Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jura007 píše:
Rádo se stalo…No já jsem se taky trošku zapotil.
Ahojte,
jsem tu zase s návrhem ![]()
SRAZÍK
KDY
KDE
nEBO AŽ PO JARNÍCH PRÁZDNINÁCH??
Kac píše:
Ahojte,
jsem tu zase s návrhem
SRAZÍK
KDY
KDE
Kdy chces az pristi tyden ![]()
kattkka píše:Kac píše:Kdy chces az pristi tyden
Ahojte,
jsem tu zase s návrhem
SRAZÍK
KDY
KDE
Už jsem přemýšlela, že bych to dala i dopoledne, kdybych se chtěla vyhnout situacím „barča vs honza“
Nebo jak jsme se bavily, dělat že to nejsou naše děti a komentovat nevychovanost ![]()
Kac píše:kattkka píše:Už jsem přemýšlela, že bych to dala i dopoledne, kdybych se chtěla vyhnout situacím „barča vs honza“Kac píše:Kdy chces az pristi tyden
Ahojte,
jsem tu zase s návrhem
SRAZÍK
KDY
KDE
nEBO AŽ PO JARNÍCH PRÁZDNINÁCH??Nebo jak jsme se bavily, dělat že to nejsou naše děti a komentovat nevychovanost
Hele budem delat ze to nejsou nase deti at je sranda. ![]()
Lacenka píše:
Barunce gratulujeme k přechodu od batolat k předškolákům
Dekujem.Utika to.Vy uz taky se divam budete mit dva.
Lacenka píše:
nejdřív 5 a pak 2![]()
Uz to vidim ![]()
te mam normalne v zive pameti jak jsi chovala Barcu jako zhruba pulrocni v tom parku ![]()
tak mně Neli nespí celý den muely jsme ji utaha v kočárku a ted si chupká od 20 30 a manžel si odpočívá
![]()
ta teda jela dnes tahovku ![]()
Jinak jsme z Králova Pole odkud si ty nejsi z Žabin mám pocit že si někoho pamatuju jednou ze žabin
ale mám hlavu děravou ![]()
holky, srazik su pro ![]()
ALE v pondeli chodime do solne jeskyne, utery a ctvrtek dopoledne na hratky s batolatky, streda dopo plavat a cvicit, odpo anglictinu, patky ma vyhrazene potencialni tchyne
tak se prosim strefte
![]()
neee delam si prcu, solnou jeskyni kvuli sraziku ozelime, takze pro nas vyhovujici
pondeli cely den
utery, ctvrtek odpoledne
a kdyby vam to nevadilo, tak bych radeji do cafe&play, bo minule mi to prislo desne stistnene ![]()
Markyt-tak my můžeme přesně opačně. V pon máme cvičení s Lůci, ut+čt Honza bruslení.
Tak v pondělí dopol-odpol!
Komu nevyhovuje? Navrhněte jiný termín… ![]()
Mě je to jedno, ale Cafeand play- tam mě příjde že můžu jít rovnou sama, bo se furt musím honit za malou takže si nepokecám nikdy.
Marry11 když jsem sem začala chodit asi před 3 a půl rokama, (nick acynka), tak sem že Žabin byla, te´d bydlíme v Žebětíně.
labell píše:
Mě je to jedno, ale Cafeand play- tam mě příjde že můžu jít rovnou sama, bo se furt musím honit za malou takže si nepokecám nikdy.Marry11 když jsem sem začala chodit asi před 3 a půl rokama, (nick acynka), tak sem že Žabin byla, te´d bydlíme v Žebětíně.
My jsme prave ze spis pro to cafe.Pac vsude jinde je to male a neda se tam vyradit a my na ty decka videt nepotrebujem nase deti to nejsou ![]()