Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, nechcete některá plavací plíny na 7-12kg? Huggies. Mám jich asi 8 nebo 10, tak za kafe? ![]()
Holky: omlouvam se nedorazime.Ja jsem po dnesku grogy a zitra musim neco podelat doma tak se pudjem s malou jen projit tady na chvilku.Tak mi odpadame protentokrat.
chuanitka píše:
Holky, nechcete některá plavací plíny na 7-12kg? Huggies. Mám jich asi 8 nebo 10, tak za kafe?
já si je vezmu, na ceně se domluvíme. Mám ti vzít i malé oblečky od Vás?
já příjdu jak to půjde, Alí někdy spí po obědě chvíli, někdy dlouho. A tahat ji spát venku v těch mrazech radši nerisknu, to bych byla drsná maminka ![]()
Kamka33 píše:chuanitka píše:já si je vezmu, na ceně se domluvíme. Mám ti vzít i malé oblečky od Vás?
Holky, nechcete některá plavací plíny na 7-12kg? Huggies. Mám jich asi 8 nebo 10, tak za kafe?
OK. Mám pro tebe ještě asi 3 přebalovací podložky, já je fakt nevyužila. Oblečky vem… kolik toho vlastně je? Budu bez kočárku ![]()
Chuanitka - maximálně bych ti vzala igelitku. Já ti zítra ještě písnu na mob. těším se. pa
laydy píše:
ahoj holky, jsem z brna a mám dvouletýho caparta…můžu se k vám přidat na pokec?
laydy, dojdi, ja mam taky dvouletaka, bude mit tam partaka
![]()
No my dnes jdeme dopo už s kamoškou, takže na odpo za váma asi moc nestíhám. Ale příště určitě rádi dorazíme, mezitím vás tady aspoň trošku poznám a příště ráda poznám naživo pár brněnských maminek…nebo jak to je, vy jste všechny brňačky nebo spíš z okolí?
Dobré ráno, moc mě mrzí, že se nezůčastním, ale jsem vyslána na služební cestu… Užijte si to!!
já dám ještě vědět zda taky dorazíme ono strašně mrzne
ale třeba to trochu poklesne a bude se to dat ![]()
Tak dievcata prva dorazim ja, musim malej vybrat pas a na Husovej zatvaraju o druhej kram ![]()
hm paráda Nelča vytuhla dle plánu tudíš my se oblečem finálně a pak jen Nelinku a hura do akce budu tam asi po 15té dřív to fakt nedáme.
taaaaaak vy už si užíváte kávičku a honíte prcky někde po kavárně, vám normálně závidím
doufám, že další sraz bude brzy, abyjsme se mohlitaky zůčastnit
mně prcek usnul kupodivu, tak nevím, co s volným časem ![]()
ahoj holky, my už jsme se vrátily z kavárny, bylo to moc fajn
Platila jsem jako poslední a ještě tam zbylo zaplacení perlivé vody a kopeček zmrzky, ale nechtěli to po mně. Tak to jen píšu, abyste si příště na to daly pozor, ať nemají kvůli nám sekyru ![]()