Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
629
24.1.12 11:17

kattko a ty jsi odkud??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
24.1.12 11:32
labell píše:
kattko a ty jsi odkud??

Z Popuvek.Rikam ze pres kopec. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
24.1.12 11:58

koukám ten žebětín je z krpole jen s 1 přestupem 8o to zas není nereálná cesta :lol:

• Citovat
  • Upravit
629
24.1.12 13:06

kattka aháá já jen nevěděla kterej :lol:
marry11 no vidíš! To je fajn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
24.1.12 13:58

holky koukam ze ten nas kraj je asi hodne levny bo tady sezenes RD za 1,5-2mega v pohode , kdyz mas stesti, tak i s vinohradem :-) do brna 30min nizkopodlaznim autobusem k vankovce… :-) ale ja jsem taky mestske dite a jeste jsem si tu nezvykla moc, tak jsme kazdy den od rana do vecera v brne za nejakymi aktivitkami. :-) bo cestovat s deckem si myslim je pohoda :-) akorat kdyz jedu 5,5hod vlakem k nasim, tak je to kapku otrava i pro mne :-) ale pak ten luxus o nic se tyden nestarat = krasna dovolena, ted jak su tehu me akorat na brne kapku vadi, ze jezdi malo nizkopodlaznich :-( tak se cesta nekam obcas o par minut prodlouzi :think:

napr. jeden baracek na prodej: http://reality.bazos.cz/…i-Sivice.php

Příspěvek upraven 24.01.12 v 14:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
24.1.12 14:00

LABBEL mně vlawtn došlo malá bude s tebou doma až vlastně do září 8o to teoreticky bude dýl ndež Nikča zda ji vezmou…ta by šla ve 4 letech a 3 týdny :lol:

Jsem mrtvá pauza vařím čaj a ta naše Neli nás zničí ona spala 4 minuty :lol:

• Citovat
  • Upravit
13197
24.1.12 14:05
Marry11 píše:
LABBEL mně vlawtn došlo malá bude s tebou doma až vlastně do září 8o to teoreticky bude dýl ndež Nikča zda ji vezmou…ta by šla ve 4 letech a 3 týdny :lol:Jsem mrtvá pauza vařím čaj a ta naše Neli nás zničí ona spala 4 minuty :lol:

jejej marry, tak to ti nezavidim, ja byla martinka utahat na cviceni a ted mam tak 2,5-3 hodky siestu :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
24.1.12 14:09

bno my musely udělat aspon čaj a sobě čokoládu horkou na posilnění vzdávám to vytahuju ji nebot se tam kulíškuje a zase se koníčkuje a to už není možný :lol:
kde spí je leda venku tak to abych tam byla od rána do večera :lol:

• Citovat
  • Upravit
Marry11
24.1.12 14:11

tak dlouhou seistu jo vlastně byla když se narodila a spala jako malá to jo a od 2 měsícu jede tyto tahovky ale dnes jsem už fakt mtvá nebot byla i na obědě protivná a musela jsem ho přerušit tak ted frčíem do obývu ji uspat či utahat? zvláštní :lol:

relaxuj se máš ti řeknu ale počkej co tě čeká :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
Marry11
24.1.12 14:22

no spíš pofrčíme ven na procházku počasí pěkný tady je to zabitý tak plánujte sraz at se Nikča jen doma nenudí :roll:

• Citovat
  • Upravit
629
24.1.12 14:42

markytka3 já bydlela v Rousínově, což je taky relativně kousek, ale zároveň tak daleko. :?
Tak do toho domku by bylo třeba ještě minimálně mega nasypat a už sme zas na 3 mega..tomu se asi člověk nevyhne když chce dům.

Bety taky dneska nespí, ale furt tu bude vřeštět…protivná jak pr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
24.1.12 15:56

Ahoj vespolek…
Markytko, abych to trochu vysvětlil - tam u vás většina chlapů dojížděla za prací do Rousínova a do Vyškova. No a v rodné vesnici si postavili baráky… Potom třeba Rousínovské strojírny nebo UP padly na zadek a ve Vyškově to nebylo lepší, tak se to tam začlo vylidňovat. Do Brna kdysi od vás jezdilo pracovat jen minimum lidí, co tak vím.
Tak proto je tam teď tolik domků na prodej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
24.1.12 16:01
labell píše:
kattkka jasně větší dítě bych taky neřešila, ale Bet je ještě malá, všude leze, hlavně do výšek..takže ji musím být za zadkem. :roll:marry11 týý jo já vůbec nevím už su zblblá, ale až tě uvidím určitě si vzpomenu. A katka má pravdu je to za Bystrcem..nebo Kohoutkama…jak se to vezme..
A kam by ste se stěhovali??

Bety pustíš do kuliček a máš čas :mrgreen: :lol:
Já se zatím ke srazu nevyjadřuju, unás je to ve hvězdách do poslední chvíle, takže jen tiše koukám a čekám a doufám že to třeba vyjde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
24.1.12 18:16
Lacenka píše:
labell píše:
kattkka jasně větší dítě bych taky neřešila, ale Bet je ještě malá, všude leze, hlavně do výšek..takže ji musím být za zadkem. :roll:marry11 týý jo já vůbec nevím už su zblblá, ale až tě uvidím určitě si vzpomenu. A katka má pravdu je to za Bystrcem..nebo Kohoutkama…jak se to vezme..
A kam by ste se stěhovali??
Bety pustíš do kuliček a máš čas :mrgreen: :lol:
Já se zatím ke srazu nevyjadřuju, unás je to ve hvězdách do poslední chvíle, takže jen tiše koukám a čekám a doufám že to třeba vyjde ;)

Na deset minut 100% ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
24.1.12 19:09

díky bohu manžel doma Neli zvládla usnout na 6 minut a jede normálně dál ted už kouká v sedátku a se starší si hraji s legem :lol: to už není pravda já už nevěřím že někdy padne :lol: a to se ještě smála hlasem se spaní asi nás slyšela s Nikolkou :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová