi, vybehnes/vyjedes kopec a za 10min jste tam
Neporadíte mi prosím nějakou dobrou herničku s kávičkou? Nějakou větší a prověřenou
A nebo o jednu zastavku a jeden prstup na bus cafe kam jdem v utery ![]()
Hanko klidne zastav Krpoli a my tě počkáme u vlaku s Nikolkou ![]()
Ahoj, mohly bychom se taky přidat na sraz? Poslední dobou jsme pořád s malou doma a tak by to trochu chtělo změnu ![]()
srazík- já si myslím, že dorazit můžou všcihni, kdo může !
Takže vážené, doražte se svými dětmi i čekajícími dětmi. ![]()