Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14721
30.1.12 21:37

Holky, nechcete některá plavací plíny na 7-12kg? Huggies. Mám jich asi 8 nebo 10, tak za kafe? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
30.1.12 21:38

Holky: omlouvam se nedorazime.Ja jsem po dnesku grogy a zitra musim neco podelat doma tak se pudjem s malou jen projit tady na chvilku.Tak mi odpadame protentokrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
30.1.12 21:41
chuanitka píše:
Holky, nechcete některá plavací plíny na 7-12kg? Huggies. Mám jich asi 8 nebo 10, tak za kafe? :D

já si je vezmu, na ceně se domluvíme. Mám ti vzít i malé oblečky od Vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
30.1.12 21:43

já příjdu jak to půjde, Alí někdy spí po obědě chvíli, někdy dlouho. A tahat ji spát venku v těch mrazech radši nerisknu, to bych byla drsná maminka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
30.1.12 21:50
Kamka33 píše:
chuanitka píše:
Holky, nechcete některá plavací plíny na 7-12kg? Huggies. Mám jich asi 8 nebo 10, tak za kafe? :D
já si je vezmu, na ceně se domluvíme. Mám ti vzít i malé oblečky od Vás?

OK. Mám pro tebe ještě asi 3 přebalovací podložky, já je fakt nevyužila. Oblečky vem… kolik toho vlastně je? Budu bez kočárku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
30.1.12 22:04

Chuanitka - maximálně bych ti vzala igelitku. Já ti zítra ještě písnu na mob. těším se. pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
30.1.12 22:37
laydy píše:
ahoj holky, jsem z brna a mám dvouletýho caparta…můžu se k vám přidat na pokec?

laydy, dojdi, ja mam taky dvouletaka, bude mit tam partaka :-) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
31.1.12 07:42

No my dnes jdeme dopo už s kamoškou, takže na odpo za váma asi moc nestíhám. Ale příště určitě rádi dorazíme, mezitím vás tady aspoň trošku poznám a příště ráda poznám naživo pár brněnských maminek…nebo jak to je, vy jste všechny brňačky nebo spíš z okolí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
31.1.12 07:55

Dobré ráno, moc mě mrzí, že se nezůčastním, ale jsem vyslána na služební cestu… Užijte si to!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
31.1.12 09:15

já dám ještě vědět zda taky dorazíme ono strašně mrzne :roll: ale třeba to trochu poklesne a bude se to dat :roll:

• Citovat
  • Upravit
31.1.12 11:42

Tak dievcata prva dorazim ja, musim malej vybrat pas a na Husovej zatvaraju o druhej kram :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
31.1.12 13:32

hm paráda Nelča vytuhla dle plánu tudíš my se oblečem finálně a pak jen Nelinku a hura do akce budu tam asi po 15té dřív to fakt nedáme.

• Citovat
  • Upravit
367
31.1.12 14:36

Hmmm…tak my to dnes časově nějak nedáváme :( …tak snad příště…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
31.1.12 15:54

taaaaaak vy už si užíváte kávičku a honíte prcky někde po kavárně, vám normálně závidím :) doufám, že další sraz bude brzy, abyjsme se mohlitaky zůčastnit :) mně prcek usnul kupodivu, tak nevím, co s volným časem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
31.1.12 19:03

ahoj holky, my už jsme se vrátily z kavárny, bylo to moc fajn :-) Platila jsem jako poslední a ještě tam zbylo zaplacení perlivé vody a kopeček zmrzky, ale nechtěli to po mně. Tak to jen píšu, abyste si příště na to daly pozor, ať nemají kvůli nám sekyru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová